Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

wybaczcie, ze podobny temat, ale ogladalam niedawno Wywiad z wampirem i z checia sie dowiem czy podoba wam sie (ale za caloksztalt) bardziej Pitt czy Cruise? ja bym musiala sie zastanowic. oboje swietni aktorzy. uroda ich mnie powala. ale chyba jednak cruise jest lepszy heheheh :D jeszcze raz pardon wszyscy mua :*

magicrose

moim zdaniem pitt lepszy! napewno ladniejszy i .....tez lepiej gra

użytkownik usunięty
Ewa__2

BRAD jest NAJLEPSZYM aktorem i NAJPRZYSTOJNIEJSZYM facetem, a CRUISE jest tylko DOBRYM aktorem i NIEZBYT przystojnym facetem. (chociaż w "Wywiadzie z wampirem" był całkiem niezły, ale i tak PITT wygrywa) ;-*

Osobiście wolę Brada , ale uważam , iż Tomowi też nic nie brakuje...

Mrs__Silas

Jeśli chodzi o "Wywiad z wampirem" to zdecydowanie Tom Cruise. Wiem jednak, ze pytanie dotyczy całokształtu. Mnie osobiście trudno odpowiedzieć na to pytanie. Lubię i cenię i jednego, i drugiego. Poza tym głupi pomysł pytać się kogo się woli umieszczając temat na stronie o Bradzie Pitt' cie. Każdy z nich ma na swoim koncie dobre produkcje. Obaj są aktorami liczącymi się w Hollywood.

Pozdrawiam ("...") Iskra

magicrose

My GODNESS!!!!!!!!!!!!! Nie pisz Cruise na stronie poświęconej Bradowi!!! Obraza!!! Cruise moze sobie mieć twarz, może i znikomy talent, ale nie porównywać go z BRADEM!!! Czyli... BRAD PITT JEST NAJLEPSZY W KAŻDYM NAJMNIEJSZYM MILIMETRZE :*:*:* :) :]

magicrose

zdecydowanie Brad. świetny aktor. a co do Toma, to nigdy go nie lubiłam, więc odpada w przedbiegach;)

użytkownik usunięty
magicrose

Jak bym mieła takiego faceta jak Tom Cruise to bym się pożygała i wyskoczyła przez okno!!! BRAD PITT JEST CUDOWNY!!!! Juna

magicrose

Jeśli chodzi o sam "Wywiad z wampirem" to Cruise był lepszy, chodzi mi oczywiście o grę, nie wygląd, bo Pitt wygląda lepiej. Ale jeśli chodzi ogólnie o ich grę, także w innych filmach, to wolę Pitta.

Veda12

Jezeli chodzi o wyglad nie lubie ani jednego ani drugiego xD. Ale za całoksztalt wybieram Tomka :P

Your_Worship

Trudno mi się zdecydować, ale chyba jednak Pitt - za Louisa i Joego Blacka - jest lepszy. poprostu =)

Maraneth

http://seksowni-aktorzy.blog.onet.pl [seksowni-aktorzy.blog.o ...]
Gdy zobaczycie zdjęcia obydwóch aktorów sami zdecydujeci

Duszek

patryczek wielkie dzieki.dzieki twojemu linkowi przezylam szok,pierwszy raz w zyciu zobaczylam golego czlonka brada pitta ,bo czlonek cruisa to fotomontaz.
od dzisiaj bede patrzec na brada pitta pod innym katem...
nie bede oryginalna jednak wole brada od toma,kruz mnie wnerwia