Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 792 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

podziwiam jego praktycznie każdą rolę, bardzo dobrze wypadał w rolach w których każdy inny aktor wydawałby się śmieszny, wystarczy z uwagą się przyjrzeć żeby zauważyć jego charakterystyczny styl który potrafi dopasowac do bardzo różnych swoich postaci, role w Pulp Fiction, Armageddon, Szklana pułapka, Stan oblężenia, 12 małp, Niezniszczalny - mówią same za siebie, moim zdaniem na tym samym aktorskim najlepszym poziomie są jeszcze Denzel Washington, Nicolas Cage, Samuel L. Jackson i może jeszcze kogoś bym sobie przypomniał...

ardvark84

Nicholas Cage to takie samo aktorskie dno jak Buc Willis. Tyle, że Willis miał taki swój "przebłysk" w "12 małpach" (w których Brad Pitt i tak go zjadł na śniadanie) a Cage nie miał żadnego przebłysku, i zawsze gra tak samo. Czy złodziej, czy policjant, czy poszukiwacz skarbów - zawsze taki sam. Aż dziw, że wymieniłeś tego kmiota obok Danzela Washingtona.

ardvark84

to nie styl ofermo tylko zmanieryzowana geba tego konowała ktorego szczerze mówiac juz nie chce ogladac takze wez i wstydu oszczędz

ardvark84

ja twierdze tak jak Witeczek że Nicolas Cage jest słabym aktorem ale Willis jest dla mnie nawet nawet;p

ardvark84

A ja lubię jego grę. Wg mnie w 12 małpach poradził sobie świetnie :) Nie twierdzę, że jest najlepszym aktorem na świecie, ale kocham nutkę tajemniczości, którą wprowadza do filmu.

cyska_2

Kolo jest tak skomplikowany, jak uproszczona konstrukcja cepa.