Britney Spears

Britney Jean Spears

7,9
199 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Britney Spears od zawsze była uwarzana za ksieżniczkę popu i zawsze będzie. Jest poprostu niesamowita ! Mimo, że miła problemy nie poddała się. Zrobiła wielki powrót i znów rządzi ! Jak można jej nie lubic ? ;P

Pozdrawiam fanów Britney ;)

BrylAaaNcik

Jak dla mnie wcale nie zasługuje na tytuł księżniczki popu. Jakoś jej piosenki do mnie szczególnie nie przemawiają. W zasadzie wogóle...

użytkownik usunięty
BrylAaaNcik

Takk.. ona będzie miała swój wielki powrót jeszcze przez 5 lat, znając jej wytwórnie. Księżniczka, też mi dobre.. wystarczy zobaczyć jej poprzednia płytę i to co z nią związane. Pozostawia wiele do życzenia.

BrylAaaNcik

akurat plyta Circus miała lepsze recenzje niz Bey I'm Sasha coś tam. A Trasa zajeła 9 miejsce jako njalepsze wydarzenie roku 2009:D

użytkownik usunięty
PussyCandy

Tylko wiesz, ja płytę oceniam nie patrząc na recenzje jaki dostała, nie wiem jak Ty. 9 miejsce? To słabo. Ciekawe kto był przed nią? Madonna, Bey, Gaga, Rihanna? Ktoś kto nie jedzie cały czas na pleju i wkłada odrobinę wysiłku w to co robi? Ale przecież musieli gdzieś umieścić bo by znowu sobie ogoliła głowę na łyso i biegała bez majtek po ulicy.

Wybacz ale 9 miejsce jest bardzo wysokie biorąc pod uwagę ile sie działo w tym roku:P A żadnej Bey czy Lady nie było na tej liście. Cały czas krytykujecie i nic więcej. Popatrz teraz na Krychę. Nie umie się wypromowac bo jest gaga i się boi. Udziela wywiadów ze uwielbia penisłów. Nakręca zboczone klipy a jej nowa piosenka to zenada. Wybacz Ale Britney spadła forma to fakt, ale nie az tak brutalnie jak Christinie. Ma słabe kawałki ostatnio. A kawałki Britney nawet z Circusą są lubiane. i Pomiomo, że gaga już Była o Briotney było głosno z nową płytą a Krycha nagrywa takie biedziewie że hej. Poaztym każdy ma prawo do depresji. Każdy ma prawo się załamać. To jest jej życie. bez gaci chodziła trudno, ale już tego nie robi. Większość ludzi własnie teraz na nią krzywo patrzy przez ten okres. Dziewczyna próbuję to naprawić chwała jej za to.

PussyCandy

Aguilera zaczynam lubić nawet jestem zapisana na jednym z forum. ale teraz fakt dosyć kiepsko widzę jej powrót. Co do teledysku Christiny taki sobie myślę że miała lepsze chodziaz sama piosenka jest fajna. Ale PussyCandy ma racje przesadza z wypowiedziami swoimi tj: "Lubię penisy" itp. Ale Britney zawsze bd numerem 1 u mnie. Księżniczką Popu? Myślę że nadal jest nią chociaż już na pewno nie tak jak kiedyś. Po drugie gwiazdy są też ludźmi i mają prawo się załamać jak każdy z nas

użytkownik usunięty
PussyCandy

Tak czy siak jestem ciekawa kto jest przed nią. Skąd wiesz, że się boi? Rozmawiałaś z nią? Bo z tego co ja wiem to ona na czerwiec ma przygotowany sporo występów, tuż po premierze krążka. I tak czytaj pudelka, jeszcze się nie nauczyliście, że takie typu strony, jaki ogólnie tabloidy, wyrywają wypowiedzi z kontekstu? Ja nie wiem czemu sie tak czepiacie tego klipu, przeciez Christina nie zrobiła niczego czego juz nie robiła, wiec o co chodzi? To fakt, NMT jest słabe i dziwie się, że wcisneli cos takiego na pierwszy singiel, skoro na krazku jest wiele lepszych piosenek, które byłyby lepszym singlem. A dziwisz się, że płyta Britney sie dobrze przyjmuje? Skoro jej odbiorcami się głównie nastolatki? Bo taka ona muzyke tworzy od 1998 roku. I powiedz mi czy przesłuchałaś Christiny CAŁEJ płyty, skoro się wypowiadasz na jej temat? I jeszcze jedna sprawa. Christina nigdy nie należała do grona osób, którym zależy na singlach z pierwszego miejsca. Tak, trudno jest uwierzyć w to, że komus może zależyć na muzyce jaka tworzy, a nie na samej komercji.

Aguilere lubię że względu na jej dobre płyty tj."Stripped". Britney lubię sama nie wiem za co po prostu. Ale tak jak Britney jest ikoną muzyki tak samo Aguilere. Co do Gagi(sorry ze w tym temacie pisze o niej) ona nie ma połowy sukcesu jak obie panie, jeszcze wszystko przed nią ale wątpię że będzie lepsza bo trochę przesadza no ale to już mnie nie obchodzi. Moim zdaniem mamy zakończmy to ponieważ jak Britney i Christina są super ale w innych kategoriach muzycznych i już nic na to nikt nie zrobi, Każdy ma prawo do własne zdania ale nie narzucania i mówienia ze ktoś jest taki sraki i owaki i przepraszam ze rok temu tak powiedziałam juliee ale broniłam mojej idolki a ona swojej. A z Britney? Zobaczymy co będzie.