Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Tokio Ziom pozwoli sobie zauważyć że Brad Pitt nie jest spoko !!!!!! To jest taki lowelasik w lakiereczkach żaden tam z niego wyluzowany ziom !!! Spójrzcie tylko na chłopakw z Tokio Hotel!!! To są spoko goście ehhh bopjeję nad ślepotą społeczeństa. Zbyt mało spoglądamy w strone czystej sztuki (patrz TH)

tokio_ziom1

Chłopie co masz do Pitta?!
...lowelasik w lakiereczkach ?
Podaj konkret za który go nie lubisz.!
Pieprznąłeś hasło i myślisz że spotka cie aplauz!
Nie mam najmniejszego zamiaru przekonywać cię do niego , ale facet kadzisz smętki.
Czy żal ci tyłek sciska ?
Niejaki pan B. Pitt jest "trochę ponadto".
To co jest czarne - takie faktycznie jest!
Białe ? - to zależy jak się spojrzy.
Upierz białą koszulę w złym proszku - będziesz miał szarą.
Biel ma wiele odcieni- wybór należy do ciebie.

mamsztyl

Joł Joł mamsztylu :*
nie no w sumie masz trochę racji poniosło mnie w tym komentarzu...
heh właściwie to jakoś nic przeciwko niemu nie mam...ale jakos źle mu z oczu patrzy...jakoś nie wiem nie lubie go jest taki za mało jezzi!!! I ziom z niego też żaden:P tylko mi nie wyjeżdzaj że jestem o niego zazdrosny bo to nieprawda:P.Np lubię bardzo i cenię John'ego Deppa który moim zdanie jest przystojniejszy i do tego fajowo gra !!! PIRACI RZĄDZĄ !!!

tokio_ziom1

Wsadź sobie Billa do tyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobrella

Ziom NIE ZNASZ SIĘ !!!!bILL TO ZŁOTY CH ŁOPAK , DZIECKO CÓD PORÓWNYWALNY DO WOLFGANGA AMADEUSZA MOZARTA !!!

tokio_ziom1

ten twoj cały bill to wielkie gówno, i ty razem z nim.Jak śmiesz wystawiać takie głupie komentarze na forum B.Pitta ??

tokio_ziom1

Yyyy... Sorry, ale o czym tu wogóle mowa?! O jakimś (pożal sie Boże) tokio hotel, czy o (już) ikonie kina USA, Bradzie Pitt'cie?!
Robisz sobie jaja chłopaku lub dziewczyno (bo u twojego idola bill'a trudno to stwierdzić:)
heh spadaj ziommmmm :P
Pozdro dla fanów i fanek Brad'a :*

tokio_ziom1

smiem stwierdzic,ze to prowokacja<?>pitta nie cierpie tak samo jak TH :|

xxxxxx

nO dobra zgadzam sie że brad pitt jest ikoną !!! ja wcale temu nie zaprzeczyłem !!! powiedziłem tylko że nie jest spoko !!! Ale tokio chłopacy są cacy i też są ikonami !!!! Są idolami milonów wspaniałych ludzi na całym świecie a ja wlaśnie należędo tych szczęśliwców !!!