"Thelma i Louise" i to bezsprzecznie. Miał tam ciekawą , ale krótką rolę. Nie tylko ja wtedy zwrocilem na niego uwage. Fajnie wyglądał w kowbojskim kapeluszu;) Oczywiscie film "Za mloda by umrzec" jest filmem wczesniej nakreconym , ale w Polsce ukazal sie dopiero okolo 1993r. Z tego wzgledu ,ze nie byl to przeboj i byl to film telewizyjny. Wczesniejsze stwierdzenie , ze ktos pierwszy raz zauwazyl Pitta w "Wichrach namietnosci" jest extra;))) Brad byl juz wtedy wielką gwiazdą!!! Brzmi to tak jak by ta osoba była wcześniej w śpiączce czy cuś takiego;)))
ooo ja nie moge wiecie ze wczoraj na polsacie leciały "Wichry namiętności"...trafiłam na nie na przypadek jak po obejrzeniu flmu w jedynce skakałam po kanaach...heheh
mój pierwszy film z bradem to był chyba " za młoda by umrzeć" a potem 'wichry namietnosic" jakies 4 lata temu!!
Mój pierwszy raz?
Bardzo dawno temu.
Zobaczyłam go w mało znanym u nas filmie ( ale mam go już w kolekcji).
To film "Ciemna strona słońca".
Jest tam bardzo młody i jest piękny jak młody Bóg.
W filmie gra młodzieńca chorego na rzadką chorobę skóry , który namiętnie zakochuje się w dziewczynie - aktorce teatralnej.
Też oglądałam ten film.Bardzo mi się podobał:)Jednak pooglądałam go dopiero po "Za młoda by umrzeć?":)pzdr
ja pierwszy raz widzialem Brada na okładce zeszytu :) serio :P a jesli chodzi o film to Wywiad z Wampiem :D
Ja pierwszy raz widziałam go z Wywiadzie z wampirem całkiem niedawno. A wcześniej znalam go z gazet i plotek:D ale po Wzw bardzo go lubie;p
Mój pierwszy film z jego udziałem to "Siedem" (notabene kapitalny :D). A jakoś czasowo bardzo blisko, Brada zobaczyłem w jednym z odcinków "Przyjaciół" (od razu miałem możliwość oceny spektrum możliwości aktorskich Pana Pitta - od kryminału po komedię).
Mój pierwszy film to "Wichry namiętności" z '92. Dobrze się tam chłopaczyna zapowiadał, ale teraz to już facio po 40'stce...
hm.. no ja chyb a widziałam w "uśpieni" i w "siedem" ale to było dawno temu i szczerze mówiąc nie wiedziałam wtedy że to w ogóe jest brad pitt , potem był joe black, troja no a potem to mi odbiło przeczytałam jego biografie i obejżałam prawie wszystkie jego filmy xD(swoją drogą to jak dla mnie "podziemny krąg" jest najlepszy)
Moj pierwszy raz z Bradem Pittem (bez skojarzen ;) to Joe Black :D a pozniej juz jakoś leciało i i teraz lista ogladnietyhc przez ze mnie filmów z jego udziałem wygląda tak:
Ocean's 13
Mr. & Mrs. Smith
Troja
Ocean's Twelve: Dogrywka
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
Mexican
Zawód: Szpieg
Przekręt
Podziemny krąg
Joe Black
Zdrada
Siedem lat w Tybecie
12 małp
Siedem
Przyjaciele (odcinek z nim)
Wichry namiętności
Wywiad z wampirem
Kalifornia
Prawdziwy romans
Wspaniały świat
Rzeka życia
Thelma i Louise
Johnny Suede
Wagary
Jutro ide na Jessego Jamesa :D
Mój pierwszy film z Bradem Pittem? - 'Mr. & Mrs. Smith' :D Pierwszy film przed,którym przemogłam się niechęci i obejrzałam. Dość fajnie zagrał, a kuzynka 'zadała' mi obejrzenie 'Przekrętu'. Z przyjemnością ;)
ja ogladalem z bradem 7 lat w kotlecie :)cudowny film:)wiecie 2 czesc jego tybetanskiej odysei kosmicznej :) a wiecie ze wczoraj napisalem ksiazke o tym kotlecie ?:)
mialem ja w tybecie, nic szczegolnego - nie polecam, rozczarowala mnie.
pozdro dla ziomow