Ta jego roja najbardziej zapadla mi w pamiec...
Nawet podobny. Podobala mi sie jego rola szczegolnie w RE-ANIMATORZE 1.Ciekawe czy kiedys jakas wytwornia wpadnie na pomysl by zrobic remake RE-ANIMATORA...Mysle ze tematyka ozywianych trupow bedzie zawsze popularna...
Wracajac do wygladu tego aktora to sa zdjecia gdy byl mlodszy i widac podobienstwo do Roberta DeNiro...
Prawda. Wczoraj oglądałem "Reanimatora" i w kilku momentach faktycznie wyglądał jak DeNiro, zwłaszcza z okresu "Taksówkarza".
A ja w tej chwili koncze ogladac ten thriller NIE PATRZ W DOL co 2 laski wdrapaly sie na 600 metrowy maszt radiowo-telewizyjny.Film calkiem ciekawy i trzyma w napieciu ale rozyebalo mnie to jak przedstawiono ten maszt...Drabinki nigdzie nie osloniete naokolo metalowym zabezpieczeniem a do tego obiekt majacy 600 metrow nie posiadal co paredziesiat metrow takich platform z barierkami gdzie odpoczywaja elektrycy, monterzy lub malarze. Obiekty tak wysokie musza posiadac takie platformy. Maszt w Gabinie ktory sie rozwalil w roku 1991(mial 646 metrow wysokosci)posiadal doslownie wszedzie te okragle zabezpieczenia naokolo drabinek i oczywiscie platformy do odpoczynku z wysokimi plotkami naokolo.