Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Jestem bardzo zaskoczona wyborem Charliego i chyba rozczarowana... Nie tak sobie wyobrażałam Grey'a. no ale
czekam na pierwsze zdjęcia z planu. ;)

Co myślicie na ten temat?

bija_22

:))

WhiteDemon

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Charlie+Hunnam+2012+FX+Ad+Sales+Upfront+tA7O_ Vgbhvxl.jpg - na tym zdjęciu wygląda jak grey po locie w samolocie god biacz czytałem pierwszą część, czego się wstydzę, ale aktor spoko niż słodziaśni z pamiętniczków.

czesiol

Aktorzy z pamiętników to mimo mojej do nich pewnej sympatii - to w większości do pięt nawet nie dorastają Charliemu...
Wynoszenie Somerhaldera ponad Hunnama to kpina i raczej świadczy o nieznajomości ról tego drugiego.
Tego pierwszego właściwie też. Dziewczyny kochają Iana za Pamiętniki ale on tylko tam dobrze grał no i może w Lost. Reszta jego ról to totalna porażka niestety.

WhiteDemon

Charlie był i jest genialny w Sons Of Anarchy, oraz genialny był w kilku innych świetny, najbardziej popularny "Green Street Hooligans" gdzie wykreował naprawdę świetną postać, która wpada w pamięć i pomimo 8 lat od premiery się o niej pamięta.

czesiol

Dokładnie...
Ale tego nie przetłumaczysz osobom, które go krytykują a najprawdopodobniej nigdzie go nie widziały, w żadnej roli. Bo dla nich liczy się tylko to że facet ma na zdjęciach z googla "paskudną brodę".
Eh.

Kami3

Pewnie gdyby czytali to nie chcieliby tego kręcic:)

użytkownik usunięty
willC

Wcale się nie dziwię, że zrezygnowała z Iana. Jest wstrętny. Liczę, że może film będzie lepszy niż ta badziewna książka. A jestem zachwycona, że rolę otrzyma Charlie, na pewno jego kariera się rozwinie;-)

popieram, wstrętny przez duże W !

użytkownik usunięty
bija_22

miłe :-)

natou

jaki beton, stawiałam na Matta Bomera...

natou

Nie jestem pewna czy Charlie nadaje się do tej roli :o Uwielbiam go, ale tym filmem może zepsuć sobie tylko karierę.

PettyferFever

Takim gniotem? Nie może a na pewno... NOPE NOPE NOPE.........

MonikaFromComton

zgadzam sie,myslalam ze pojdzie w bardziej ambitne role. po ,,synach anarchii" nie widze go tej badziewnej roli i mam wrazenie ze gdy zobacze go w scenerii sado maso to wybuchne smiechem. przeczytalam 1 czesc tej trylogii i uwazam ze ma poziom ,,zmierzchu"... mam nadzieje ze w filmie opuszcza te bardziej oblesne sceny, bo z niesmakiem czytalam jak grey opowiada ze uprawial seks analny -jako strona bierna, do tego te bzdury o wewnetrzej bogini... ogolnie mysle ze nie ma szans zeby z tego nie wyszedl gniot, nie przy tej tematyce... a charlie (o ktorym juz pisza na pudlu) bedzie jakis czas obiektem westchnien malolat, ktore dopiero co wyrosly z milosci do edwarda cullena. jak dla mnie chlopak popelnia blad ze zagra tego calego greya

PettyferFever

zgadzam się, również obawiam się że ten film zaprzepaści jego karierę :/

a co do Bomer'a to ja tam bym go nie chciała widzieć w tej produkcji, raz że wygląda jak gej to dodatkowo nim jest i to by mi przeszkadzało w oglądaniu filmu

galadriela

co do Bomera zgadzam się jest mało męski .

galadriela

PS: On jest gejem.

czesiol

heh wiemy :D

natou

też się tego nie spodziewałam, ale pomyślcie, baaaardzo dobry aktor, jego role w Hooligansach i w Sonsach - męskie, agresywne, stanowcze i sexi. może wygląd inny, ale myślę, że świetnie sobie poradiz w tej roli!

ada911

może, ale co Anastasia zawsze mówiła o Greyu to to, że jest piękny. męski chrurny sraty taty, ale przede wszystkim piękny mężczyzna. Jakoś ten gość nie wydaje mi się piękny. przystojny, może, ale nie piękny.

