... utwór My heart will go on wydała wtedy gdy pojawił się Frozen Madonny. Uważam, że to Frozen powinien dostać Oscara i to on powinien zająć pierwsze miejsca na listach przebojów, a nie mógł bo Celine wydała swoją tandetę;-(
Do Oscara może być nominowana tylko ta piosenka, która została napisana (muzyka i słowa) do konkretnego filmu.
Bardzo dojrzały argument na rzecz antypatii do Celin;) To przykre, że nie potrafisz docenić piękna Jej muzyki, ale masz do tego prawo, natomiast obrażanie Jej i nazywanie tego co wydała tandetą jest już chamskie i świadczy tylko o Tobie.
My Heart Will go on to w żadnym wypadku nie tandeta.... Tą piosenke ludzie pamiętają i kochają do dziś ;< Frozen nie było w żadnym filmie wiec nie mogla byc nawet nominowana.. A no i właśnie bardzo proszę nie obrażaj jej bo nawet jej nie znasz, widzę, że jestes raczej anty fanem więc nie łudzę się, że widziałeś jej koncerty czy coś takiego...
Założycielkę tematu można a raczej jej siermięzny i chamski punkt widzenia porównać z ostatnią reklamą z tv:
Kto ty jesteś? Polak mały. Duma ojczyzna i naród cały. Polak narzeka na co sie trafi i bez powodu psiaczyć potrafi. A gdy dobrego coś sie przydarzy tego nie poznasz po jego twarzy. Tak z marudzenia naród nam słynie. Chyba pesymizm w żyłach nam płynie....
masz rację, wściekajmy się na Celine Dion, że to jej piosenkę ludzie na całym świecie pokochali bardziej, niż (też dobrą, ale nie aż tak) piosenkę Madonny. Jak ona mogła ci to zrobic?!
my heart will go on nie jest piosenka celine, ona ja tylko wykonuje a frozen zostalo skomponowane napisane zaspiewane i wyprodukowane przez madonne, teledysk madonna miala lepszy, a celine za to genialnie spiewa madonna słabiej
nie wiem co to ma do rzeczy, mowiac o caloksztalcie, ale piszesz same fakty. aczkolwiek co do teledysku, jak dla mnie oba nie sa rewelacyjne, wiec podobaly mi sie na rowni.
no mas zracje kazdy ma swoje zdanie tylko frozen to teledysk majstersztyk mistyczny mroczny genialny my heart will go on chodizlo o nawiazanie do fabuly filmu ale temat nie o tym
frozen nie bylo z zadnego filmu wiec nie moglo byc nominowane do oscara
Oba utwory genialne. Co prawda mam tylko 20 lat ale pamiętam czsy kiedy oba królowały na listach przebojów :) Mimo iż miałem tylko 5 lat uwielbiałem teledysk Madonny. I tak już zostało do dziś. Była to pierwsza piosenka wokalistki jaką kiedykolwiek usłyszałem dlatego mam do niej ogromny sentyment. Podobnie było z "My heart....", miałem nawet płytę z utworem i trzema remixami :) Teledysk jednak nie robił takiego wrażenia.
To były piękne czasy :D
Zauważyłem jednak że starsze płyty Madonny (poczynając od "Like a Virgin" na "Ray of Lights" kończąc) były o czymś. Te nowe coraz bardziej mnie rozczarowują. Mam wrażenie że Madonna zamiast skupić się na muzyce skupia się raczej na tym aby jak najlepiej wyglądać podczas promocji albumu. No ale liczę na to że jeszcze czymś nas zaskoczy.
Inteligentne, naprawdę inteligentne, masz "niesamowite" argumenty, nawet dziecko tak nie argumentuje, cóż za "dojrzała" postawa
buahahaha, jesli to jest dla Ciebie tandeta to Ty chyba sluchu nie masz. Maddona by nie piernęła wykonujac ten numer, My heart will go on to jedna z najwiekszych ballad wszechczasow a Madonna by i tak przegrala bo jej numer nie ma zadnych szans z kawalkiem Celine, tak jak jej glos nie ma porownania z wielkim glosem Celine :) pozdr!
To już nie ważne, wybacz za zbyt emocjonalną wypowiedź :)
Chciałem polecić świetny wykład (Tobie i wszystkim innym) - to inna tematyka, ale znacznie istotniejsza ;)
https://www.youtube.com/watch?v=34eavqv3VYQ&t=951s
Pozdrawiam!
hahahahaha "tandeta" i na dodatek Oskar za piosenke, która nie była z filmu hahahaha co za totalna ignorancja umarłem ze śmiechu :D
Naprawdę? Łał... zaskoczyłeś mnie! Jeżeli chciałeś pokazać jaki jesteś błyskotliwy to Ci słabo wyszło. Pozdrawiam :)
jaj jej już nie lubię bo jej perfumy są tworzone kosztem zwierząt :( do tego jej olewanie fanów ;/ jej śpiewanie z pleja ;/ lepiej niech zakończy tą całą farsę i nie robi z ludzi debili ;/
Jestem jej fanem od 1997 roku od pamiętnego my heart will go on. Umiesz obrażać tylko ludzi ale to pokazało że sama jesteś debilką bo gdybyś wiedziała choć trochę to zauważyłabyś że sporo fanów Celina narzeka na jej lenistwo w ostatnim czasie po urodzeniu bliżniaków. Mówi że muzyka jet dla niej ważna ale jakoś ostro jedzie po bandzie wobec fanów np ostatnie przełożenie premiery angielskiego krążka z wiosny na jesień 2013 hmmmm i na drugi raz nie wyzywaj ludzi dziewczynko z białegostoku.
naucz się pisać najpierw widać że jesteś chamską prostaczką :) i też wyrażam swoje zdanie bo mam przecież prawo :)
Wszelkie opóźnienia premier płytowych czy wspomaganie się wykonywaniem utworów z playbacku (co też mi się nie bardzo podoba) wynikają z tego, że Celine ostatnimi czasy ma poważne problemy ze strunami głosowymi - polecam obejrzeć Trough The Eyes Of The World z ostatniej trasy koncertowej, może trochę bardziej zrozumiesz jej problemy z tym związane. Poza tym seria bardziej lub mniej udanych zapłodnień in vitro też jej się dała we znaki. Żeby było jasne, nie podobają mi się niektóre "wybiegi" Celine, ale staram się ją choć trochę zrozumieć. Pozdrawiam.
Zawsze można ograniczyć nadużywanie głosu ;) myślę że ostatnia zamiana z płytą na nowy materiał było trochę nieprzemyślane ale dobrze że choć dadzą coś nowego a nie z show :) na czas pracy nad krążkiem powinna odpoczywać żeby jej głosik był taki jak na francuskiej ostatniej :)