Chad Michael Murray

7,1
4 799 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chad Michael Murray

The OC należy do najgłupszych, najbradziej infantylnych i lalko-cukierkowych seriali jakie widziałam. Aktorzy z pół kilo tapety, kolory jak z bajki, fabuła ... hmm bez sensu. Nie wciągnąl mnie w ogóle. A Ryana gra paszteciarz który do Marissy pasuje jak wół do karety !!Ale... gdyby Chad wziął tą rolę i przemęczył sie w tym " czymś" zrobił by kariere i dostawał propozycje zagrania w lepszych , kasowych filmach i poderwałby Mische i ona by go wyciągnęła na szczyty. A tak1 No dobra uwielbiam OTH jest świetny ale.. co mu po tym jak mało tam zarabia, ma marne wzięcie a z tą statystką to on daleko nei zajedzie, więc... wolalabym żeby jednak wybrał OC chociaż by miał przyszłośc !!!

Bartusss

no masz racje.... zdobyłby popularnoś w tym filmie ...ale nie zdiwiem mu się że odrzucił tą propozycje bo tam ma grać Kanzie ...

_Anka_

Kenzie ma grać w Orance County ?? Nie wiedziałam o tym, tylko wiem że jest statystką w OTH :)

Bartusss

zgadzam się w sprawie Mischy, ale nie wszyscy aktorzy w OC są denni. Fajnie swoją rolę gra Kirsten,Seth i Sandy