pokaż swój ryj jak jesteś taki mądry to go ocenimy. Filmweb to nie strona dotycząca urody aktorów,lecz ich gry aktorskiej kretynie.
Skończ gadać głupoty dziewczynko!! FW to też strona dotycząca urody aktorów i wszystkich rzeczy z nimi związanymi. Spójrz prawdzie w oczy. Ten aktor wygląda jak LENIWIEC Z EPOKI LODOWCOWEJ.
Chłopcze, gdyby każdy wypowiadał się o wyglądzie aktorów tak jak weeman86, byłoby tutaj więcej idiotów, niż jest. Wcale nie utwierdzam w przekonaniu, iż wygląd w aktorstwie nie jest ważny, wręcz przeciwnie. U innych ten gość może wywoływać pozytywne emocje, u jeszcze innych negatywne. Ale jeżeli użytkownicy mają już zamiar kogoś krytykować, to róbmy to w ,,bardziej" kulturalny sposób. NO ale, prostak zawsze będzie prostakiem...mózgu też niestety nie wygrywa się na loterii, a szkoda, bo co poniektórym tutaj bardzo by się przydał.
Hehe a ja się zgodzę w weeman86 trafnie go przedstawił xD. Jakbym nie widział tego aktora na oczy, to po tym opisie dokładnie wiedziałbym jak wygląda :p. Dobrą miał rolę w serialu "Hoży doktorzy", w "Mumia"... też, choć nie przepadam za przesłodzeniem filmów. Mimo to nie przypadł mi do gustu, potrafi zagrać fartownego głupka, lub tylko głupka. Niczym nie zaskoczy i stąd ta niska ocena jego znanej twarzy
chocolatemilka00 co do twojego komentarza, chyba do końca nie przemyślałeś co napisałeś. Aktor gra nie tylko ruchami, pozami, czy wymawianym tekstem, ale też i przede wszystkim swoim wyglądem.
A myślałem ,że tylko mnie się tak kojarzy he he w gruncie rzeczy może być całkiem sympatyczny ale w filmach jakoś mi nie przypada do gustu. Sprawia wrażenie lekko upośledzonego jakby nie do końca wiedział co się aktualnie z nim dzieje :)
Chciałabym zobaczyć wasze mordy. Zapewne nie byłoby w nich nic ciekawego. Gościu chociaż ma odwagę się pokazać. Zacznijcie w końcu oceniać grę aktorską i filmy a nie wygląd.
No jeśli o to chodzi, to moim zdaniem gra równie tępo jak wygląda, a mordę to ma pies i Ty ;)
Chciałabym zobaczyć twój popis aktorski., Mądrujecie się jakbyście wszyscy byli jakimiś specjalistami. W dupie byłaś gówno wiesz. Ja też nie znam się na tym tak dobrze żeby ocenić to profesjonalnie ale chociaż nie wyrażam opinii na temat jego wyglądu.
Po to jest ten portal, aby komentować i jest przeznaczony dla zwykłych widzów, nie jakichś profesjonalistów. Także większość filmów produkuje się dla zwykłych ludzi i to ich wrażenia decydują o tym, czy taka produkcja odniesie sukces. To samo dotyczy aktorów. Mam więc prawo krytykować, nie posiadając żadnych umiejętności aktorskich, a Twoje chamskie wypowiedzi świadczą tylko o Tobie.
Tez tak myslalam kiedys, ale w filmie Zakrecony o ile dobrze pamietam (gdzie spotyka pania diabel i dostaje 7 zyczen) fajnie zagral rozne osobowosci. Ale za malo roznorodnych filmow z nim widzialam, by go jeszcze ocenic.
Studiuję już 4 rok w Szkole Teatralnej i ( na szczęście) żaden z wykładowców nie wypowiedział się tak jak Ty. Tak, to prawda,że aktor posługuję się mimiką, pozami itd. Prawdą jest,że pomaga mu w tym uroda. Ale nie prawdą już jest iż gra swoim wyglądem! On jest tylko ,maską-rekwizytem, czasami zupełnie zbędnym, gdy w grę wchodzą emocje. Gdyby aktor grał wyglądem powrócilibyśmy do czasów teatru elżbietańskiego, mocno wyidealizowanego. Teraz na Broadwayu można spotkać osoby mniej i bardziej urodziwe, z takimi samymi zdolnościami mimicznymi. Jeżeli chcesz obejrzeć sobie tylko piękne laseczki i przystojnych chłopców, często zahacza to o komercyjne kino. A co do mojej wypowiedzi- była przemyślana, choć pod wpływem emocji, troszkę nie wyrażona precyzyjnie.
Nie jestem za obrażaniem innych, ale mnie to rozbawiło...Ale ze mnie ZUŁO...
A tak serio mam nadzieje że to tylko żarty :D
A ja nie zwracam większej uwagi na wygląd , bo gdyby tak było to aktorki jak angelina joli miałby u mne 10/10 a tak nie jest :P , wole oceniać jego filmy i gre aktorską . Ogólnie jako aktora to wspominam go z ról takich właśnie : ciapowaty i nie zaradny chłopak ale jak obejrzałem np mumie to gra tam zupełnie innego człowieka :) , całkiem z niego twardziel i dobrze mu to wychodzi. Nie żebym go uważał za jakiegos super wybitnego aktora ale dobry jest facet :)
Heh. Ja też go nie lubię, jest taki odpychający. Kiedykolwiek go widzę w jakimś filmie to myślę "O nie, to znowu on". Cóż... należy do zaszczytnej listy moich "Nieulubionych Aktorów". Nic do niego nie miałam, dopóki nie zobaczyłam tego obciachowego filmu "Małpiszon". Po prostu go nie lubię.