Chad Michael Murray

7,1
4 799 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chad Michael Murray

Najlepszy w grze aktorskiej jak i najpiekniejszy aktor mlodego pokolenia!!! jest po prostu idealny:) w kazdym filmi sie wyroznia:) uwielbiam go!

blacki

Lubię Olivera Jamesa.Podobała mi sie jego gra w Raise your voise i Czego pragnie dziewczyna.Lubię Olsenki bo mają duzo ciekawych filmów ale niektóre są tak nudne że na nich usypiam.Lubię Julię Roberts szczególnie za Uciekającą panne młodą,Pretty Woman(nie wiem czy dobrze napisalam)i Mój chłopak sie żeni.I wogóle fajnie mi sie ogląda filmy z jej udziałem.Jest zdolna.Jak już wiesz lubię Hilary Duff za Cinderelle Story,Raise your Voise i wgóle ją lubię.Lubię też Reese Witherspoon za wiele jej filmów i Reene Zelweger za Bridget Jones.Wiem ze moje potwierdzanie ze ci aktorzy są fajni nie wystarcza tylko w jakich fajnych filmach grają ale nie znam sie na tym wię nic innego o nich nie moge powiedziec.Lubię jeszcze Johnnego Deppa za Piratów z Karaibów przedewszystkim,Czekoladę i nie tylko.I już nie pamiętam kogo jeszcze ale dosyć tego jest.A co sądze o grze aktorskiej Chada?Nie wiem.Lubię na filmach sobie na niego popatrzeć.A w Cinderelli mi sie bardzo podobało jak gra.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Malinka_15

Ten aktor jest słaby tylko głupie cipy widzą w nim swego boga ,gra jakieś śmieszne role zwykły chłopczyk -przybłęda bedzie dobry owszem jak zagra ciekawą rolę w dobrym filmie.
Co do jego postury to tez nie wiem czy jest super przystojny ,kto tak uważa chyba nie widział ładnych ludzi ale ta suki co takie serialiki oglądają pewnie chciałyby go mieć pod pierzyną.
Ja na jego widok mam odruchy wymiotne wystarczy spojrzeć na jego gębe ,spłaszczona twarz z małym noskiem po środku -śmieszny facet.

te "suki"jak je zwiesz mają chociaż gust jeśli wolą jego!ciekawe jaką ty masz twarz??pewnie jak krzysiu elektryk?!zapewne ty mu zazdrościsz bo ty masz mało kandydatek lub kandydatów{bez urazy ale niewiem czy jesteś homo ,bi,czy hetero}do wyra.no...tyle chciałam ci napisać

m0nk4_

Ludzie co wy gadacie!!!!!!!!!!!!!On najleprzym aktorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahah a dobry zart :))))))))))).No moze najgorszy nie jest.Ale przepraszam bardzo gdzie są takie gwiazdy jak Johnny Depp ,Tom Hanks ,Anthony Hopkins ,Nicole Kidman czy Ewan McGregor jesli ten Chad jest na pierwszym miejscu u was????????????????????On w porównaniu z nimi jest niczym...

utdkutd

klara on jest jeszcze młody niedługo będzie na takim samym poziomem to ten tom hanks i inni .. będzie sławniejszy jeżeli zmieni menadżera .. czy kogoś tam ... (lol)
polewam !!
pozdro

_Anka_

wysiadam przy was ..ok ja rozumiem że mozna kogoś lubić ...ja lubie np.Kristanne Loken ale dajcie spokój nie twierdze że ona jest aktorka wybitną i że jutro dostanie oskara ...czasami gra naawet ponizej swojego talentu...jest sympatyczna i miło sie ja oglada
Chad to plastkowy chłopiec gdyby nei miał urody to by nic nie osiągnoł
w każdej produkcji ma tylko ładnie wygladac . I ok ze go lubicie bo to normlane i facet jest przystojny (co zalezy do gustu) ale porównywanie do Toma Hanksa to nie małe przegiecie tylko wielkie .

Bene

sory cie bardzo ... ale czy brad pitt nie osiągnął tego wszystkiego gdyby nie był "przystojny"??A po za tym lubie go oglądać bo dobrze gra ... a co ty morzesz wiedzieć jak nawet jednego filmu z nim nie widziałaś ??:/:/

_Anka_

wasze gadanie i tak nie zmieni mojego nastawienia do niego.

Malinka_15

On nie jest najlepszy, ale też nie najgorszy. Zagrał aby w paru fajnych filmach, w żadnej superprodukcji. Nie jest takim aktorem przy którym inni aktorzy wymiękają. Może za parę lat, ale teraz narazie nie...
Pozdrawiam

Elfka_2

"Zagrał aby w paru fajnych filmach, w żadnej superprodukcji"
od kiedy wartosc aktora liczy sie przez jego występy w drogich superprodukcjach ?

m0nk4_

też go bardzo lubie :) Ma ładną twarz i jest przystojny i nawet nieźle gra ;) Niedługo zrobi taką kariere jak np: Josh Hartnett czy Bruce Willis ;) Pozdrawiam

_Paulina__2

eh, no jest przystojny no i .... eeeee... przystojny ;] Gra dobrze ale nie rewelacyjnie ;] Grał w typowo mlodziezowych produkcjach dlatego grupy mlodych dziewczyn go wielbi ;] no ale to tylko ten przedzial wiekowy. Tez go wielbilam ale gdy wreszcie przejrzalam na oczy to wszystko sie rozjasnilo i wcale juz nie gra tak rewelacyjnie dla mnie ;]

A co do komentarza tej wyzej pani to raczej chad nie dorobi sie takiej slawy ;]

Lady_Angel

No racja ... niejest takim dobrym aktorem . Myśle że najlepszym jest Bruce Willis a Chad nigdy mu nie dorówna ... niestety;)

m0nk4_

Megaaa Przyystojniaaak<33. Ochh. Gra w miare dobrze.. ale są lepsii.;))