Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 758 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

Lubię gościa, za to, że swojski z niego chłop :) nie przeszkadza mi to, że ostatnio gra ten sam image, mieszkam w Starogardzie Gdańskim i w zeszłym roku czekałem na jego pojawienie się (wódeczka i takie tam, jak to Bruce:) ale niestety nie doczekałem się, bo trza było do pracy jechać;( ale co tam, Willis to fejny aktor, trzyma poziom, gra regularnie w filmach, a to lepszych a to gorszych, najważniejsze, że w erze nowych gwiazd Hollywood nie daje się odstawić na boczny tor, tak trzymać Bruce!

LucasLang

Pomyłka: nie w zeszłym roku tylko w 2010 (zapominam się, że mamy już 2012 :)

użytkownik usunięty
LucasLang

bez obrazy, strasznie to bełkotliwe i bez sensu, poza twierdzeniem, że go lubisz. a ja nie, denerwuje mnie, bo stać go było na solidne aktorstwo, a teraz to żenada z uroczym uśmiechem.

spoko, nie czuję urazy, owszem zgadzam się, że Willis nie ma ostatnio za dobrych filmów, i zdarzają mu się niezłe wpadki, ale cenię go również za wcześniejsze filmy w jakich wystąpił, a też wiemy, że nie wszystkie były udane, najważniejsze, że Willis jakoś się trzyma w tym całym Hollywood, może z czasem zda sobie sprawę, że wybiera złe scenariusze i zaskoczy nas czymś nowym lub pozostanie przy tym samym i skończy jak Van Damme, Seagal, Snipes, a ostatnio i Val Kilmer, jeśli Willis stoczy się całkowicie jako aktor to nie pozostanie mi nic innego jak pooglądać sobie jego dawne znakomite filmy, czas pokaże co będzie dalej z Willisem, jak na razie jest i będzie wśród moich ulubionych aktorów :) pozdro

użytkownik usunięty
LucasLang

Willis mógłby być szczęśliwy, gdyby wiedział, że ma takiego wiernego fana :). Może faktycznie pokaże jeszcze klasę. Pozdrawiam.

Też mam taką nadzieję. Dobrze też, że Willis nie trzyma się kurczowo ról twardzieli. Rola w "Szóstym zmyśle" była moim zdaniem jedną z jego najlepszych.

użytkownik usunięty
Vegeta88

zgadzam się, to było naprawdę dobre.

LucasLang

No to widzę, że nietylko ja go tak bardzo uwielbiam ;) Cieszę się, że nie jestem w tym sama ;)))