Przecudna,piękna laseczka, jedna z najcudniejszych dziewczyn Bonda, bardzo znana i ceniona w swoim czasie modelka, muza wielkich projektantów, która dziś boryka się z chorobą nowotworową. Ale muszę wam powiedzieć, że nawet w bardzo krótkich włoskach i w wieku, jaki osiągnęła, wygląda ponętnie. Nie mogę zbyt wiele powiedzieć na temat jej aktorstwa, jednak to, co widziałam, nie było złe.
Jest jedną z najfajniejszych dziewczyn Bonda tylko że dzisiaj nikt już jej nie pamięta :( Britt w latach 70 była doceniana, zagrała wiele dobrych ról np: "Baxter" i przede wszystkim "Kult" tam była zniewalająca. A masz zdjęcia na których ma krótkie włosy ?? A jak tak to napisz z jakiego miesiąca jeśli wiesz http://imdb.com/gallery/granitz/4613/Events/4613/BrittEckla_Grant_8217081_400.jp g.html?path=pgallery&path_key=Ekland,%20Britt w kwietniu jeszcze wyglądała tak
Hey. Niestety nie mam jej fotek. Chyba latem oglądałam jakiś program na jakiejś szwabskiej stacji (potem nawet fragmenciki pokazywali w polskich wiadomościach) i musiałam się wsłuchiwać mocno, bo ona mówiła po angielsku, a jakiś niemiaszek ją tłumaczył i wszystko mi zagłuszał, a ja niemieckiego nie nauczę się never (z własnego wyboru, po prostu nie lubię brzmienia tego języka). W każdym razie zrozumiałam tyle, że jest po chemioterapii i założyła jakąś fundcję, która ma pomagać kobietkom walczącym z chorobami nowotworowymi i chyba z twardnieniem rozsianym, bo Britt (obecnie też np. dawny aniołek Charliego, Farrah Fawcett), walczy z rakiem. W każdym razie: wyglądała naprawdę pięknie.Pozdrówki.