hE's mY :P:P hEhE :D dObRa wIec uWaZam zE oN zaWszE jEst łaDnY..aLe oSobIsCiE wOlE gO w kRotKiCh wLoSaCH :P aLe w "tRoY" sUuUpEr wYgLaDAł wTyCh dLuGiCh kUdElKaCh:P:P:D:D:D
p.S : sssIjcIe wSzYsCy :D:D:D:D:D hAhA
pOzDrO 4 aLL ===) bRiSeIs (tA pRaWdZiWA:P:P)
cóż, jak już to he's mine... skoro nawet tak prostego słowa nie umiesz napisać poprawnie po angielsku, to wypowiadaj się całkowice po polsku i wiesz, radzę ci, pisz normalnie, a nie na zmianę dużą i małą literą, bo po pierwsze raczej nikomu tym nie zaimponujesz, a po drugie to chyba dużo prościej jest pisać zwyczajnie, no nie? a z tym ssaniem, to sobie mogłaś odpuścić...
Zgadzam się z moimi poprzednikami, za mądra to ty nie jesteś. Poza tym wkurza mnie takie gadanie...ok wiem pittek jest b. przystojny ale oprócz tego jest świetnym aktorem i na tym się powinniśmy skupić a nie na wyglądzie. Ma za sobą tyle poważnych ról i zawsze udowadniał że jest świetny w swoim zawodzie. Jedna jego wada...jest troszke przereklamowany...
ol gad nienawidze takich ludzi, wybacz...ale to co napisalas o tych "kudelkach" jest zalosne... wiesz... moze bys po pierwsze napisala cos sensownego, i normalnie. Widac, ze jestes slodka idiotka, ktora chce byc MODNA ...bueheh to co piszesz jest naprawde zalosne, nie wiem skad sie tacy ludzie biora jak ty... aha i nie ma to jak kogos "koffac" jak sie go nie zna, ale olac....
Taa... Ja nie widzę w tym aktorze nic co mogłoby wywołać u mnie zachwyt jego urodą... Zwykły człowiek jak każdy z moich sąsiadów (no poza jednym , który jest uroczy i niepowtarzalny)... W tych długich włoskach wygląda okropnie-wręcz odrażająco... Może nie znam się na facetach, ale doskonale znam swój gust i jego możliwości... A Brad Pitt podobał mi się jak miałam 11 latków... Uh... Kiedy to było... Stare dzieje :) No, ale jak widzę nadal ma swoje fanki, które gotowe są wyznawać mu miłość w każdym miejscu, miesiący czu porze...
Pozdrawiam, Ghetto :)
no cóż... to jest sprawa gustu - niektórym się podoba Brad Pitt,innym Johnny Depp albo Colin Farrell a jeszcze innym Adrien Brody - a mi się podobają wszyscy na raz;p
Każdy może sie wypowiedzieć - jak np ktoś kto ten temat założył...(no trudno - takie jej prawo;)) Ja jednak apeluję żeby docenić nie tylko kudełki i pupę Brada, ale i talent aktorski, którego mu nie brakuje. Troche to wnerwiające kiedy niektórzy traktują go jak lalusia i z góry stwierdzają że do niczego się nie nadaje:/...
mi tez podoba sie brad pitt, johnny depp i colin farrell, jednak adrien brody jest tylko dobrym aktorem... jednak sadze ze masz naprawde dobry gust. a poza tym masz calkowita racje, co do oceniania tylko po wygladzie. aktorzy ci owszem, sa przystojni, ale naprawde powinnismy bardziej docenic ich gre aktorska. mysle ze wszyscy sie w tym ze mna zgodza.
p.s. mnie takze wnerwia kiedy ludzie go nie doceniaja...
chcialabym ci zwrocic mala uwage... WCALE NIE WSZYSTKI FANKI BRADA SA GLUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! asiorek :p
nie wiem kim jestes ale sadze ze jesli potrafisz docenic tylko wyglad brada to naprawde jestes glupia. jestem jego fanka i uwazam ze nie jest istotne to, jak aktor wyglada, ale jak gra. a brad jest naprawde swietnym aktorem. wielu ludzi uwaza go za lalusia czy wrecz homoseksualiste lub metroseksualiste. a co bys ty zrobila jesli by sie okazalo ze to prawda??? szczeka by ci opadla i skonczylo by sie pisanie jaki to bradek jest milutki, slodziutki i jakie ma sliczne wloski.
p.s. jesli nie umiesz to nie pisz nic po angielsku.
p.s.2 jesli juz musisz pisac na forum to chociaz pisz inteligentnie a nie piszac na zmiane duza i mala litera, gdyz jest to idiotyczne.
może ten post nie jest zbyt...ech...inteligentny... co nie znaczy,że wszystkie fanki pitta to śliniące się nastolatki o inteligencji poniżej 100 punktów IQ. no bez przesady :) ja lubię pana brada p. za kilka ról (choćby goines w 12 małpach albo durden w podziemnym kręgu), ale nie mam zamiaru wypisywać rzeczy w tym:och, mój piękny, jesteś mój na zawsze itede itepe.mnie po prostu podoba się jego gra aktorska (a wygląd jest tylko miłym dodatkiem). nie czuję się jednak przez to członkinią jakieś grupy fanatycznych wyznawczyń pitta,do której to przynależność jest jak widzę przez niektórych równoznaczna z umysłową pustotą i byciem mentalną blondynkę. ja za takową się jednak nie uważam, mimo że pan pitt jest jednym z moich ulubionych aktorów.
pozdrawiam
Ja też nie sądzę, że wszystkie fanki Brada Pitta są głupie. Nie można oceniać człowieka po tym kogo lubi, dajcie spokój! Uważam, że jest świetnym aktorem, a że dobrze wygląda to tylko pomogło mu się wybić posród innych szarych aktorów...Co do autorki tematu...no cóż, nie wiem czy jest inteligentna , ale tu się inteligencją na pewno nie popisała...
Pozdro