Gdybym miała wybierać między nimi wybrałabym Chaca Crawford,chociaż żaden z nich moim ideałem nie jest.
"Zac to pedał :]"
[btw. Zaca nie lubie, ani nie cenie ha! bo marny z niego aktor]
swietny argument, nie ma co polskie spoleczenstwo, pedal=debil, a mowia ze to politycy sa okropni, ha! a tu 99% tak mysli, szablonowo. No i co ze homoseksualista? Rany, jak totalny brak tolerancji, serio wstydze sie byc polka. Jak juz tak myslicie to chociaz tego nie pokazujcie? Kultura troszke? Nie moglo byc- Nie lubie go bo sie maluje, czy cos w tym stylu? Zreszta od kiedy zniewiescialy-gej?
a ja myślę, że po prostu na tym forum wypowiadają się głównie fanki Chace'a :P
ja wybrałbym Zaca - zwróćcie uwagę, że on był "pierwszy" a Chace jest stylizowany na niego... oni ich za wszelką cenę chcą upodobnić, no i im się to udaje...
zobaczymy za 5 lat który będzie miał więcej dobrych ról na koncie...
więcej dobrych rol na koncie? gossip girl a high school musical...no prosze Was... jak mozecie ich w ogole porownywac? przeciez to jest duża róznica poziomow...trudno mi uwierzyc ze istnieja ludzie ktorzy wola Zaca...no ale, kazdy widac ma swoj gust.
Mi przypomina on Ian'a Somerhalder'a z "Lost", całkiem podobni=)
http://lost.gwrota.com/postacie/boone.jpg
Heh, mi się tam żaden z nich specjalnie jakoś nie podoba ale jak już to wg mnie Ian jest lepszy no ale o gustach sie nie rozmawia =P