Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 758 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

takiego tematu chyba jeszcze nie było czy ktoś wie w ilu filmach umierał Willis?

użytkownik usunięty

planet terror

użytkownik usunięty

wojna harta

użytkownik usunięty

sin CIty

użytkownik usunięty

armageddon

użytkownik usunięty

Ze śmiercią jej do twarzy

użytkownik usunięty

6 zmysł

użytkownik usunięty

12 małp
szakal

użytkownik usunięty

to razem 8 filmów jeszcze są jakieś?

użytkownik usunięty

Szklana pułapka

użytkownik usunięty

tam nie zdechł xD

użytkownik usunięty

Jak nie, przecier został wypchnięty z okna wieżowca

użytkownik usunięty

Yupikayey Mother F*cker

Policjanci z Miami /sezon 1, epizod 7 pt. "No Exit"/
Motywy zbrodni
Billy Bathgate
Aniołki Charliego 2: Zawrotna szybkość
Setup (tutaj nie do końca wiadomo czy zginął, czy nie)

I na tym chyba lista się zamyka ;-)

Pzdr!

użytkownik usunięty
Bruce84

razem z serialem to 13, no proszę a przyjęło się że gra samych "nieśmiertelnych" bohaterów ;)

Fajny temat założyłeś Brucik :P

Kiedyś bodajże w 2010 roku gdzieś napisano takie zestawienie na aktorów, którzy najczęściej giną na ekranach. I pierwsze miejsce miał Robert De Niro - 15 razy, drugi był Bruce Willis - 12 (teraz trzeba dodać 1 w Setup - choć jednoznacznie tam nie jest powiedziane, czy zginął czy nie), trzeci był chyba Johnny Depp - 10, a później byli Pacino, Dustin Hoffman, Nicholson, Washington, Bale - ale już nie wiem, ile razy kojfnęli w filmie :D

A ciekawostką jest fakt, że Demi Moore - jego była żonka - zabiła go dwa razy: w Motywie zbrodni i Aniołkach Charliego xD

użytkownik usunięty
Freeman47

Gibsona brakuje, on też dość często umierał

Aaaa... Co ty, na 20 filmów które widziałem z Gibsonem, zginął tylko raz (wiadomo w którym filmie). No i jeszcze chyba umarł w Hamlecie, bo chociaż tego filmu nie oglądałem, to czytałem książkę (a raczej streszczenie, zostałem zmuszony w technikum :PPP) i dlatego takie mam przypuszczenie. Chyba że twórcy postanowili coś pomieszać :)

użytkownik usunięty
Freeman47

chyba ta scena z wiadomo jakiego filmu za bardzo wryła mi się w pamięć i to mnie zmyliło

Zdarza się... xD

użytkownik usunięty
Freeman47

Jeszcze defoe często umierał

Na 15 filmów które widziałem z nim, umierał 5, więc nie aż tak dużo :) Wbrew pozorom Dafoe częściej grywał policjantów i detektywów niż psychopatów. Czarnym charakterem był w Spider-Manie, Speed 2, xXx 2 - i chyba tyle z tych co widziałem, może jeszcze Desperado 2 - bardzo dawno film oglądałem, więc w sumie nie pamiętam kogo tam grał :P

użytkownik usunięty
Freeman47

pluton
ostatnie kuszenie chrystuesa
dzikość serca
speed 2
spiderman
desperado 2
antychryst
w tylu umierał z tych co ja widziałem nie jestem tylko pewny co do dzikośći serca

Dzikości nie oglądałem, więc nie odpowiem, ale nawet jakby nie patrzeć kojfnął nam 6 razy, a to i tak sporo :) Ale do Brusika mu trochę brakuje :D

użytkownik usunięty
Freeman47

Bruce truposz numer 1 xD

Numer 2, De Niro first :)))