Bruce PayneI

Bruce Martyn Payne

7,0
1 327 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Payne

Dlaczego niegdzie nie jest zamieszczona informacja o "uczuciowej" sferze tego aktora jak większości innych osób.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
angeles

Exactly! Przekopałam cały internet i nic na ten temat nie moge znaleść :| Wogle o tym aktorze jest niewiele wiadomości. Jedna dobra strona (sory bardzo dobra) i nic poza tym ... a na dodatek wszystko w j. angielskim. Czy w Polsce nikt nie interesuje się tym aktorem? Bruce Payne jest na prawde świetny w swoim fachu :]

miszczuII

To fakt, że Bruce Payne jest świetnym aktorem. Bardzo mi się podoba jego gra. Ma wielki talent! Tylko wielka szkoda, że jest o nim tak mało informacji! Powinno być więcej polskich stron internetowych o nim... byłoby super!!!!

angeles

Żaden samotnik. Bruce ma żonę, o ewentualnych dzieciach niestety nic nie wiem. Znalazłam kilka zdjęć Payna z żoną podczas wizyty w Londynie z 30.03.2006r. Dostępne na Getty Images Editorial.
Podobno nie ma brzydkich kobiet, ale…, zresztą oceńcie sami.

newcastle

jak na swój wiek to nieźle się trzyma. wydają się razem szczęśliwi... kurcze ale jej zazdroszczę ;) a w ogóle są do siebie podobni, mają podobny uśmiech i noski ^^