LaraCrofts

czy my patrzymy na tego samego faceta? bo Charlie jest piękny i przystojny i seksowny i inny

galadriela

WŁASNIE. Dziewczyny tak mówią bo obczaiły te fotę gdzie ma tą obleśną z lekka brodę i myślą że to wszystko.
Ian z Bomerem mieli niebo lepiej, bo ten gra pięknego wampirka ten eleganta w białych rękawiczkach;)
Charlie ma pod górkę;)

WhiteDemon

no ale nie powiesz że Charlie w SoA nie jest przystojny? Tam zawsze wygląda zajebiście, i takie Iany i Bomery mogą mu tam buty czyścić :D

galadriela

Problem w tym że nie widziałam nigdy SoA;)

WhiteDemon

Heh masz czas nadrobić, i to 5 sezonów :D naprawdę warto D:

galadriela

Ian jest zajebisty, tylko powinien zacząć grać w porządnych filmach i wyrabiać się aktorsko, a nie szukać angaży do gównianych erotyków dla gospodyń domowych.

natou

jak dla mnie to zły wybór... Christian Grey jest atrakcyjny ze względu na aurę tajemnicy i tego, że jest w nim coś niepokojącego... jego atrakcyjność wynika ze stanowczości, pewności siebie i siły charakteru... Charlie jest może i przystojny, ale w taki samczy, wręcz zwierzęcy trochę sposób... moim zdaniem w ogóle nie pasuje- przynajmniej z wyglądu- do roli Christiana Greya... moim faworytem był zresztą Alexander Skaarsgard... akurat Matt Bomer, którego swoją drogą uwielbiam, też nie byłby moim zdaniem dobrym wyborem... z całym szacunkiem dla jego umiejętności, ale wydaje mi się, że zdeklarowany gej, który w dodatku wychowuje chyba dwójkę dzieci ze swoim partnerem, nie byłby przekonywującym Christianem Greyem- hetero aż do bólu :)

hiroki.hime

wydaje mi sie , ze z wygladu charlie moze pasowac do tej roli - pewnie wsadza go w garniak i uliza wlosy do tylu. gorzej z tym, ze lubilam go jako aktora i jestem baaardzo rozczarowana, ze poszedl w te strone ... ta ksiazka to totalne dno i przykro mi ze charlie w tym zagra, do tego pewnie nakreca 2 czesci. slowem - lipa!

rutaJolowicz

nakręcą nawet 3 części- tyle ile ma książka... wydaje mi się, że ten film będzie dla niego windą do popularności- większej niż obecnie, a co za tym idzie, częściej będzie obsadzany w wysokobudżetowych filmach...
szczerze mówiąc, czytałam gorsze książki niż "50 twarzy Greya"... prawda jest taka, że ta książka miała swój cel i na pewno go spełnila... zresztą, uważam, że tak naprawdę nie jest ważne to, co jest napisane w danej książce, ale to, co daje ona ludziom, którzy ją czytają... jeżeli nawet jest to tylko odrobina rozrywki, śmiechu i ucieczki od szarej rzeczywistości to taka książka jest warta jakiegoś docenienia... poza tym, dobre jest nie to, co jest dobre, ale to, co się podoba :)
a i polecam "50 twarzy..." w oryginale... niesamowicie wzbogaca słownictwo :) autorka, Brytyjka, używa momentami takiego słownictwa, że bez słownika się nie obejdzie :)

hiroki.hime

Windą do popularności, albo gwoździem do trumny. ;)

hiroki.hime

Tak, celem tej książki był upust fantazji i oczarowania sagą "Zmierzch" i zysk z wysokonakładowej sprzedaży :)
"poza tym, dobre jest nie to, co jest dobre, ale to, co się podoba :)" - może w zamyśle indywidualnym, ale z pewnością nie społecznym. Co więcej, myślę, że stwierdzeniem iż "dobre jest nie to, co jest dobre" podważasz fundamentalizm filozoficzny... Pozdrawiam :)

hiroki.hime

Skaarsgard? proszę Cię. On nic poza vikingiem nie zagrał rewelacyjnie. A i to do czasu.

WhiteDemon

zagrał... chociażby w Generation Kill... a poza tym, pasuje wyglądowo...

tak swoją drogą, ciekawa jestem czy ktoś się kiedyś zastanowił, jak wyglądałby Ian Somerhalder (moim zdaniem najgorszy z możliwych kandydatów) jako rudzielec?

hiroki.hime

Cóż, jak kto uważa. Według mnie w Generation Kill zagrał przeciętnie. A z wyglądu jak zejdzie z planu TB to również nie powala. Oczywiście wiem, jest kochany ubóstwiany za Erica. Też go uwielbiałam za tą rolę 3 sezony, potem mi przeszło;)
"Zrobiony" Charlie bije go na głowę.

http://www.actors-pictures.com/pictures/charlie-hunnam-12.jpg

A najładniejszy facet będzie wyglądał żałośnie w żulowskiej brodzie dziadka Mroza.

