Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Bidny chłop. Jak se o nim pomyśle to mi az w sercu scisko.... chłopina tak się doł rolowac tej lampucerze z tymi cycorami.... no skoda mógł se chłop zostac z ta malutką blondynecką. Ona dość fojna była szprycha i nie rusana tak jak tamta z tymi warami....hej.!

tyler_4

No faktycznie mógł zotsać z tamtą :) W pełni się z Tobą zgadzam i popieram Cię =] Hej!

Ortalion

Oj tam gadasz. Pewnie Angelina jest lepsza w lozku:)

raphiX

Angelina bez wątpienia :P, ale Aniston wyznała, że Brad jest słaby =]

Szajba

a co miala powiedziec jak ją rzucil? chciala sie odegrac a zreszta nie jestem gejem i nie obchodzi mnie jaki brad jest w łozku...

Szajba

No.... pywnie ptoka ma małego... zresztą wygląda trochu cipkowato!

Ortalion

Chryste Panie, gdzie mój mózg... Gratuluję tak inteligentnej konwerscji, naprawde jestem pod wrażeniem waszych wypowiedzi...

Ortalion

A mi nima żol. Angie je pikniejszo i mo wiynksze... no... te... ocy.
:-P

Ortalion

a co ty tak piszesz jakieś dziwne słowa wiejskie? zrozumieć cie nie można.

Ortalion

No trochę chłop pogubił się i być może niewłaściwie ulokował swoje uczucia. Oby nie zawiódł się, bo z Angeliną nigdy nic nie wiadomo.
Jest kontrowersyjna i ciężko sprostać jej oczekiwaniom.
Ale chciał mieć coś naprawdę własnego - rodzinę. Skoro nie wyszło mu z Jen , to czy Angelina to napewno "TO"?
Może będąc z Jen za mało się starał , z tą z kolei jest to w drugą stronę i chyba zaczyna mu to już przeszkadzać.
I to dobrze.Może to kara za zdradę?!

mamsztyl

też popieram ale tak naprawdę angelina nie jest taka mroczna jak myślicie jest kochającą i dobrą osobą pomaga O.N.Z

Mr_T

ale sie dzieje