Cam Gigandet

Cam Joslin Gigandet

7,1
9 943 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cam Gigandet

Szczególnie po nim widać, że rola w( pomimo mojej jakiejkolwiek sympatii do sagi
zmierzch, spójrzymy prawdzie w oczy, gniocie jakim jest)zmierzchu pozwala na rozwinięcie
kariery. Przed rolą James miał dwie, właściwie nikomu nieznane role. Jego kariera
nabrała tempa po tym jak prawie (niestety?)zabił Bellę i sam został zabity. Cóż...nie ma to
jak Hollywood. Jeśli zapadniesz w pamięć, jedna rola wystarczy, by otworzyć drogę do
kariery...albo ją zakończy. Przykre jest jednak to, że w każdej jego roli widzę Jamesa z
białą jak kreda skórą i długimi blond włosami.

użytkownik usunięty
audrey_xoxo

dokładnie To się nazywa "Magia Hollywood" grasz mały wątek w jakimś "hicie" i jesteś "superstar" ale, to też jak dla kogo. Producenci, reżyserzy itp. nie rozglądają się za nowymi twarzami tylko w wielkich produkcjach, a jeśli już to chyba liczą wtedy na widza z tej super produkcji!

A ja go najpierw zobaczyłam w "Never Back Down". I na szczęście nie kojarzy mi się ze "Zmierzchem" ;)

audrey_xoxo

Ja pierwszy raz widziałam go w serialu The O.C. (Życie na fali) i stamtąd go pamiętam, jego rola z Zmierzchu nie zapadła mi w pamięci i nie kojarzę go po tej postaci.

audrey_xoxo

Hmm, ja najpierw obejrzałam z nim "po prostu walcz", później "nienarodzony" i dopiero potem ten gniot zwany "zmierzchem" i nigdy, ale to nigdy, w żadnym kolejnym filmie go nie kojarzyłam z Jamesem, co więcej oglądając zmierzch to go najpierw nie poznałam. Co do "magi Hollywood" to mogę powiedzieć, że po prostu miał szczęście. Pozwoliło mu się to wybić, tak samo jak innym aktorom od wielu lat pojawienie się w czymś co odniosło jakiś tam sukces. Tak już jest w show biznesie, albo masz warta i wystąpisz w czymś co się okaże hitem i przyśpieszy rozwijanie kariery, albo będziesz to robił przez długi czas, krok po kroku, aż dostaniesz swoją szanse.