moze i jakis talent do gry to on ma ale nic poza tym. jest totalnie NIE W MOIM TYPIE. nie dotknęłabym 6-metrowym kijem tego gościa. wybaczcie, ale on po prostu jest brzydki.
Spoko szanuję twoje zdanie.Każdy ma inny gust.Choć oczywiście się nie zgadzam :-D Ale po co zaraz pisać,że nie dotknęłabyś go 6-metrowym kijem???Takie refleksje można zachować dla siebie.
Spoko szanuję twoje zdanie.Każdy ma inny gust.Choć oczywiście się nie zgadzam :-D Ale po co zaraz pisać,że nie dotknęłabyś go 6-metrowym kijem???Takie refleksje można zachować dla siebie.
po to jest to miejsce, żeby wyrażać swoje zdanie, więc to zrobiłam. spoko, bez obrazy dla nikogo ;-)
Typowo babskie podejscie. Nie jestes przekonana, bo jest nie w Twoim typie? Czy nie jestes przekonana, bo jest kiepskim aktorem? Jesli to pierwsze, to gratuluje.
skąd ten cynizm w Twojej odpowiedzi ;-)? ale przyznaj, że lubisz oglądać filmy, w których grają aktorki w Twoim typie, nieprawdaż? chodzi o wrażenia estetyczne. Jednak rola Pitta np. w "Podziemnym kręgu" czy "Troi" nie zrobiła na mnie najmniejszego wrażenia.
Jesli chodzi o role kobiet, to nie moge sobie nawet przypomniec dobrego filmu ostatnio z kobieca duza rola. 9 na 10 filmow to role takich gosci jak: Brad Pitt, Denzel Washington, Al Pacino, Cloney. A film Troja nie mogl zrobic wrazenia, b to komercyjny fim o niczym. Za to Podziemny Krag to majstersztyk aktorski i rezyserski. Ale w gre moze wchodzic tez to, ze niektorzy nie lubia ambitnych filmow. Do tego wymienilas tylko dwa filmy. Proponuje Inne jego pozycje, jak: Joe Black, 12 Małp, Przekręt i Siedem. Ale skoro Podziemny Krag nie robi na Tobie wrazenia, to moze tego nie ogladaj i pozostan przy Shrequ. Podobno juz wkrotce ma byc trzecia czesc.
przepraszam bardzo ale dlaczego przy Shreku? nie porównuj ambitnego kina do tego typu bajki. nie żeby Shrek mi się nie podobał, bo owszem, ale traktuję go wyłącznie jako rozrywkę. Wymieniłam podziemny krąg bo bardzo cenię w nim rolę edwarda nortona i przy nim pitt wydaje mi się drętwy. po prostu uważam ze nie dal w tym filie z siebie wszystkiego, o ile w ogole coś dal...
Heh, zgadzam sie z Toba :)
Kompletnie nie wiem, czego te baby sie tak nim podniecają :P
Ale coz... rzecz gustu :)
Pozdrawiam!
"wymieniłam podziemny krąg bo bardzo cenię w nim rolę edwarda nortona i przy nim pitt wydaje mi się drętwy."
No to źle Ci się wydaje ;]
cyt.:)...nie jestem przekonana...,wydaje mi się...
Co to jest ?!
Nie masz swojego zdania?
Może postaraj się obejrzeć więcej filmów z Bradem Pittem i zrozumieć je - to może nie będzie ci się tylko wydawało i staniesz się bardziej zdecydowana?
A z tym 6-metrowcem , to przegiełaś "pałę" - żałosne , aż litość bierze!
Pa!
cieszę się że chociaż ktoś ma podobne zdanie jak ja (dzięki realka madrytka). a swoją drogą jakoś nie ciągnie mnie żeby oglądać filmy z nim. mam swoich ulubionych aktorów, wcale nie zabójczo przystojnych, których cenię za PRAWDZIWY talent aktorski. W moim mniemaniu ten pan go nie posiada. Bez obrazy dla wszystkich fanów. Peace :-)
Tak naprawdę to zaczynam ci chyba współczuć ?
Myślę jednak , że chyba sama nie wierzysz w to co mówisz!!!
BRAD PITT beztalenciem !!!
Co z twoim intelektem?!
to jest moje zdanie. i widzę że chyba zaliczasz się do tego rodzaju jego fanek, dla których nawet Troja jest największym dziełem w historii kina. Wybacz, mam swój rozum i widzę w jaki sposób on gra. nigdy się do niego nie przekonam. wyrażam to co myślę i od razu większość się na mnie rzuca z pazurami. P.S. doskonale wiem co mówię i wierzę w to!
Może się nie podobać naprawde to rozumiem bo o gustach się nie dyskutuje.Jednak nie wiem jak można napiasć,że Brad nie ma talentu.Ci którzy tak mówią są pewni,że oglądali z nim jakiś film?Bo ja nie...A tego co reprezentuje swoją osobą i grą wielu może mu pozazdrościć....
Dziewczyna ktora założyła ten temat napisała:
"moze i jakis talent do gry to on ma ale nic po za tym" nagle mozemy przeczytac:
"mam swoich ulubionych aktorów, wcale nie zabójczo przystojnych, których cenię za PRAWDZIWY talent aktorski. W moim mniemaniu ten pan go nie posiada. Bez obrazy dla wszystkich fanów. Peace :-)"
To jak to wkońcu z Toba jest ma ten talent czy Go nie ma, jaśniej prosze.
"Jest totalnie NIE W MOIM TYPIE", powiedz mi kogo to obchodzi,
"nie dotknełabym 6-metrowym kijem tego goscia" Dziewczyno czy Ty sobie jaja robisz, no k**** pytam sie poraz kolejny czy Ty poważnie uwarzasz że nas to obchodzi kogo Ty bys dotknęła a kogo bys polizała??..
"wybaczcie ale on poprostu jest brzydki" To jest Twoje trzecie "zdanie" w jednym komantarzu które sie odnosi do Jego urody. Czy Ty wogóle potrafisz napisać jakąkolwiek konstruktywną krytykę?
jak już zdążyłeś zauważyć jestem dziewczyną więc zwracam pewną uwagę na wygląd mężczyzn. na filmwebie możesz znaleźć strony aktorów i pod nimi wypowiedzi dziewczyn takich jak ja i przekonasz się, że spora ich część dotyczy właśnie wyglądu. w pierwszej wypowiedzi napisałam, że "może i jakiś talent do gry to on ma" (---- jak widzisz, użyłam słowa MOŻE. skoro ma tylu zaciętych fanów...
no i potrafię napisać - jak to ująłeś - "konstruktywną krytykę", ale po co? widzę że i tak zawsze znajdą się maniacy wściekle go broniący, więc dam spokój. aha, i myślę, że Ty również masz swoje ulubione a może i nielubiane aktorki i w wypowiedziah o nich na pewno padło z Twoich ust choć jedno zdanie dotczące ich urody. Zaprzeczysz? Dobra, kończę mój udziałw tej dyskusji, bo widzę, że większość tylko na mnie jedzie...