Filmy w których grała Carey mają oczywiście różną jakość ale nie znam jej słabego występu. Wszędzie gdzie grała, grała dobrze.
mnie jakoś nie pasowała za bardzo do roli w "drive" z 2011r. ale nie można powiedzieć, żeby zagrała zle...ale bardziej by pasowała do tej roli jakaś latynoska typu eva mendes czy coś. w ogóle to jakoś mi nie pasują filmy z przemocą z jej udziałem.
Co ty opowiadasz!! Ten film bez niej by nie istniał! Jej drugoplanowa postać jej ostoją fabuły. Bez niej Gosling nie podejmowałby się tego czego się podjął. Przecież postać grana przez Goslinga mówi że "jesteś najlepszą rzeczą jaka mnie spotkała w życiu".
to są moje odczucia. ty możesz mieć inne. nie pasowała wg. mnie do końca do tej postaci. takie porcelanowe kobietki nie zadają się z latynoskimi bandziorami jak w filmie. ale t nie jej wina , że zle ją obsadzono, to kwestia jej wyglądu a nie gry aktorskiej, bo dałą z siebie wszystko.
Obejrzałem w końcu "Wstyd" i zagrać zagrała ok, ale nie przekonuje mnie ona w tym filmie jak i w "drive" pomimo, że jestem w niej zakochany...to jednak coś mi tu nie podeszło, ale chyba zgadzam się tym co sama powiedziała w jakimś wywiadzie: "że ceni sobie rolę w tym filmie, bo był on "artystyczny" ale po latach teraz by w nim nie wystąpiła", pomimo, że akurat z nia jakiś wielkich orgii w tym filie nie ma..pojawia sie tylko w kilku scenach nago...ale pewnie chodzi jej o sam profil filmu który jest dramatem erotycznym....Mnie ona nie pasuje do takich obscenicznych ról.