Somerhalder z wyglądu byłby okej, nie sądzę żeby go farbowali gdyby dostał tę rolę. Tylko z wyglądu, bo aktor z niego słabiutki, poza Damonem nic mu nie wyszło. Przyznam szczerze że Greya przeczytałam 2 części. Pierwszą szybciuteńko, drugą już wolniej, a trzeciej już mi się nie chciało...Nie ukrywam że film miałam zamiar obejrzeć, ale raczej dla śmiechu niż czego innego - obstawiałam że zagra ten tam Bomer albo Somerhalder. Dopiero kiedy zobaczyłam iż to właśnie Charlie zagra Grey'a stwierdziłam że robi się ciekawie...
i tak jak wcześniej mi się chciało śmiać bardziej, tak teraz naprawdę czekam z niecierpliwością;)
Oczywiście domyślam się jakie to może być śmieszne;) widzę jak tu ludzie są zbulwersowani wyborem;)

hiroki.hime

Urok Greya w znacznym stopniu polega na tym, że jest bogatym przedsiębiorcą, biznesmenem.
Gdyby był bezrobotnym magistrem socjologii na kasie w Tesco, jego urok (i nie wiem jak wspaniały charakter, wspaniałe ciało i oczy)
- urok by prysł! Tak, tak, drogie Panie...

lalique21

Wszystko spoko tylko czemu akurat socjologii się podczepiłaś??

natou

Czuję że będzie dobrze. Charliego widziałam w dwóch rolach, w jednej zdołał doprowadzić mnie do płaczu a ze mną to wcale tak łatwo nie jest;) Jeśli tylko charakteryzatorki i styliści nie spaprzą roboty to wszystko będzie pięknie grało. Wierzę że Charlie se poradzi.
DZIĘKI BOGU ŻE NIE IAN, to byłaby katastrofa przypuszczam.

WhiteDemon

bardzo fajny film z nim The Ledge :D doskonale sobie da radę, ba....sądzę, że nawet będzie postacią flagową, która utrzyma poziom całej trylogii

WhiteDemon

Grey podobno jest jakimś mega amantem- jak Ian miałby kogoś takiego zagrać jak ma 170 cm w kapeluszu?
Obejrzę ten film ze względu na Hooligansa:) Szkoda, że on się w to wpakował, powinni dać kogoś pięknego żeby baby sikały po nogach. Wiadomo, że ten film będzie głęboki jak dmuchany basen więc powinni skupić się na tym żeby było dużo gołych dup, klat itd. Po to ludzie to obejrzą. I on chce grać w czymś takim?

alien_2

Oj tam, jak go zrobią to będą sikać;) Chyba że zostawią go w tej brodzie, ale wtedy chyba padnęXD
Wiesz, może Charlie też chce zgarniać kupę szmalcu, może mu przykro było że taki Pattinson zbiera za swe drewniane kreacje jakieś podobno 35 mln, to se pomyślał, a co ja też nie mogę mieć 5 willi z basenami? ;)
Tym bardziej że gra o niebo lepiej.

natou

Moja wewnętrzna bogini zrobiła potrójne salto i padła na cycki ~Grey Trilogy E L James

Amen.

Madeline21

padła (ś) na cycki z wrażenia czy z niesmaku?

natou

A ja się strasznie ciesze ! wpisujecie imie i nazwisko w google i wyskakuje wam facet z długimi włosami i dłuugą brodą i wielki krzyk : to ma być Grey ?? hahahaha :D ale E L James zrobiła numer ! Ogólnoświatowa histeria :)
ale głupota :)
znajdzcie sobie na youtube jakiś wywiad pooglądajcie troche : to sympatyczny i niezły facet, może jest troche misiowaty, ale ciało ma wspaniałe, w brodzie i takich włosach przecież nie wystąpi, zrobią go tak, że wam szczęki poopadają. Do tego ma piękny basowy głos i przede wszystkim : to dobry aktor a to chyba podstawa. Więc radze puknąć się w czółka i czekać cierpliwie na film.

nielegalnielegalna

dobrze powiedziane ! ;)

natou

Powiem tylko, że szkoda że nie Peter Dinklage:(

natou

Mi tam on nawet pasuje do tej roli chociaż i tak zawsze będzie mi się kojarzył z "Hooligans".
Ale gra tam tylko i wyłącznie dlatego, że ja odmówiłem przyjęcia roli z braku czasu.

natou

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=47539

ii pamiętajcie: nie ważne jak ! ważne żeby mówili ;)) pozdrawiam.

more_than_a_woman

:))) Wszystko jest mega ale te foty podobają mi się szczególnie i mam gdzieś że są stareXD

http://s1.kozaczek.pl/2013/09/06/charlie-7.jpg
http://s1.kozaczek.pl/2013/09/06/charlie-8.jpg
Jest klimacik:))

WhiteDemon

na 2. zdj jaaaki on ma piękny profil, i te usta mmm oo barnabo !

more_than_a_woman

Po prostu mniam:))

WhiteDemon

obecny Charlie różni się od tego ze zdj dość diametralnie ;)