Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 569 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

On naprawdę jest ładny, ale w tych dresach w 'Hooligans' wyglądał fatalnie!!! mnie takie dresiki śmieszą :P ale takto niczego sobie :D

Trzmiel_2

no wiesz wymagania typowego huligana. ale tez twierdze ze jest bardzo przystojny co wiecej seksowny takze , i tak wogle tylko ma jedna wade nie stety lubi sypiac z przydroznymi..

użytkownik usunięty
Hitoshi

nie no żarty sobie jakieś stroisz z tymi przydrożnymi...Charlie??? na pewno nie !!! co do dresika właśnie taki się dla mnie podoba, bardziej niż w np. Nicolasie przecież...

no cos ty ... to nie mozliwe ... SYPIA Z PRZYDROZNYMI ?? ja w to nie wierze :) pytales go moze ze wiesz ?:D fajnie wlasnie wyglada w dresie :) a tak np. jak to justynka powiedziala, w nicolasie wygladal gorzej niz w Hooligans.

Trzmiel_2

co do tych przydrożnych to zabawne.... Ja też jestem jego fanka uważam ze jest świetnym aktorem i jest nieziemsko przystojny =) A wnioski wyciągnęłam po obejrzeniu Green Street Hooligans.... tak naprawde to nie wiemy jaki jest.... jednak pobranie sie po kilku tygodniach znajomosci mała przesada.....pozdro=*

użytkownik usunięty
OsAaa

aj ta jego była widocznie była czarownicą i go opętała ...:P:P

Trzmiel_2

Co chcesz od dresu???!!! On est taki BOSKI, ze w czym by nie byl jest piekny!!!!!!!! Tez go koFam......a nie zapomnialas o scenie, w ktorej jest w samym reczniku??!!! i ta klata ;D ;D mmmmmmm ;D hyh.....

Trzmiel_2

Mi sie dresy nie podobają..... ale jemu we wszystkim ślicznie=)

OsAaa

On naprawdę jest ładny, ale w tych dresach w 'Hooligans' wyglądał fatalnie!!!
że co???ogladalam ten film i nie przypominam sobie zeby biegal tam w dresach (nie liczac lekcji w-fu ale to normalne nie???), o ile sobie przypominam to jedynie nosil bluze od dresu pod kurtke + jeansy:):):)

lexi_20

no wlasnie, ja tez nie widzialam zeby nosil dresu (oprocz lekcji w-f'u)!
o co tutaj w ogole kaman :P? mial bluze, ale dresa? no eeeej :P