Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

że jest śliczny, że go kochacie, jak sobie pomyśle ile on ma lat to od razu mi sie odechciewa rozmyślania nad jego wyglądem a pozatym już nie wygląda tak jak kiedyś, zestarzał sie i to bardzo widać

rzeczywiscie bardzo sie zmienil... ale kiedys byl przystojny:)

hehe fakt ale jak sie oglada te filmy z 1998 i wczesniejsze to B.Pitt zdaje sie byc niesmiertelny i boski w kazdym tego slowa znaczeniu:)a on ma juz kryzys wieku sredniego eh.ja osobiscie bardzo go lubie,jest niezlym aktorem zwlaszcza w kilku filmach sie popisal.nie bede tez zaprzeczac ze jest okropnym przystojniakiem,albo byl,jak to woli:)

Brad Pitt jest jak wino-im starszy tym lepszy.Może się i trochę postarzał,ale nadal ma w sobie to coś co zauroczy każdą kobietę.

mamsztyl

on ma w sobie po prostu cos co nigdy nie wygasnie i dalej bedzie zdobywal serca to co nowych fanek :P

Dajmy na to, że są jeszcze takie porąbane osoby (np. jak ja), które potrafią się podkochiwać w młodym Seanie Connerym, albo nie wiem, Riverze Phoenixie (o zgrozo, to chyba nekrofilia!). Aktorzy, aktorki i inne istoty, które cieszą się popularnością są właściwie nieosiągalne, więc takie podkochiwanie się nikomu nie zaszkodzi, a zwłaszcza, gdy wiele takich ludzi lubi być kochanymi przez miliony, nieprawdaż? Więc lubujmy i kochajmy artystów niezależnie od czasu i przestrzeni....