Brooke BurnsI

Brooke Elizabeth Burns

5,9
340 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brooke Burns

Właściwie znam ją jedynie ze "Słonecznego patrolu",ale bardzo podobało mi się jak tam grała,a poza tym chyba była najpiękniejszą aktorką tego serialu.Ma uroczy uśmiech,a na tej fotce bardzo przypomina Daryl Hannah z lat młodości.

Martin_Eden

Brzydka nie jest to fakt ale aż taka powalająca też nie jest. Oczy ma ładne ale szczęke trochę końską i jakaś troszkę kanciata jest na tej twarzy. Na tym zdj wygląda bardzo dobrze ale w filmach już gorzej.
Zaraz mnie naskoczą małoletni fanatycy owej pani! ;)

Coraline_Jones

Kate,ja Cię po prostu uwielbiam :)Twoje komentarze zawsze mnie rozbrajają.Każdy ma prawo wyrazić własne zdanie,a Ty jesteś niezwykle szczera i to mi się podoba.Pozdrawiam!

Martin_Eden

:D no i rzucił się na mnie małolat;) oczy ma piękne - dziś porządniej się wlepiłam w tv i naprawde gałki - pozazdrościć ... no chyba że to kontakty.
Pozdrawiam serdecznie Sławomira;)

Coraline_Jones

Kasiu droga jak możesz aż tak błądzić? Podważasz porządek wszechświata takimi bezpodstawnymi teoriami ;) Panna (a nie, przepraszam - panna z odzysku) Burns jest jedną z najładniejszych blondynek w szołbiznesie, a już zdecydowanie wiedzie prym w kategorii "najpiękniejsze ciało szołbiznesu", więc ja nie godzę się na takie słowa. Bo jak nie, to zaraz spiknę parę filmwebowych małolatów i założymy paramilitarne ugrupowanie rzucających się małolatów. A Ty zostaniesz naszą pierwszą ofiarą ;)

Kiudo

Uuuu już trzęsę kiecką!:P może i figurę ma ładną i gałki oczne ale do najładniejszej blondynki showbiznesu jej daleko:P

Coraline_Jones

Ostatnio zdarza mnie się od czasu do czasu natknąc na serial "Gorące Hawaje", w którym ma brązowe włosy, i trzeba przyznać, że także wygląda rewelacyjnie.No, ale ładnemu we wszystkim ładnie :)