Co to za laluś. W ogóle nie rozumiem jak możecie się tak podniecać takim typem. NIe jest aż tak dobrym aktorem jak piszecie. Jest wielu lepszych
Chwila, chwila, a podaj lepszych aktorów od BRADA!!!
Nie jest lalusiem, nigdy nim nie był i nigdy nie bedzie. Chyba Ci się pomyliły imiona i nazwiska, bo podejrzewam, że tym oskarżeniem chciałaś obrzucić Bena Afllecka lub Orlando Blooma, co akurat doskonale by donich dwóch pasowało.
BRAD PITT IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
dokładnie.widziałeśz nim jakiś film???brad to trochę inne imię niż ben,możę włóż jakieś mega szkła,albo weż lupę, nie wiem.Fight club,seven,snatch,kalifornia-t o filmy,za które powinien dostać oskara.Wszystkie pozostałe też są rewelacyjne.Wiem,że jest przystojny i nigdy takim nie będziesz,ale zamiast zazdrościć otwórz oczy i popatrz na jego gre.
ps-sam jesteś wielkim zazdrosnym lalusiem
No, no, chyba ktoś tutaj za bardzo bierze do siebie opinie o aktorze :) To chyba jakaś obsesja :P Widzę, że już nie można mieć własnego zdania, bo zostaniesz zaatakowany przez napalonych na niego fanów :DDD To już nie jest normalne, psychiatra mile widziny dla potrzebujących użytkowników FW :DDD
Co do samego Pitta to aktor z niego dobry, ale niestety nic poza tym :]
Ciekawe czy mnie także powiesz, że jestem zazdrosna? :))))