Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

że Britney nie pisze swoich utworów. Szczególnie Juliee

O to Lisa tych utworów co Britney sama napisała teksty bądź była współautorka.

I’m So Curious
Dear Diary
Lonely
Anticipating
Cinderella
Let Me Be
That’s Where You Take Me
Before The Goodbye
Intimidated
She’ll Never Be Me
Me Against The Music
Showdown
Early Mornin’
Touch Of My Hand
The Hook Up
Shadow
Brave New Girl
Everytime
Don’t Hang Up
And Then We Kiss
Someday (I Will Understand)
Follow Me (Zoey 101 Theme Song)
Mona Lisa
All That She Wants

użytkownik usunięty
PussyCandy

Z tych wszystkich tylko Everytime, Me Against The Music i Someday (I Will Understand) były singlami. To bardzo mało w porównaniu z ilością, które wydała. Z resztą, albo one nie trafiają na krążek, albo są bardzo słabymi piosenkami. (Mmm papi). Jak by nie patrzeć to niestety, ale jej wielkie przeboje nie wychodzą spod jej pióra. Nie licząc oczywiście In The Zone, która była chyba najlepszym krążkiem w jej karierze. Aczkolwiek Blackout też jest niczego sobie, ponieważ poznajemy PRAWDZIWĄ Britney, nie tą pusta lalkę z reklamy proszku do prania.

Pusta laleczka to raczej Aguilera. Dlatego to mnie u niej wkurza.

użytkownik usunięty
Kalinka

Ej, ale to jest temat o Britney Spears, nie o Christinie Aguilerze, więc czemu ciągle o niej gadacie? Spójrz na wizerunek Britney, nie licząc ery Blackoutu. Słodka, sztucznie uśmiechająca się idealna Britney. I jej muzyka jest taka sama. Sztuczna, nie licząc tych kilku wyjątków. Ta kobieta ma 28 lat, a ciagle przystaje przy wizerunku słodkiej cukierkowej dziewczynki. Szczerze mówiąc, chyba wolałam tę szaloną Britney. Przynajmniej była prawdziwa.

A ja szczerze mówie ze ze spójrz na inne gwiazdy jak wygladają.

użytkownik usunięty
Kalinka

Podaj mi jakiś przykład, bo nie przypominam sobie by któryś muzyk miał taki wizerunek jak Britney. Taki sztuczny.

Oprócz Aguilery sorry ale zobacz jak ona ostatnio wyglądała nawet na płycie.
Mariah Carey kobita 40 letnia a jest tak infantylna ze szkoda gadać.
Podałam ci:P

użytkownik usunięty
Kalinka

Jak wyglądała na płycie? Określ dokładnie o co Ci chodzi.
I mi chodzi o cały wizerunek, a nie o zachowanie. Co jak co, ale tylko Britney na siłę kreuje wizerunek słodkiej dziewczyny, gdzie to już jest dorosła kobieta z dwójka dzieci, wiec wiesz, wizerunek powinna zmienić.

A Mariah sorry ma piękny głos nie powiem ale ona tez jej wizerunek na pewno nie przypomina kobietę w jej wieku zauważ nawet "Touch My Body".

użytkownik usunięty
Kalinka

Ale ona się nie wciska się na siłę w szeregi nastolatek, by udowodnić, ze nadal ma naście lat.
I nadal mi nie powiedziałaś co co Ci chodziło z wizerunkiem na płycie.

lista piosenek niby dluga, ale najczesciej ona jest tylko wspolautorka tekstow, wiec rownie dobrze moze pisac po 2,3 linijki i tyle. a tekst do my baby jeszcze szczegolnie wybitny: ,,zapach twojego oddechu sprawia ze placze".... tez mi ,,artystka"...