Wie ktoś może, jaki tytuł ma taki film z Willisem, w którym on jest jakimś psychologiem i na począku filmu jego pacjent chce się zabić,a potem jego pacjentem jes taki mały chłopiec, który twierdzi, że widzi duchy, ale to jest prawda, bo na końcu okazuje się, że Willis też jest duchem i dlatego ten chłopiec go widzi...no właśnie, to może ktoś wie? Prosze niech ktoś mi powie, bo bardzo mi się ten film podobał, ale nie pamiętam tego tytułu! Z góry dzięki!
„Wie ktoś może, jaki tytuł ma taki film z Willisem, w którym on jest jakimś psychologiem i na począku filmu jego pacjent chce się zabić,a potem jego pacjentem jes taki mały chłopiec, który twierdzi, że widzi duchy, ale to jest prawda, bo na końcu okazuje się, że Willis też jest duchem i dlatego ten chłopiec go widzi...no właśnie, to może ktoś wie? Prosze niech ktoś mi powie, bo bardzo mi się ten film podobał, ale nie pamiętam tego tytułu! Z góry dzięki!” 
To jest nic innego jak "Szósty zmysł" http://szosty.zmysl.filmweb.pl/ [szosty.zmysl.filmweb.pl...] 
Pozdrawiam. 
Ty.....faktycznie, całkowicie sobie nie skojarzyłam, wogóle Szósty Zmysł pomylił mi się z innym filmem, nie wiem jak do tego doszło, dzięki za uświadomienie, bo sama za holere bym nie skojarzyła! A tak wogóle to nie wiem jak Tobie, ale mnie Willis najbardziej podobał się w serialu Na wariackich papierach, świetnie grał, naprawde...! Jeszcze raz dzięki (ale kompromitacja, jak taka fanka Willisa, od siedmiu boleści...hehe) pozdro, buziale :*
Bruce Willis to świetny aktor. Zagrał w niejednym filmie znakomicie, ale najbardziej go lubie w Piątym Elemencie :) 
Pozdrawiam
Tak, zgadzam się...Piąty element to jeden z jego najlepszych filmów. Wogóle to Bruce zawsze dostaje takie role które pasują do niego idealnie, to chyba dobrze! Napewno to sprawia mu też dużą satysfakcje, że reżyserzy osadzają go w trudnych rolach, a mimo to umie zagrać każdą role i nikt mu nie zarzuca że zagrał źle, bo naprawde to świetny aktor z powołaniem! Pozdrawiam, boziale :*
No z ostatnich filmów, kto nie widział, polecam "Zabójczy numer", Bruce idealnie wręcz zagrał swoją rolę i podobnie jak w "Szóstym zmyśle" i "Niezniszczalnym" tutaj też widza czeka niespodzianka, ale nie tylko pod koniec filmu, bo przez cały seans zaskoczenie gonie zaskoczenie. pozdrawiam fanów BW :}
Tak zgadzam się film "Zabójczy Numer" był naprawde dobry, chociaz pod koniec nie mogłam się połapać, ale zajażyłam :P ale jak dla mnie na pierwszym miejscu jest z filmem "Szklana Pułapka"