Najlepszy w grze aktorskiej jak i najpiekniejszy aktor mlodego pokolenia!!! jest po prostu idealny:) w kazdym filmi sie wyroznia:) uwielbiam go!
Ja uważam że nie jest najlepszy - może dlatego że jego role są albo identyczne albo bardzo do siebie podobne. Zazwyczaj gra słodkich romatyków, któzy są dobrzy dal ludzi itd....Mógłby zagrac jakiegoś psychopatę, mordercę albo jakąś bardziej dramatyczną rolę.
Też tak sądze.Chad jest kochany.Uwielbiam go.A takie filmy w jakich gra najbardziej sie podobaja nastolatkom.
Tak, nastolatkom, którzy są albo niedoedukowani albo nie mają pojęcia o kinie... Na Twoim miejscu darowałabym sobie takie uogólnienia i wrzucanie wszystkich do jednego wora. To, że Ty masz takie idiotyczne podejście to nie znaczy, że reszta również. A teraz idź się grzecznie pobawić lalkami.
Czy ty zawsze sie musisz do mnie przyczepic???Wez nie wypowiadaj sie na moj temat bo sobie tego nie rzycze.Moim zdaniem podobają się nastolatkom.A lalkam ty sie idz lepiej pobaw bo ci sie to przyda!!
Za to tobie słownik ortograficzny, jeśli wiesz w ogóle co to jest, przypuszczam, że nie. :) Już, sio do podstawówki się uczyć!
To jakaś mała dziewczynka... Ewelino poprzednio dałaś jej 13 lat, ja daję z 10... To niemożliwe, żeby miała więcej ;)
Pozdr.
Nie wiem czy to bylo do mnie ale jak tak to cie uswiadamiam ze nie mam 10 ani 13 lat!!!!Nie wiesz wiec sie nie odzywaj!!Wogole nie wiem po co sie ciagle do mnie przypierdzielasz!!Masz jakis problem to idz do psychologa albo terapeuty (dobrego)a nie zaczynaj jakies bezsensowne kłótnie!Wiem ze napiszesz ze to ja zaczelam ale to nie prawda.Kazdy jak tu cos napisze nie tak jak sobie zyczysz to juz zaczynasz i na tego kogos jedziesz z obrazaniem.WYLUZUJ SIE I ODPRĘŻ!TO DOBRA RADA.NAPRAWDĘ.Nara
ooo...odezwala sie dorosła.jak to było do mnie to ci nie radze.powalony masz nick;Xida.odrazu se daj Xene albo
Herkulesa.
sorry.pisałam cos do ciebie?nie.to sie odczep.a moja kultura świadczy o tym ze ta cała X cos tam mnie wnerwia.
Dziecko przestań w końcu pisać z dwóch kont, bo zgłoszę to adminów i będzie po sprawie :) I sądzę, że to nie ja powinnam wyluzować tylko ty, bo za bardzo się denerwujesz i masz chyba problemy z agresją (w tak młodym wieku?). Poza tym widzę, że nawet nie wiesz kto to jest psycholog. Zmniejszam skalę: masz 8 lat :)
To sobie zgłoś tylko sie nie zdziw.My sie znamy ale kazda ma swoje konto i wyraża tu swoje zdanie.ale zes jest tępa.A problemów z agresją to ja nie mam ale poprostu cię nie trawie.Przykro mi.i wiem kto to jest psycholog i mam nadzieje ze ty też bo radze ci sie do niego szybcutko zgłosić.
Chyba na złe konto laleczko weszłaś, bo to niby twoja koleżanka pisała o psychologu. Czyżby wpadka? ;D
p.s. Już zgłoszone.
A ja powiem ze juz Cie mam dosyć.Wez, juz nie wiem ile razy ci mówie zebys sie odpieprzyła.Ja jestem inną osobą a ona inną a jak tego nie możesz pojąć(tak prostej rzeczy)to naprawde masz niepokolei...
Admini sprawdzą czy jesteście tą samą osobą, czym się martwisz? :)
Dziwne, że obie piszecie dosłownie w tym samym czasie LOL.
jaka ty jesteś tępa!!!!!Teraz siedzimy tu dwie i sie z ciebie nadupcamy!!!!!!!i spoko ze zgłosiłaś taką bzdete.pomyślą że to jakaś idiotka;}}}}}a ja moge potwierdzić.przeczytalam jej tekst(fanki CHADA)
I ZE ZŁOŚCI NA MOIM LOGO NAPISAŁAM ZA NIĄ ty ciulku mulku
Wcale sie nie martwie.Dobrze ze sprawdza bo juz mnie z tym wkurzasz.Aaa jestescie ta samą osobą.Wreszcie sie to skonczy.
