Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

podajcie mi bardziej przystojnego i na rowni z tym dobrze grającego aktora!!!!BRAD THE BEST !!!!!! W Troi był idealnym Achillesem !! nic dodac nic ując!! ma zaydmistą filmografie i doswiadczenie a przy swoich 40 latach jest NAPARWDE przystojny !!:D z wiekiem coraz lepszy hmmm ?:D:D:D:D

kto go lubi na rowni zemną niech sie wpisze zobaczymy ile nas jest :D

__Magda__

Odpowiedż jest krótka: nie ma lepszego od Pittlera! Po prostu jest za........ super;D:)

użytkownik usunięty
Katie_

JA TEZ TAK UWARZAM ON JEST PO PROSTU ZAJEBISTY I WCALE NIE WYGLADA NA SWOJE 40 LAT ANDZIA

użytkownik usunięty

Brad Pitt jest po prostu ideałem wszystkich dziewczyn..przynamniej powinien nim być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest BOSSSSSKIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!aLE W FILMIE"Troja"wygląDAŁ OBRZYDLIWIEEEEEEEE!!

użytkownik usunięty
Katie_

On jest przepiękny!!!!!! I LOVE BRAD PITT

__Magda__

A Johnny Depp ? ? ? On jest dopiero wspaniały...=)

__Magda__

Zgadzam się z Tobą w każdym calu.Brad był boski w Troi!!!I mimo że ma tyle lat wciąż jest bardzo przystojny i sexy...Chętnie oglądałam go jako Achillesa-był naprawdę świetny!!!

__Magda__

Bard jest boski, to fakt, ale nie ma w oczach tej tajemniczości co Antonio Banderas i nie jest taki słodki jak Ashton Kutcher ,-) Ale Brad ma za to idealną urodę, czy ktoś znalazł w jego wygladzie jakąś wadę? Bo ja nie;p

pozdro dla wszystkich pittofanek;)

__Magda__

Brad jest boski, to fakt, ale nie ma w oczach tej tajemniczości co Antonio Banderas i nie jest taki słodki jak Ashton Kutcher ,-) Ale Brad ma za to idealną urodę, czy ktoś znalazł w jego wygladzie jakąś wadę? Bo ja nie;p

pozdro dla wszystkich pittofanek;)

użytkownik usunięty
Lady_Marmalade

Nie ma NIKOGO lepszego od Brada - on jest BOSKI. No a o jego wieku to nawet nie powinno sie wspominac bo na 40 to on nigdy wygladal nie bedzie. BRAD! BRAD! BRAD! BRAD!

BRAD PITT - cholernie boski, cholernie utalentowany, zawsze cholernie mlody i przystojny facet.

subcia

sorki za slownictwo!

Pozdro dla FANEK!!!!!!

__Magda__

Na równi z Pittem mogę postawić takich przystojniaków jak: Johnny Deep, Jude Law, Keanu Reeves, Joaquin Phoenix ;)

__Magda__

to oczywiste ,że BRAD PITT RZADZI i nie ma sobie rownych :P
FANKI BRADA ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

skatrix

Ha! Brad Pitt rzadzi - kon by sie usmial. Jak juz napisalam na moim forum to kretyn i palant. No! I oczywiscie jeszcze narcyz

Alexis_2

a jakie masz na to dowody :)?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????

__Magda__

Zgadzam sie z Toba w zupelnosci ! XD Brad Pitt jest boski *__* ! Im starszy tym smaczniejszy ;P. A w Troii byl poprostu niesamowity...Ahh..*__*
Uwielbiam tez Mark'a Wahlberga i Johnego Depp'a *_* !

użytkownik usunięty
Dark_Elve

Brad Pitt jest tak niewosłowienie piekny, przystojny i utalentowany, ze tylko Keanu Reeves doruwnuje! ONI RZĄDZĄ W HOLLYWOOD!!!!!!!!
*-:

__Magda__

Mmmmm Brad Pitt jest extra! Yeah (peace) A jak gra w filmach.. mmmm po prostu super jest :D :*

Ale ja lubię też Johnny'ego Deppa ;) Też jest fajnyyyy! I też super gra w filmach i.. lubie go tak samo jak Pitta ;) :D

