w stanach pełno takich i lepszych przystojniaków a w Polsce mężczyźni tak zaniedbani!!!!!! a mają takie piękne Polskie kobiety które niedługo uciekną bo nie tylko nie potrafią dbać o swój wygląd ale także o nie same. Faceci dbajcie o siebie i swoje kobiety!!!
Kurde dobre, nie mogłem nie zareagować ;p Naprawdę myślisz, że tam są sami przystojniacy? Oczywiście wiedzę taką czerpiesz z filmów? ;p Same Brady Pitty i Deepy chodzą po ulicach.
A oczywiście to, że wskaźnik otyłości w USA jest o wiele większy od naszego( u nas zdarzają się grubasy, a tam to już mutanci) to jawne fałszerstwo
nie z filmów-- mieszkałam 5 lat w stanach i pół roku w kanadzie i widziałam wielu przystojniaków, o wiele bardziej zadbanych mężczyzn, za to wiele kobiet bardzo niezadbanych, i wiele było takich par że facet piękny jak z obrazka a kobieta bardzo otyła i po prostu brzydka, tam troszkę jest inaczej, ludzie szukają miłości są spełnieni finansowo, w naszym kraju jest tyle pięknych kobiet a wielu mężczyzn no cóż niezbyt atrakcyjnych, i nie doceniają tego co mają. A co do filmów to poznałam Russela Crowe i śmiało powiem że jest nieatrakcyjny --jednak tv obróbki komputer robi swoje, także miałam okazje spotkać w moim życiu Demi Moore i nawet jej nie poznałam -- był to szok- w filmach to seksbomba w rzeczywistości niestety ale wiele jej brakuj, Bruca Willisa nie widziałam na żywo--:) więc dlatego tak palnęłam:) wiadomo wygląd to nie wszystko, to tylko powłoka, ale miło popatrzeć na fajnych facetów:) pozdrawiam
Zwracam honor, ale skąd mogłem wiedzieć, że byłaś w stanach ? ;p Co do Demi Moore to nie jestem zdziwiony no bo serio troche latek i troche operacji ma już za sobą- a to zawsze zostawia ślad.
Co do wygladu facetów ciężko mi sie wypowiadać bo rozróżniam tylko 3 stany: brzydal, normalny, pewno ma niezłe powodzenie, ale myślę, że tak ogólnikowo to wszędzie to się rozkłada po równo. Fakt, że w Polsce ludzie są bardziej zarobieni, to nie mają czasu na różne rzeczy.
nic nie szkodzi:), to nie chodzi o "zarobienie", tam też ludzie pracują po 12 godzin dziennie -- też zależy od rodzaju pracy, tylko tam siłownia to jest podstawa, dobre kosmetyki to jest podstawa, w Polsce dopiero ludzie młodzi zaczęli o siebie troszkę dbać ale spójrz na mężczyzn 40 letnich, już nie wspomnę o 50 latkach, nie wiedzą co to dobre perfumy czy płyn do kąpieli. Są zaniedbani, nie mówię że wszyscy bo może znajdą się wyjątki:), kobiety też w pewnym wieku przestają dbać o siebie to prawda, bo do 38 roku życia potrafią wyglądać olśniewająco, ale potem niestety przestają zwracać na siebie uwagę.
ohh zaraz ciebie zablokują:) widzę że życia dziecko nie masz tylko na całym filmwebie bzdury wypisujesz
z tego co piszesz to strasznie plytka jestes, ile to polek wzdycha za zachodem, a ja sie zastawiam czemu znajomii pytaja sie mnie czy w Polsce duzo dziwek...rozumiem ze jest rodzinka w polsce maja dziewczynke i chlopca, i ta dziewczynka jest piekna a chlopiec brzydki i zaniedbany... tak mozna skwitowac twoj smieszny komentarz a i bynajmniej nie urazil mnie Twoj komentarz bo raczej celuje w bystrzejsze panie, pozdrawiam