Dajcie spokój tym głupim tekstom, nikt tu nie jest idiotą (poza Wami :)).
p.s. A to wy nie w szkole dziecinki? Wagarujemy? Nieładnie :]
popieram Chad gra fajnie podobaja mi sie filmy z mlodymi aktorami jest barddzo przystojny i mi sie podoba nie wstydze sei tego jest to moje zdanie i nikt nie musi mi ciskać ze tak mowie bo to jest moje zdanie a kazdy moze miec inne ale bez przesady....
ej sorry ale w momencie kłótni na forum o takie bzdety to wszytskie 3 zachowujecie się jak jakieś idiotki....kłócic się o gówno....byście odeszły od monitora i zajęły się czymś poważnym.....
To małe dziewczątko się kłóci, ja mam z tego tylko i wyłącznie czystą rozrywkę. Wypraszam sobie nazywanie mnie idiotką, bo to Ty masz takie ograniczony horyzont i nie umiesz rozpoznać kłótni od ironii. A to już większy idiotyzm.
Oł je, widze że fankę - czy też 'fanki' 'boskiego Chada' strach obleciał, że się tak muszą wspierać w tym samym czasie. Zabawne że skoro tak siedzą razem, non stop jedna się wylogowuje, druga się loguje i tak tu wpadają co minutę na zmianę.
:D
Świat schodzi na psy. Strach si bać co z tych dzieci wyrośnie.
Nie siedzimy tu Ewelino moja droga co minute tylko jak mamy czas i w szkole nas puszczają.Teraz osobno nie mozemy pisac bo ja mam komputer w domu zrąbany wiec nam pozostaje szkoła.A wogole co ja ci sie bede tlumaczyc.Tak piszemy i tyle.Tak nam sie podoba.
Nie wiem do kogo teraz pisalas pewnie do nas obu bo myslisz ze jestesmy tą samą osobą.Acha, admini juz sprawdzili??I co??
fajny mcie temat ... pieski i te sprawy ale co do głównego temaciku zgadzam się z tobą w 100%... a ci co nie lubią czada niech napisza a nie się kłócą o byle gówno ... wiem ,że piszecie co myślicie ale bez przesady ....
ej halo po co odrazu tak bluzgacie....jesus....nie nauczyli was kłótni bez kurw i innych?
Xida - chodziło mi o idiotyzm w tym znaczeniu że po co wdawac się w takie dyskusję nawet jeżeli ironicznie. Jestem przekonana że masz ciekawsze tematy niż kłótnia z dziewcynami które są wpatrzone w Chada, bo gra romantyków.
Paula pewnie, że mam, ale mnie to naprawdę bawi. Przeczytaj jak się wypowiada ta dziewczynka, która udaje 2 osoby - boki zrywać. :) Ona się wścieka, a ja tarzam się ze śmiechu widząc taką głupotę. Gdybym miała brać to na serio, to przeraziłabym się nie na żarty jej poziomem. :)
No widzę jak się wypowiada....za dużo bluzgania chyba w szkole teraz uczą :D
a tak do tematu: On nie jest najlepszy i tyle.
Dziewczynko, opanuj się. I tak się nie tłumacz. Znasz takie przysłowie - uderz w stół a nożyce się odezwą? Wybacz, ale jeśli ty na to jak wyrażam swoje zdanie reagujesz w tak prostacki sposób, to chyba logiczne że odpisuję kierując moje słowa do ciebie.
I uważaj gówniaro do kogo mówisz.
Nie zamierzam sie tobie tłumaczyc.Napisalam to zebys sie w koncuy opanowala bo piszesz jedno i to samo i to jest nudne.Nie zamierzam juz ci odpisywac bo mi szkoda na ciebie czasu.Wole pogadac z kims z kim mam wspolny język.Sorry,ale to ja pierwsza wyrazilam swoje zdanie i to ty zareagowalas prostacko.Nie wiem do kogo bylo to ostatnie zdanie bo sie chyba pogubilas:)Ja pisalam co z moim kompem a ona o dalszej czesci twojej wypowiedzi.Czyzby wtopa???:}Gówniara to jest z ciebie ze sie tak bulwersujesz jak ktos ma inne zdanie od ciebie.Żegnam sie z tobą i możesz zrobiz ten dobry uczynek i nie odpisywac Ewelino.Czy jak ci tam smarkulo!!!!!
