Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

jak tylko usłyszymy jego nazwisko pojawia się myśl 'przystojniak' lub coś w tym stylu. ale nikt nie pomyślał, że tak naprawdę brad pitt jest także świetnym aktorem. wiadomo, jak każdemu zdarzają mu się potknięcia, ale jednak wieloma rolami udowodnił, że należy mu się miano świetnego aktora. widziałam wiele jego filmów i podsumowując mogę spokojnie powiedzieć, że potrafi niesamowicie odegrać swoje role. wczoraj obejrzałam 'meet joe black' i byłam pod wrażeniem jego jako śmierci. pomijam fakt, że sam film był świetny, ale należy zauważyć, że jego rola miała w tym swój udział. w pamięć zapadła mi też postać tylera z 'fight club'. świetnie zagrana, oczywiście. bardzo podobała mi się także niewielka, ale znacząca rola brada w filmie 'thelma and louise'. i wiadomo, że czar brada jest jego zaletą. na pewno jest wielu innych aktorów bardziej wartościowych od brada pitta, jednak myślę, że jemu należy się trochę więcej uwagi jako aktorowi, nie obiekcie pożądania.

wiler

jeszcze przypomniała mi się jego świetna rola w dość nowym 'babel', a także świetna postać w 'snatch.'. do mnie dopiero niedawno dotarło, że to jest naprawdę dobry aktor, a nie postać szołbyznesu, która ma na koncie rozwód, dziecko plus dwoje adoptowanych i jest w związku z superlaską.

wiler

Nie można zakładać, że każdy człowiek widzi w nim tylko super przystojnego mężczyznę. Niektórzy doceniają jego talent, a to, że uroda idzie z nim w parze to tylko plus

wiler

Całkowicie zgadzam się z tobą.
To bardzo dobry a wręcz świetny aktor i do tego super przystojny z dużym potencjałem charyzmy jako człowiek.
Moje zainteresowanie jego osobą także pojawiło się po obejrzeniu filmu "Joe Black". Doznałam swego rodzaju szoku , gdyż nie sądziłam iż Pitt może tak cudownie odegrać romantyczną a zarazem bardzo dramatyczną rolę.Raczej nie skojarzyłabym go z taką rolą. Po tym filmie przyszło zainteresowanie jego twórczością aktorską i obecnie mam już dużą kolekcję z jego filmami.
Faktycznie jest to bardzo dla niego krzywdzące , że niektórzy odbierają go poprzez pryzmat jego fizyczności a nie pod kątem talentu.
Facet jest szczęściarzem , bo ma jedno i drugie.
Pozdrawiam.