Carey nie jest brzydka. Po prostu ktoś dał tu zdjęcie które nie odzwierciedla jej prawdziwej twarzy... Zmieńcie na tamto czarno białe :/
bo ja wiem... widziałam Była sobie dziewczyna i jak dla mnie nie ma ona żadnej urody ani niczym się nie wyróżnia. No cóz... kwesta gustu, choć myślę, że większość facetów i tak poleci na Johansson albo Jolie.
Na Scarlett to tak, ale Angelina w ogóle mi się nie podoba - brzydka nie jest, ale nie ujmuje mnie jej uroda. Za to o wiele już bardziej podoba mi się Carey - nie jest może jakąś super sexbombą ale jak dla mnie jest naprawdę piękna.
nie jest typowo piękna, ale z pewnością nie jest też brzydka. nie każdemu podobają się typowe twarze, niektórzy za atrakcyjne uważają te, które mają w sobie coś innego, intrygującego
Kazdy ma inny gust. Dla ciebie ona moze byc brzydactwem, a dla niego moze byc pieknoscia. ;) Ogolnie rzecz biorac Carey brzydka nie jest. Ma jak juz ktos wyzej wspomnial niewinny typ urody i jest naprawde sliczna. Moze byc tez ciekawa osoba, dlatego tak sie Shii spodobala. Niewiadomo. Ale tak czy siak słodko ze sobą wyglądaja. ;)
Zazdrość? :D
dla mnie ona ma coś co hipnotyzuje te oczy i ten uśmiech to jest to czego mi brakuje w tych wszytki laskach latających w klubach wystrojonych jak choinka w świętą.
a tak ogólnie dobra aktorka i fajne role dostaje. Pozdro ze sfazowanego świata Oko sokola cie dostrzeże :D:D:D
Cóż, wygląda może dość przeciętnie, ale jej gra w "Była sobie dziewczyna" była ujmująca. Dawno nie zdarzyło mi się tak zauroczyć żadną postacią filmową. Carey sprawiała takie wrażenie, jakby wcielenie się w rolę nie sprawiało jej żadnych trudności i przyszło tak naturalnie jak zjedzenie rano jajecznicy ;) A to w jej zawodzie istotniejsze niż biust i wydatne usta.
To czy ktoś chce z kimś być czy nie, nie zależy tylko od wyglądu O_o To powinno być rzeczą oczywistą dla każdego, lecz jak widać nie jest...
a kogo to interesuje z kim jest co to za portal pantofelek
dzieci neo
ladna jest ale to sprawa gustu
nie uważam, że jest piękna, ale czy najważniejszy jest wygląd?! :/ może Shia cenił ją za charakter, bo wygląd to nie wszystko... a ta co masz ją w avatarze też za piękna nie jest ;]