Jestem bardzo zaskoczona wyborem Charliego i chyba rozczarowana... Nie tak sobie wyobrażałam Grey'a. no ale
czekam na pierwsze zdjęcia z planu. ;)
Co myślicie na ten temat?
Ale przecież już to omawiałyśmy kochana, od czego jest kosmetyczka i przybory do golenia;)
Skoro Brada Pitta w poważnym wieku w "Benjaminie Buttonie" zrobili tak w pewnym momencie filmu że wyglądał jak szczylek młodociany to z nim se nie poradzą?? No please;)
mogę rzec, iż całość mam mniej więcej już w głowie, wiem że to złe ale jak wyjdzie im film podobny do mojego wyobrażenia to ich ozłocę, chociaż powinnam bardziej osrebrzyć ;)
XDD
Właściwie to chyba każda/y kto książkę czytał ma już swoje wyobrażenie i zawsze przy wszystkich ekranizacjach jest z tym problem, ludzie są rozczarowani bardzo często bo nie dostali tego co mieli w swoich głowach, ale tak się przecież nie da;) Jedni będą zadowoleni, drudzy rozczarowani, heh.
Ale jaja. Teraz sprawdziłam dokładnie i okazało się że widziałam Bomera w 5 rolach!!!
Ups, a myślałam że "go nie znam"
Po prostu z żadnej go nie zapamiętałam...
http://www.filmweb.pl/news/%C5%BBycie+gwiazdy+%2250+twarzy+Greya%22+zagro%C5%BCo ne-99025
I don't want to live on this planet anymore ;/
Licze że to jakiś żart. Chociaż nie zdziwiłabym się, może przysyłały do nich pogróżki jakieś niezrównoważone baby...Takich ludzi to tylko żal
Z fanami/antyfanami bywa różnie.
Rozszerzyłabym ten przedział jednak;) bardzo zawiedzione oglądaczki fanowskich trailerów z Bomerem;PP
Nie no, rozumiem że komuś coś nie pasi, ale żeby studio miało mu zapewniać ochronę, dafuq?
paranoja ! niechaj już ogłoszą resztę obsady to się jakoś ten żal może rozłoży i zarówno Dakota jak i Charlie trochę odsapną ; ))
Właśnie. Może Pettyfer się zgłosi na ElliotaXD Może to niektóre kobity trochę by ułagodziło;)
Chociaż dla mnie ta cała ofera to jest po prostu śmiech na sali.
jak to czytam wszystko to się dziwię taka jest prawda że nikomu nie dogodzi się z wyborem tych aktorów do odegrania ról w tym filmie każdy ma inny gust i inaczej sobie wyobraża tytułowego Greya, ja sama przeczytał trylogie i mam chęć zobaczenia filmu i myślę że Charlie Hunnam w odpowiedniej charakteryzacji spełni się w tej roli, bardziej mnie ciekawi jak reżyser spełni się w roli, bo czeka go nie lada wyzwanie żeby sprostać wymaganiom i stworzyć ten film ku milionom rzeszy fanek tej trylogii, pewnie będzie taki szał jak ze zmierzchem tylko że we wersji dla dorosłych :)
Jak dla mnie, wybor byl sporym ale tez miłym zaskoczeniem. Osobiscie, wole zeby Greya zagral aktor duzo mniej popularny niz Boomer czy Gosling. Wiadomo, kazdy kto czytał 50 Shades of Grey mial inne wyobrazenie na temat glownego bohatera, ale mało ograny aktor w najgorszym przypadku się nie wybije i bedzie grał mało znaczace role. Wyobrazacie sobie co by bylo gdyby np Gosling spartolił tę role ( uwielbiam go, ale jest tylko człowiekiem i nawet jemu zdarzają się słabe wystepy) ? Piętno Greya zaważyłoby na jego dalszej karierze.