__Magda__

No przystojniejszego męszczyzne to znam był nim James Morrison ( proszę bądzcie poważni i nie zarzucajcie mi homoseksualizmu bo @#Q$)
ale żeczywiście Brad jest piękny i trzeba mu to przyznać a co do tego że jakoby nie umie grać to "Fight Cub"(jako film) wypowiada się o tym za niego, jego rola w tym filmie jest naprawdę genialna, bohater i kreacja jakiej dokonał są niezapomniane i fantastyczne.
I proszę nie wypisywać takich bzdur jak "Brad Pitt to palant samolub egotyk" Bo to totalna wyssana z palca bzdura (a ten kto to pisze powinien się zastanowić dla czego to pisze: jeżeli to facet to dlatego że sam jest brzydki{zazdrość}, jeżeli kobieta to wie że tej klasy facet w ogóle by na nią nie spojrzał {a wtedy przemawia przez nią gorycz}).
Brad Pitt to dobry aktor i jako człowiek też wypada nieżle (facet nie rozwodził się 30 razy tak jak to inni wyczyniali)

__Magda__

Ja również podziwiam Brada Pitta, ale przede wszystkim za OGROMNY taleny. I proszę, nie zachwycajcie się jego wygladem fizycznym, a szczególnie w "Troji"!!! Wygląd, w tym filmnie, zawdzięczał dobrej oprawie komputerowej, bo siłownia dała za mały efekt:((
Pozdrawiam

Aya

słyszałam tylko że miał dublera od nog a reszte zawszęczał sobie. Widziałam też zdjęcia z planu (takie z zaskoczenia) i byl niezły...

__Magda__

Jestem ciekawa, czy oglądasz filmy z tym aktorem, tylko ze względu na jego wygląd, a nie ze względu na jego wyśmienitą grę aktorską? I czy podziwiając scenę z jego udziałem myślisz tylko: "Jaki ON jest boski"?

Aya

pwoiem ci ze nie, tak jak mowilam jest on dobrym aktorem naparwde ale w troi wyglądał.......... no po prostu super !!!!!!!:D:D:D i tak w tym filmie bardziej postawiono na to zeby zachwycał panienki swoim wygladem i boskością achillesa niż na gre aktorską...

jesli chodze o gre aktorstką to naparwde brawo dla podziemnego kręgu...

użytkownik usunięty
__Magda__

Brad Pitt to po prostu CIACHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Zgadzam się z Tobą w 100%.On jest boski i bardzo dobrze gra. Powinien dostać Oscara za Wywiad... i Troje. W ogóle jest bardzo przystojny.

Jażer pitt

użytkownik usunięty
__Magda__

Brad Pitt to po prostu CIACHO!!!!!!!!!! a w Troi to pobił wszelkie rekordy w wszelkich konkursach cukierniczych... :P

użytkownik usunięty
__Magda__

dziewczyny zejccie na ziemie to jest fagas taki lalus ze uhhhhh ja jestem facetem powiem wam odrazu i nie wiem co wy w nim widziecie to lala taka kurwa narcys sie znalazl a gdzie stalone van damme arnold to sa faceci dziewczyny ten frajer ma cialko jak ja mialem 10 lat to jest lalus kurwa z bajek taki wziety ja bym go jednym ciosem trzepna i by odlecial dawaj mowcie bo ja nie rozumie !

użytkownik usunięty

a ty to co moze jestes od niego ladniejszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@????????????????????????????????????????????
Wiki

użytkownik usunięty
__Magda__

oki zartowalem jak niech wam bedzie jest spoko tylko tak zartowalem hehehe

użytkownik usunięty
__Magda__

spadaj on jest mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIKi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

użytkownik usunięty
__Magda__

masz calkowitą rację on jest cudowny uwielbiam go

__Magda__

Obok Pitt'a za idealnego faceta uważam Depp'a zarówno pod względem niesamowitego talentu aktorskiego jak i nieprzeciętniej urody .... obaj mają imponującą filmografię i świetną kondycję fizyczną pomimo że obaj mają na karku 40stkę ... czekam na ich wspólny film .... to będzie coś fantastycznego ..... pozdrawiam

użytkownik usunięty
Chantal_21

Brad jest poprostu śliczny! Prawdziwy piękny mężczyzna! Gdyby każdy facet taki był.... ;P

użytkownik usunięty
__Magda__

Zgadzam się z tobą w 100% Brad Pitt jest the best (tylko szkoda, że żonaty;)