poleci mi ktoś jakiś naprawde dorby film z nim lub jakąś komedię, może nawet jakąś romantyczną;p?
Moje trzy ulubione filmy z Brucem:
"Zabójczy numer"
"Pulp Fiction"
"Piąty Element"
Wszystkie serdecznie polecam!
Naprawdę dobry film z WIllisem... bez wahania (pomijając świetną serię "Die Hard") polecam tytuły:
"12 małp", "Szósty zmysł", "Niezniszczalny", "Pulp Fiction", "Piąty element", "Naiwniak?", a z ostatnich jego dokonań: "Sin City - Miasto Grzechu", oraz "Zabójczy numer".
A jeśli chodzi komedie sensu stricte z udziałem Bruce`a, to (do wyboru do koloru) osobiście polecam debiut Willisa "Randka w ciemno", a także "Ze śmiercią jej do twarzy", "Jak ugryźć 10 mln", "Dziaciaka", czy "Włamanie na śniadanie". Komedii romantycznych w filmografii Willisa nie znajdziemy (i całe szczęście), ale do tego gatunku najbardziej zbliża się się chyba jego film pt. "Tylko miłość" (w oryginale "The Story of Us", co brzmi dużo lepiej) - spokojna, kameralna opowieść o zawiłości stosunków damsko-męskich:-)
Pzdr!
No, to tutaj rodzi się pytanie: Czy chcesz filmy, w których Bruce dobrze zagrał, czy chcesz dobre filmy w których Bruce usiłował grać? Jeśli pierwsza alternatywa: Muszę Cię zawieść. Tylko "12 Małp" trzyma poziom pod tym względem (chociaż Brad Pitt bije go tam na głowę)
Jeśli druga alternatywa, to polecam "Pulp Fiction" i "Miasto Grzechu".
Pozdrawiam.
Pulp fiction
Piaty element
Szklana pulapka - pierwsza i ostatnia czesc
Tylko milosc - jezeli chodzi o komedie romantyczne
szosty zmysl
pytasz o jakis dobry film z udziałem Bruca hmm widze ze wszyscy Ci tylko podają sensacje ja Ci polecam Randke w ciemno z Brucem willisem i Kim Basinger bardzo śmieszna komedia romantyczna no i Jak ugryść 10 milionów tez polecam jako komedie:) pozdrawiam
Szklana pulapka - pierwsza czesc
Armagedon - moze nie zagral najlepiej, ale film sie dobrze oglada
Pulp fiction - jedna z lepszych komedii
Szosty zmysl -jeden z lepszych jego filmow
Tylko milosc - stworzyl fajny duet z Michelle Pfeiffer
Piaty element = bardzo fajny film na ktorym sie nieda znudzic
Zdecydowanie "Szklana Pułapka" Wszystkie części, a najlepiej w 4!!! -To jego najlepsze role, chodź aktor jest świetny i lubię wszystkie filmy z nim. Dobrze wypadł też w "Dwanaście Małp"
Świetny jest serial z Willisem pt. "Na wariackich papierach", ktory wlasnie zaczął byc emitowany na TVP2 codziennie, chyba o 17.00. Polecam! :)
Zgadzam się, ten serial jest znakomity ;) (Właśnie skończyłam oglądać) :)
Polecam jeszcze "Szusty zmysł" ;)
ja poleciłabym:
Szósty zmysły
Die Hard
12 małp
Armageddon (choć malina dla Willisa za rolę Stampera, to mam słabość do tego filmu)
i Włamanie na śniadanie
A dodałbym jeszcze "Szakala" i "Ostatni Sprawiedliwy" nie są to może tak genialne filmy jak "Szósty Zmysł" czy "Pulp Fiction" ale również godne uwagi. Polecam
moje ulubione filmy z Brucem W.
1. Sin City
2. Pulp Fiction
3. Łzy słońca
4. Die Hard
5. Ostatni skaut
Owszem Szósty zmysł, Nieśmiertelny, 12 małp i trzy pierwsze części Szklane pułapki są zarąbiste ale ja lubię wracać do takich jego filmów jak: Ostatni skałt, Osaczony, Ostatni sprawiedliwy, są to naprawde filmy godne uwagi.
1. Pulp Fiction--------------------10/10
2. 12 małp-------------------------10/10
3. Sin City------------------------10/10
4. Szklana pułapka-----------------10/10
5. Szósty zmysł--------------------10/10
endżoj! xD