podajcie mi bardziej przystojnego i na rowni z tym dobrze grającego aktora!!!!BRAD THE BEST !!!!!! W Troi był idealnym Achillesem !! nic dodac nic ując!! ma zaydmistą filmografie i doswiadczenie a przy swoich 40 latach jest NAPARWDE przystojny !!:D z wiekiem coraz lepszy hmmm ?:D:D:D:D
kto go lubi na rowni zemną niech sie wpisze zobaczymy ile nas jest :D
JA TEZ TAK UWARZAM ON JEST PO PROSTU ZAJEBISTY I WCALE NIE WYGLADA NA SWOJE 40 LAT ANDZIA
Brad Pitt jest po prostu ideałem wszystkich dziewczyn..przynamniej powinien nim być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest BOSSSSSKIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!aLE W FILMIE"Troja"wygląDAŁ OBRZYDLIWIEEEEEEEE!!
Zgadzam się z Tobą w każdym calu.Brad był boski w Troi!!!I mimo że ma tyle lat wciąż jest bardzo przystojny i sexy...Chętnie oglądałam go jako Achillesa-był naprawdę świetny!!!
Bard jest boski, to fakt, ale nie ma w oczach tej tajemniczości co Antonio Banderas i nie jest taki słodki jak Ashton Kutcher ,-) Ale Brad ma za to idealną urodę, czy ktoś znalazł w jego wygladzie jakąś wadę? Bo ja nie;p
pozdro dla wszystkich pittofanek;)
Brad jest boski, to fakt, ale nie ma w oczach tej tajemniczości co Antonio Banderas i nie jest taki słodki jak Ashton Kutcher ,-) Ale Brad ma za to idealną urodę, czy ktoś znalazł w jego wygladzie jakąś wadę? Bo ja nie;p
pozdro dla wszystkich pittofanek;)
Nie ma NIKOGO lepszego od Brada - on jest BOSKI. No a o jego wieku to nawet nie powinno sie wspominac bo na 40 to on nigdy wygladal nie bedzie. BRAD! BRAD! BRAD! BRAD!
Na równi z Pittem mogę postawić takich przystojniaków jak: Johnny Deep, Jude Law, Keanu Reeves, Joaquin Phoenix ;)
to oczywiste ,że BRAD PITT RZADZI i nie ma sobie rownych :P
FANKI BRADA ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D
Ha! Brad Pitt rzadzi - kon by sie usmial. Jak juz napisalam na moim forum to kretyn i palant. No! I oczywiscie jeszcze narcyz
a jakie masz na to dowody :)?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????
Zgadzam sie z Toba w zupelnosci ! XD Brad Pitt jest boski *__* ! Im starszy tym smaczniejszy ;P. A w Troii byl poprostu niesamowity...Ahh..*__*
Uwielbiam tez Mark'a Wahlberga i Johnego Depp'a *_* !
Brad Pitt jest tak niewosłowienie piekny, przystojny i utalentowany, ze tylko Keanu Reeves doruwnuje! ONI RZĄDZĄ W HOLLYWOOD!!!!!!!!
*-:
Mmmmm Brad Pitt jest extra! Yeah (peace) A jak gra w filmach.. mmmm po prostu super jest :D :*
Ale ja lubię też Johnny'ego Deppa ;) Też jest fajnyyyy! I też super gra w filmach i.. lubie go tak samo jak Pitta ;) :D
No przystojniejszego męszczyzne to znam był nim James Morrison ( proszę bądzcie poważni i nie zarzucajcie mi homoseksualizmu bo @#Q$)
ale żeczywiście Brad jest piękny i trzeba mu to przyznać a co do tego że jakoby nie umie grać to "Fight Cub"(jako film) wypowiada się o tym za niego, jego rola w tym filmie jest naprawdę genialna, bohater i kreacja jakiej dokonał są niezapomniane i fantastyczne.
I proszę nie wypisywać takich bzdur jak "Brad Pitt to palant samolub egotyk" Bo to totalna wyssana z palca bzdura (a ten kto to pisze powinien się zastanowić dla czego to pisze: jeżeli to facet to dlatego że sam jest brzydki{zazdrość}, jeżeli kobieta to wie że tej klasy facet w ogóle by na nią nie spojrzał {a wtedy przemawia przez nią gorycz}).
Brad Pitt to dobry aktor i jako człowiek też wypada nieżle (facet nie rozwodził się 30 razy tak jak to inni wyczyniali)
Ja również podziwiam Brada Pitta, ale przede wszystkim za OGROMNY taleny. I proszę, nie zachwycajcie się jego wygladem fizycznym, a szczególnie w "Troji"!!! Wygląd, w tym filmnie, zawdzięczał dobrej oprawie komputerowej, bo siłownia dała za mały efekt:((
Pozdrawiam
słyszałam tylko że miał dublera od nog a reszte zawszęczał sobie. Widziałam też zdjęcia z planu (takie z zaskoczenia) i byl niezły...
Jestem ciekawa, czy oglądasz filmy z tym aktorem, tylko ze względu na jego wygląd, a nie ze względu na jego wyśmienitą grę aktorską? I czy podziwiając scenę z jego udziałem myślisz tylko: "Jaki ON jest boski"?
pwoiem ci ze nie, tak jak mowilam jest on dobrym aktorem naparwde ale w troi wyglądał.......... no po prostu super !!!!!!!:D:D:D i tak w tym filmie bardziej postawiono na to zeby zachwycał panienki swoim wygladem i boskością achillesa niż na gre aktorską...
jesli chodze o gre aktorstką to naparwde brawo dla podziemnego kręgu...
Zgadzam się z Tobą w 100%.On jest boski i bardzo dobrze gra. Powinien dostać Oscara za Wywiad... i Troje. W ogóle jest bardzo przystojny.
Jażer pitt
Brad Pitt to po prostu CIACHO!!!!!!!!!! a w Troi to pobił wszelkie rekordy w wszelkich konkursach cukierniczych... :P
dziewczyny zejccie na ziemie to jest fagas taki lalus ze uhhhhh ja jestem facetem powiem wam odrazu i nie wiem co wy w nim widziecie to lala taka kurwa narcys sie znalazl a gdzie stalone van damme arnold to sa faceci dziewczyny ten frajer ma cialko jak ja mialem 10 lat to jest lalus kurwa z bajek taki wziety ja bym go jednym ciosem trzepna i by odlecial dawaj mowcie bo ja nie rozumie !
a ty to co moze jestes od niego ladniejszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@????????????????????????????????????????????
Wiki
spadaj on jest mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIKi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Obok Pitt'a za idealnego faceta uważam Depp'a zarówno pod względem niesamowitego talentu aktorskiego jak i nieprzeciętniej urody .... obaj mają imponującą filmografię i świetną kondycję fizyczną pomimo że obaj mają na karku 40stkę ... czekam na ich wspólny film .... to będzie coś fantastycznego ..... pozdrawiam
Brad jest poprostu śliczny! Prawdziwy piękny mężczyzna! Gdyby każdy facet taki był.... ;P