Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

Wybór nie jest taki łatwy gdyż w repertuarze Bruca jest wiele wspaniałych ról ale najbardziej zapadł mi w pamięć Szósty Zmysł, gdyż właśnie w nim możemy się przekonać że jest on nieprzeciętnym aktorem i nadaje sie również do innych filmów a nie tylko tyvh w stylu bij i zabij. Robi wrażenie.

che_guevara

Dla mnie prawie każdy film z Brucem jest bardzo dobry, a moje ulubione z jego udziałem to chyba: Szklana pułapka 2, 6 zmysł, Randka w ciemno, Pulp Fiction, Zabójczy numer i Jak ugryźć 10 milionów. Dużo tego, ale naprawdę ciężko powiedzieć który jest najlepszy, gdyż Bruce to bardzo wszechstronny aktor który nie grywa ciągle w filmach tego samego rodzaju. Pozdrawiam.

Calvus

Najlepszy film z Bucem Willisem to "Pulp Fiction", ale i tam grał słabo.

użytkownik usunięty
Witeczek

Mnie się najbardziej podoba Die Hard i Ostatni Skaut. Po za tym Szósty Zmysł, 12 Małp i Pulp Fiction.

che_guevara

Willis i tak będzie kojarzony jako twardziel. Ale wracając do pytania to jest wiele filmów dobrych z Brucem: Szklana pułapka (cała seria), Ze śmiercią jej do twarzy (świetna rola komediowa), 12 małp, Szósty zmysł, Wojna Harta. To jest mój wybór.

użytkownik usunięty
Radzimir_Radzmirowski

Zdecydowanie "Pulp Fiction" świetna rola i świetny film Quentina!

Sin City - Miasto Grzechu .
Moim zdaniem jeden z najlepszych filmów na świecie.
Arcydzieło 10/10