Słuchaj gówniaro, bo inaczej do ciebie nie można - jak na kogoś się jedzie w taki sposób jak w jednym z twoich postów to się nie dziw. I przestań odpowiadać dwa razy - bo wiesz, trochę dziwne - skoro tak uważasz że jest was dwie - to po jaką cholerę skoro czyjeś słowa są skierowanej do jednej z was, odzywacie się obie? Lepiej weź się do nauki dziecko, to ci nie zaszkodzi.
A wspólny język to widzę masz chyba sama z sobą. Nie dziwię się że mając takie wypowiedzi, musisz się dowartościowywać na forum, bo w realu ci to nie wychodzi.
I nie odpisuj na tego posta - zrobisz tym też dobry uczynek - bo jak sama powiedziałaś - kto się bulwersuje wychodzi na gówniarę, więc wg twojej logiki, to ty nią będziesz.
Pa :P
To skończyłyście już się obrzucac mięsem?
ok to podacjcie mi - fanki Chada - kilka argumentów dlaczego on jest najlepszy i taki super (ale bez argumentów że jest słodki i przystojny bo takich na świecie jest dużo). Ciekawi mnie po prostu jakie inny macie argument na to że jest taki wspaniały.....
Dla mnie jest najlepszy z wyglądu.I o to chodzi.Nie znam go ani jego charakteru więc nie mogę powiedzieć że jest miły czy coś.Jest ładny i tyle.Lubie filmy z jego udziałem.I tylko takich argumentów mogę urzyć:jest słodki i przystojny.Nie pamiętam ale chyba nie pisałam że jest wspaniały w życiu.
Ewelina nie odpisuj na takie śmieszne wypowiedzi. Widocznie dziewczynka całymi dniami gada ze sobą albo ma wyimaginowaną przyjaciółkę. Małe dzieci tak czasem mają, gdy rodzice się nimi należycie nie zajmują. :)
Ale przyznaję, że zabawny z niej dzieciaczek, przynajmniej jest się z czego pośmiać ;]
Xida:Ewelina przynajmniej tak mi sie wydaje próbuje sie dogadać a ty juz bo to bo tamto a weż spierdalaj bo do ciebie nie piszemy i wiesz co musze cie wysrać i te twoje durne wypowiedzi
hill i chad sa the
O co tu wogóle chodzi?? Patrząc obiektywnie to i jednym i drugim się nudzi. W sumie to bardziej nie rozumiem panny X bo nie lubiąc danego aktora nie wchodzi się na forum o nim i rozpisuje na jego temat( denerwując tym FAKTYCZNIE jakąs chorą psychicznie nieowartościowaną laskę) obie strony wykazują się nie lada rozumem. A tak z ciekawości to czy Admini sprawdzili prawdomownosc pannicy(lub pannic?) i teraz niech nik nie probuje sie do mnie przyczepiac bo tylko wyglosilam swoja opinię a trafilam tu bo uważam ze Chad jest przystojny i nic poza tym,ale to nie wykreśla z grona aktorow a miło się na niego patrzy( One Tree Hill- filmu zadnego nie ogladalam,nawet nie wiem w jakich gral).
Gacia teraz sie do ciebie nie przyczepiam bo mialas prawo wypowiedziec sie na nasz temat,masz rację to jest chora kłótnia ale co mamy robić?Odpisują to my też.Naprawdę jestesmy innymi osobami..Acha,nie jestem chora psychicznie ani niedowartościowana okej??One tak stwierdziły a jak ty sie pod tym podpisujesz no to mi przykro.To jest forum o tym ze Chad jest wspaniały a nie że głupi więc nie wiem po co tu piszą.Malo jest stronek o tym ze jest zły i głupi??
Gaciu a co to? Nie znasz definicji forum? Na forum mogą być i negatywne i pozytywne opinie. Mogę wchodzić na stronę tego gogusia czy Ci się to podoba czy nie, chyba, że gdzieś jest jakiś zakaz, o którym nie wiem. Hmm?
