Jak sadzicie?kto jest lepszy od Chada?dla mnie jedynie Johnny Depp:)ja lubie ich oboje ale Johnny jest lepszy!
Powiadasz lepszy od Chada??No jest wielu aktorów lepszych od niego.
Johnny Depp z pewnością.Ale czy tylko??Nie sądze.Jest mnóstwo lepszych aktorów.Mogłabym wymieniac bardzo długo choc Chada tez lubię ale nie stawiam go tak wysoko jesli chodzi o aktorstwo.
To tylka.Pozdrawiam:)
no np.jacy?????????ja go lubie a tele maniaczka nie jestem więc nie oglądam nałogowo filmów:))
prawie nigdy nie mam czasu bo zawsze mi coś ciekawszego wypadnie.no,chyba że żeczywiście są chad-owe:))))))
pozdrowionka:)
pa
To z Johnnym to się zgadzam, ale jest jeszcze dużo lepszych aktorów, choć nie zawsze przystojniejszych:P Ale Chad jesr spoko, mam go w ulubionych;)
Chciałabym zauważyć, że jej nie chodzi o aktorstwo tylko o urodę!!
tak tylko Depp jest lepszy.... Nawet Brad Pitt już się przejadł... ten idiota, nie dość że zdradził żonę, to jest przereklamowany... ZNUDZIŁ mi się... Wolę młodszych, bardziej interesujących.. pzdr for Chad ;)
Jest mnóstwo aktorów, którzy są lepsi od niego, naprwdę mnóstwo, ale co ty wiesz ... nie znasz sie na filmach bo nie jesteś "tele maniaczka" ... no chyba , że te filmy są "chad-owe" . Mam pytanie oglądałaś kiedyś jakiś film załóżmy z Alem Pacino, Robertem De Niro albo Anthonym Hopkinsem. Jeżeli nie to, wybacz, masz ubogą wiedzę o talencie aktorskim .
bella maia czy jak ci tam leci:a wiesz co mi mozesz zrobic tymi swoimi wypowieziami?NASKAKAC!!!!!!!!! !!W zyciu nie pisałam z tak beznadziejna osoba jak ty pozbawioną jakiejkolwiek wiedzy bo dla mnie jesteś bezmuzgowcem nie wartym mojej uwagi bo i tak nie mamy o czym dyskutowa jak nie lubisz chada a tym bardziej Johnnego!.i teraz ty mi wybacz ale ty dla mnie nie masz wiedzy o talencie aktorskim!a tak apropo skad wiesz że nie lubie np. Roberta De NIro?????
szkoda gadac
Przykro mi to stwierdzić ale chyba wogóle nie masz mózgu ! Nie widzisz ze to nie jest moje zdjęcie ?!
Czy ja napisałam że nie lubisz ? Wiesz co naucz sie czytać tekst któr masz przed oczami bo to Ci sie czasem przyda . A mi nie chodziło o to że nie lubisz tylko o to że zawysoko stawiasz Chada i on moim zdaniem talentu nie ma prawie wogóle, może i sie go dobrze oglada , ale wybacz ... nigdy nie dorówna dla De Niro lub Pacino, więc nie zadawaj takich głupich pytań typu : 'Czy jest lepszy aktor od Chada ? '. Żałosne to jest. I powiem Ci jeszcze , że poniżanie kogoś nic ci nie da ale swoją opinie o tym wyraziłam już w poście "Chad kontra Brad Pitt". Pozdrawiam
NO I CO ZE ZA WYSOKO gO STAWIAM NIŻ TWOICH AKTORKÓW????TY MASZ SWOICH A JA SWOICH WIĘC SIE ODCZEP A WOGÓLE JAK GO NIE LUBISZ TO DO HUJA MARYNY PO CO SIE TY WPYCHASZ???NIKT CIE NIE PROSIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no coz ...
tak sobie czytam to co tutaj dziewczyny wypisujecie... Fakt, ogladalem z tym gosciem jeden film i ok gral caliekim nie zle ... moze to nie jest jego najlepszy film - bo byl to akurat "Dom Woskowych cial" :) Zgadzam sie jednak z bella ... oczywista najjasniejsza pod sloncem sprawa ... nie mozna rownac aktora ktory zagral w zaledwie 10 filmach do legend kina jakimi sa wlasnie chocby Robert de Niro i Al Pacino(!) Zadanie pytanie przewodniego SONDY "rozbroilo" mnie! przeciez odpowiedz jest oczywista i jak tam dalej pisalas Malinko zeby kltos wymienil lepszych.. mi by sie klawiatura spalila gdybym zaczal ich wymieniac ... Popatrzmy chocby na Edwarda Nortona, Mela Gibsona, chocby nawet Bruce'a Willisa .. nie wiem, moze ichg nie znasz?? :)
to po pierwsze ... a po drugie to uwazam ze nie jestes "telemaniaczka" (w tv za duzo nie leci;) i znasz jednego aktora, ktorym sie zachwycilas pewnie ogladajac "Jezioro Marzen" stad taki dziwny temat, lub moze sformuowanie go... do tego widze ze nikt nie moze wyrazic swojego zdania, ktore rozni sie od Twojego (a przeciez na tym polegaja wypowiedzi zna forum) bo jest obraza majestatu i dochodzi do wyzwisk i nie potrzebnych bluzg ... kazdy moze miec swoje zdanie na kazdy temat i ma prawo do tego aby napisac je na forum - po to to jest! Ty nie musisz sie denerwowac i obrazac innych od razu ... wyluzuj ... spokojnie...
Pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy znaja sie na filmie ;)
Jejku ja się tu boje normalnie odezwać...MAlinka bez obrazy ale jestes za bardzo agresywna przecierz ta Bella coś tam(bez obrazy zapomniałam nicka) nie chciała cie obrazic musialas ja źle zrozumieć...Każdy ma swoje zdanie a ty każda wypowiedz traktujesz jako atak na twoja osobe bez przesady...Bluźnierstwem niczego nie załatwisz...I ewnie zaraz mnie z tyrasz ale powiem ci szczerze że nie zrobi to na mnie wiekszego wrazenia bo juz widzialam na co cie stac i to z jakich powodów Pozdrowienia
No to good ja i tak bardzo lubie Chada...Może mi ktoś powiedzieć że się nie znam na kinie bo lubie takich młodych i szczerze mówiąc niedoświadczonych aktorów typu Channing Tatum Chad Murray Jesse Metcalfe...Ale powiem wam że to nie świadczy ze nie lubie innych jakis tam aktorów...Bo np bardzo lubie filmy z Alem Pacino Albo Morganem Freemanem..A to że nie gustuje w Johny Deppie Orlando Blumie noi Bracie Picie to nie znaczy że się na niczym nie znam...Jak nie któży uważają...i potepiaja zdanie innych....
no i znowu malinka kogos wyzywasz...osobiscie uwielbiam johnnego, bo jest moim zdaniem super aktorem, do chada sie nie wypowiadam(nie chce byc objechana przez malinke), chociaz ogladalam z nim kilka filmow, no i jest taki sobie, chociaz nie mowie ze go nie lubie, dla mnie jego filmy jak"historia kopciuszka" sa jakby takim oddechem do innych, ale nie jest on jakims wielkim filmem, tylko komedyjka na niedziele!! POZDRO dla wszystkich ktorzy lubia ogladac DOBRE KINO!!=)