Tokio Ziom pozwoli sobie zauważyć że Brad Pitt nie jest spoko !!!!!! To jest taki lowelasik w lakiereczkach żaden tam z niego wyluzowany ziom !!! Spójrzcie tylko na chłopakw z Tokio Hotel!!! To są spoko goście ehhh bopjeję nad ślepotą społeczeństa. Zbyt mało spoglądamy w strone czystej sztuki (patrz TH)
Chłopie co masz do Pitta?!
...lowelasik w lakiereczkach ?
Podaj konkret za który go nie lubisz.!
Pieprznąłeś hasło i myślisz że spotka cie aplauz!
Nie mam najmniejszego zamiaru przekonywać cię do niego , ale facet kadzisz smętki.
Czy żal ci tyłek sciska ?
Niejaki pan B. Pitt jest "trochę ponadto".
To co jest czarne - takie faktycznie jest!
Białe ? - to zależy jak się spojrzy.
Upierz białą koszulę w złym proszku - będziesz miał szarą.
Biel ma wiele odcieni- wybór należy do ciebie.
Joł Joł mamsztylu :*
nie no w sumie masz trochę racji poniosło mnie w tym komentarzu...
heh właściwie to jakoś nic przeciwko niemu nie mam...ale jakos źle mu z oczu patrzy...jakoś nie wiem nie lubie go jest taki za mało jezzi!!! I ziom z niego też żaden:P tylko mi nie wyjeżdzaj że jestem o niego zazdrosny bo to nieprawda:P.Np lubię bardzo i cenię John'ego Deppa który moim zdanie jest przystojniejszy i do tego fajowo gra !!! PIRACI RZĄDZĄ !!!
Ziom NIE ZNASZ SIĘ !!!!bILL TO ZŁOTY CH ŁOPAK , DZIECKO CÓD PORÓWNYWALNY DO WOLFGANGA AMADEUSZA MOZARTA !!!
ten twoj cały bill to wielkie gówno, i ty razem z nim.Jak śmiesz wystawiać takie głupie komentarze na forum B.Pitta ??
Yyyy... Sorry, ale o czym tu wogóle mowa?! O jakimś (pożal sie Boże) tokio hotel, czy o (już) ikonie kina USA, Bradzie Pitt'cie?!
Robisz sobie jaja chłopaku lub dziewczyno (bo u twojego idola bill'a trudno to stwierdzić:)
heh spadaj ziommmmm :P
Pozdro dla fanów i fanek Brad'a :*