Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Może jako gwiazda jest już trochę przestarzała, ale nie wolno zapominać jej chwalebnej przeszłości. To wciąż legenda muzyki pop, która zrobiła wiele dla rozwoju tego gatunku. Najlepsze albumy to wg mnie "Baby One More Time" i "Oops!... I Did It Again" - dwa pierwsze i dlatego wyjątkowe, pozostałym zabrakło świeżości, ale mimo to trzymają poziom.

Sweet_Gosia

Zgadzam się z tobą.2 pierwsze albumy Brit były najlepsze.Baby One More Time,Crazy,Oops I did it again,Stronger...a Born to Make you happy jeszcze puszczają w radiu xD

Bibi94

Ja tez ja uwielbiam, wlasnie nabylem album baby one more time, wg mnie dwie najnowsze plyty (Blackout i Circus) nie sa juz tak dobre jak pierwsze dwie.
pamietam jak na mtv puszczali Baby one more time, Oops I did it again, teraz tam tylko (na mtv) programy i sama komercha.
Hmm co sadzicie o singles colection? ja zakupilem nie dawno na allegro i tylko czekam zeby wreszcie przyszlo.
Pozdro dla fanow Britney:P

Sweet_Gosia

sama jestes przestarzała. ja natomiast uwazam ze dwie pierwesze płyty były najgorsze. Najlepsze Blackout i In the zone.