Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 746 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

jak tak mu się przypatrzeć to raz ma zielone , raz niebieskie a raz brązowe, czyżby soczewki nosił ?

http://www.imdb.com/name/nm0000246/

patrzcie w tą galerie bo na filmwebowej jest mniej zdjęć

wojti_venom

Zdaje Ci się ;) On właśnie takie ma zielone z domieszką brązu. Można to zauważyć w ,,Na Wariackich Papierach''. Z wiekiem kolor oczu może się troszkę zmieniać. Jego również. Sama wiem po sobie. W dzieciństwie miałam niebieskie oczy, a teraz jakby zielone ;)

karoman4

fajnie że wreszcie ktoś zaspokoił moją ciekawosć :)

wojti_venom

No wiesz, ciekawość to pierwszy stopień do piekła, aczkolwiek z drugiej strony, kto pyta nie błądzi.
Tak w ogóle to ja też zwracam uwagę na takie szczegóły. Kolor oczu Bruce'a - już się wyjaśniło ;) , nowo wstawione ząbki. Łysinka? Pasuje mu nawet. Kiedyś mogłaby szpecić, bo włosy miał ładne takie ciemne, lecz dziś nie wyobrażam go sobie z włosami, gdyby nie wyłysiał.

karoman4

on podobno nie wyłysiał tylko sie goli na lysa pale żeby mu siwych wlosow nie bylo widać ;p

wojti_venom

Ogolił się, bo właśnie wyłysiał, co dało się zauważyć we filmach 1990 - 2000. No widziałam zdjęcia, na których dało się zauważyć odrastające włosy.

karoman4

ale trzeba przyznac że sobie dziadek radzi jakoś ze starościa i jej skutkach ;d

wojti_venom

Wiesz co, ja się wczoraj przyjrzałem Bruce'owi na jednym zdjeciu. On faktycznie nosi soczewki, ale myśle że bezbarwne ;) Poprostu flesz robi swoje odbijając od jego oczy światło i tyle. Tak myślę ;)