qurde ale on ma długą filmografie ;d ogółem to ja jego nie lubię... Chad Michael Murray jest lepszy :D pozdro ;*
To chyba jakaś plaga...bo kolejna słodka idiotka o prawie tym samym nicku na stronie Keira K. napisała cos podobnego...też porównywała jakieś beztalencia do wysokich ranga aktorów...
http://www.filmweb.pl/topic/635469/Witherspoon%2C+Knightley%2C+Johansson%2C+Port man+itd..html
Panie! Widzisz a nie grzmisz!
Naprawdę ?
Chyba się rozpłaczę , baja z kolei go kocham i chcę żeby jego dorobek twórczy nigdy się nie kończył.
Pozdrawiam.
Postaraj się obejrzeć wszystkie jego filmy - to napewno go , co więcej pokochasz.
Dla mnie jest najcudowniejszy i najlepszy aktor z ówczesnych.
To całe zamieszanie i wychwalanie np.J,Deppa jest żenujące i śmieszne.
Jak dla mnie.
Żegnam.
Jedna porownuje Murraya do Pitta[zero porownania:| Pitt jest rewelacyjnym aktorem, chociaz za nim nie przepadam..]
A Ty obrazasz Johnny'ego Deppa:|
Jesli doceniasz gre Pitta to moze nie wypowiadaj sie na temat filmow z Johnny'm po obejrzeniu 2-och filmow..
Tych aktorów nie można porównywać oni różnia się przede wszystkim klsą jak możesz porównywać pitta z jakimś podżednym aktorzyną. Pitt jest rewelacyjnym aktorem ma na koncie wspaniałe role a ten murray to przecietny aktor
Uwielbiam Brada i nie lubię jak go sie porównuje do Blooma pod wzgłędem wyglądu i aktorstwa , nie mówie że Bloom jest okropny nawet go lubie , ale gdzie mu do Bradzia. Całusy dla Keanu i Brada i dla ich fanów
"A Ty obrazasz Johnny'ego Deppa:| " Gdzie ona obraziła Deppa? Powiedziała, że to zamieszanie wokół jego osoby jest śmieszne. Zgadzam się z nią. Nie twierdzę, że to zły aktor, ale zapomina się o takich aktorach jak chociażby Kevin Spacey
Zdecydowanie zbyt często zapomina się o dobrych aktorach, a szum najczęściej robi się wokół średnio utalentowanych, takich jak Brad Pitt. Dziwię się, że twierdzicie, iż wokół Deppa jest dużo szumu, skoro wokół Pitta też go nie brakuje. Kiedyś przestaną o nich tak często mówić, to tylko kwestia czasu.