Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 087 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

Temat może infantylny, ale bardzo mnie to ciekawi. Jak dla nie Bruce za szybko wyłysiał. W "Wojnie Harta" z 2002, ma włosy, a już w 2003 w "Łzach szczescia" jest łysy jak kolano. Niemożliwe by facet zupełnie wyłysiał w tak krótkim czasie. Pożniej w Sin City, Osaczonym ma włosy (przeszczep ?), ale w "Die hard 4.0" jest znów łysy. Bruce kompletnie wyłysiał, czy tylko lubi golić sobie głowę ?

Crockett

Najprawdopodobniej to drugie. :D

Crockett

Wyłysiał. Wystarczy luknąć na prywatne jego foty. Po prostu mu w filmie doklejają.

Crockett

Trochę wyłysiał i na szczęscie strzyże się teraz na krótko a nie robi zaczesek (bo są też tacy agenci), ale też bez przesady. Zobacz zdjęcia chociażby nawet na filmwebie, wyraźnie widać w "Łzach słońca", że ma włosy przynajmniej po bokach tylko krótkie, a do "Sin City" zdążyły mu odrosnąć ;) Cóż za bombowa dyskusja...

Crockett

całkiem sexy! a "zaczeskom" stanowcze nie! :D

Crockett

Może goli się na łyso, żeby nie było widać ,że już jest siwy.

Crockett

Uważny widz zauważy, że już w Pulp Fiction (1994r.) jego linia włosów (niemal na zero obciętych, ale widocznych) wskazywała, że ma już dużą łysinę i niewielki trójkąt włosów z przodu. Następnie w późniejszych filmach ('Dzieciak', 'Siódmy zmysł') wygląda, jakby miał gęste włosy i lekkie zakola. On już od lat nosił perukę.
A taki np. Sean Connery? Od samego początku (Dr. No, 1962) grał w peruce, chociaż nam mogłoby się wydawać, że dopiero na starość zaczął nabierać ubytku w owłosieniu.
Samuel L. Jackson - niby ma piękne murzyńskie włoski, a popatrzcie na jego pierwszą większą rolę - Chłopcy z Ferajny - i oceńcie. Wcześniej pojawił się na chwilę (i pokazał dużą łysinę) w 'Weselu Betsy' - ale tego filmu nikomu nie polecam.

Crockett

Ale za to dla mnie wyglada sexy:D....

kalina1112

a dla mnie to świteny aktor i jeden z ulubionych;) i uważam żę z włosami czy bez i tak niezle wygląda;)

użytkownik usunięty
Crockett

Zaczynał łysieć jak jeszcze grał w serialu "Na wariackich papierach" (Moonlighting).