Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

463215646321584621685161584162 1321654165132165165132185132

użytkownik usunięty
BabOoL

włączasz raz i myślisz co to ma być???
włączasz drugi raz, żeby upewnić się że to jedno wielkie gówno...
włączasz za 10 lat i co widzisz... jeszcze większe gówno, bo Rocky zaszedł w ciąże z Ridżem, a Tejlor jest już z Bruk..., ale i tak wiadomo o co chodzi...

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

gratuluje znajomości bohaterów serialu. Ale zaraz! Przecież to "jedno wielkie gówno"-chyba musi cię ono bardzo wciągać skoro wiesz kto jest kim? Powiedzmy sobie szczerze-wiele osób to ogląda, ale za cholere do tego nie chce się przyznać. Czy tak nie jest?

użytkownik usunięty

To wcale nie tak jest. Wystarczy się przyjrzeć.

Gdy to coś się zaczynalo, hm ile 16, czy 15 lat temu, to jak moja mama i babcia siadały codziennie przed TV aby to oglądać, to mnie zaklewała krew, ale trwało to może, jakieś 4 lata, od czasu, gdy ukończyłem 18 lat i zaCZĄŁEM Rozumieć pewne rzeczy, zacząłem po cichu podglądać ten serial, a dzisiaj? Hm staram isę nie przepuścić ani jednego odcinaka :)
Jasne, że film jest już wyświechtany, niemodny itepe, ale pomimo tego ma w sobie głębię, którą trzeba rozumieć aby móc się nią delektować.
To jest tak, jak Np. z Latającym Cyrkiem Monty Pythona dla jednych jest to świtna rozrywka dla innych sterta bredni to tyle.

BabOoL

taaak... bardzo madra wypowiedz

nastepnym razem poczekaj az leki przestana dzialac i dopiero cos pisz

BabOoL

a zalozcie takie teamty u siebie na stronach moze co:]