Czepiam się:
Za to, że nie potraficie uargumentować dlaczego jest taki "świetny i boski".
Za to, że Twoje wypowiedzi ograniczają się do zachwytu nad jego Twoim zdaniem cudownym wyglądem.
Za to, że gów*o wiecie o grze aktorskiej.
Za to, że masturbujecie się na widok jego zdjęcia.
Za to, że dla Was najambitniejszy film to głupawe komedyjki romantyczne.
Za to, że używacie wulgaryzmów, które świadczą o Waszym niskim poziomie.
Za to, że piszesz z dwóch kont i robisz z siebie idiotkę.
Wystarczy czy mam dalej wyliczać? :]
1.Jest boski bo jest ładny i filmy z jego udziałem mi sie podobają.Może nie wszystkie.
2.Ograniczają sie bo jest cudowny z wyglądu a nie mówiłam ze wspaniale gra.
3.Skąd mozesz to wiedziec i wcale tak nie jest.
4.Głupawe komedyjki romantyczne to nie mój najambitniejszy film.Ale takie bardzo lubie.
5.Ja duzo wulgaryzmow nie uzywalam no ale trudno sie przy tobie dziwic zeby nie przeklinac po twoich wypowiedziach.
6.I na koniec.Nie pisze z 2 kont.Czyzbys nie sprawdziła??
No to wobec tego może napisz jakie filmy i aktorów jeszcze lubisz i za co. Chętnie też przeczytam co sądzisz o grze aktorskiej swojego idola Chada. :)
Lubię Olivera Jamesa.Podobała mi sie jego gra w Raise your voise i Czego pragnie dziewczyna.Lubię Olsenki bo mają duzo ciekawych filmów ale niektóre są tak nudne że na nich usypiam.Lubię Julię Roberts szczególnie za Uciekającą panne młodą,Pretty Woman(nie wiem czy dobrze napisalam)i Mój chłopak sie żeni.I wogóle fajnie mi sie ogląda filmy z jej udziałem.Jest zdolna.Jak już wiesz lubię Hilary Duff za Cinderelle Story,Raise your Voise i wgóle ją lubię.Lubię też Reese Witherspoon za wiele jej filmów i Reene Zelweger za Bridget Jones.Wiem ze moje potwierdzanie ze ci aktorzy są fajni nie wystarcza tylko w jakich fajnych filmach grają ale nie znam sie na tym wię nic innego o nich nie moge powiedziec.Lubię jeszcze Johnnego Deppa za Piratów z Karaibów przedewszystkim,Czekoladę i nie tylko.I już nie pamiętam kogo jeszcze ale dosyć tego jest.A co sądze o grze aktorskiej Chada?Nie wiem.Lubię na filmach sobie na niego popatrzeć.A w Cinderelli mi sie bardzo podobało jak gra.
A jednak potrafisz w miarę ciekawie się wypowiedzieć. Nie jest to może najwyższych lotów, ale Twoja odpowiedź mnie satysfakcjonuje. :)
Jestem tylko zdziwiona, że zachwycasz się takim kolesiem, który w zasadzie poza wyglądem nie ma nic do zaoferowania w dziedzinie kina (sama napisałaś, że nie wiesz co sądzić o jego grze), a wygląd w wartościowych filmach jest na dalekim, dalekim miejscu. Większość Twoich ulubionych filmów to rzeczywiście filmy 'lekkie'. Proponuję, byś zasmakowała bardziej ambitnego kina, bo warto i naprawdę przy nim te komedyjki to dno (bez obrazy). Wiem, że takie filmy to wyłącznie rozrywka, ale domagaj się od filmów więcej, a zobaczysz jak powinien wyglądać naprawdę dobry film.
No bo tylko jego wygląd mnie w nim zachwyca i pare filmów.No to powiedz jakie filmy są ambitniejsze.Ja nie wiem czego mam wymagac od filmów.Po prostu jak jakis mi sie spodoba to fajnie a niektóre mnie nudzą no to wtedy mówie że mi sie nie podobał.Najbardziej lubiałam komedie romantyczne ale z innej dziedziny filmy też są bardzo dobre więc jakiejś ulubionej kategorii to nie mam.Może dlatego tak uważam bo najwięcej oglądałam komedii romantycznych.Nie wiem.