Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

Jak dla mnie to on jest świetny :) Był taki czas, że najpierw pojawił się film ona to on... I tam od razu zwrociłam uwage na Channinga ( a kto nie?:P) Pojawił sie taki nowy i świeży aktor :D Potem kiedy zobaczyłam, że Channing gra w Step Up pomyslałam, że musze to zobaczyć. Ten film okazał się jeszcze lepszy. Zrobił na mnie w nim ogromne wrażenie. Od tej pory stał sie dla mnie nie jakimś takim przystojniaczkiem z filmu o nastolatkach ale świetnym, utalentowanym aktorem. To, że jest jeszcze młody to jeszcze lepiej. Jestem pewna, że za 20 lat dołączy do grona najlepszych :) Pozdro dla wszystkich fanów Channinga ;))

Bartusss

ja nie widziałam "Step up" ale w filmie "Ona to on" w duecie z Amandą Bynes byli poprostu świetni, chociaż to słowo jest za słabe, jako aktor mi też się rzucił w oczy, od tamtego momentu gdy widziałam film "Ona to on" to właśnie Channing Tatum stał się moim ulubionym aktorem, on jest przystojny a zarazem utalentowany. Po prostu nic dodać nic ująć...

4nulk4

ja widzialam oba filmy i oba byly swiatne ale gra channinga i wogole caly on to poprostu nic dodac nic ujac !!!!! on jest taki przystojny !!!!!!! poprostu go koffam hehe

Bartusss

Ja oglądałam oba filmy są świetne :D :* :)