Dziewczyny poszukajmy sobowtórów Charliego:P może jest chociaż garstka chłopaków tak super przystojnych jak on:D kto sie przyłącza??
Wow...ale sie dzis rozpisałam:P dlatego będe jutro na forum,może ktoś powie mi cos ciekawego na temat sobowtora:P i dzieczyny wypowiadajcie sie na temat jego byłej żony,jak myślici co było powodem ich rozwodu:P oto jej fotka http://www.imdb.com/gallery/granitz/1699/Events/1699/KatharineT_Grani_664916_400 .jpg?path=pgallery&path_key=Towne,%20Katharine [www.imdb.com/gallery/gr...]
oho, to wygląda jak prywatna rozmowa :) tak cichutko doradze: może warto by się przenieść na gg ? chyba wygodniej :) ja np. sobie czasem pogadam z Agą, niestety była fanką, bo już...hm..."przerzuciłą" się na innego aktora :(
co do tego sobowtóra obstaje przy swoim, że nie znajdziecie i tak ,
pozdro :)
Dziekuje bardzo za rade:D no troche sie chyba zapomnialysmy ze jestes,y na forum:P mam nadzieje wszystkie fanki Charliego nam wybacza:) uuu....to szkoda ze sie przezuciła,a mozna wiedziec na jakiego aktora??pzdr
ależ jasno że wybaczą :) przerzuciłą się na filmowego Malfoya, proszę Cibie... straszne ;p
oglądałyście dziś serial studenciaki z Charlie?? ja tak i powiem że nawet przystojny z tymi dłuższymi włoskami:P
Charlie's own : no ładny jest z tymi włoskami w studencikach ale i tak nie zminie zdania co do tego że wole go w krótkich:D
to efekt tego ze ma ladny ksztal glowy :P ja nie lubie gosci tak krotko ostrzyzonych, preferuje dluuuuuuugie wlosy. ale fakt faktem, ze jemu najbardziej pasuja krotkie wlosy, coz :P...
no oglądałam i przyznam Ci racje Gucia, tak jakos inaczej wygląda i chyba o wiele lepiej :) ( ale w krótkich tez fajnie) hehehehe,całkiem inaczej, moze tak poważniej??niewiem:)
Dziewczyny a co powiedzie na temat jego byłej żony?? ja osobiście uwazam ze Charlie nie ma za fajnego gustu do dziewczyn ale może i dobrze bo woli naturalne niż lalki barbie:) a co do Charliego to nadal szukam w moim mieście chłopaka podobnego do niego:P
mój sąsiad jest całkiem podobny :) i nawet z nim troche kręciłam na wakacje ale on teraz studiuje i nic z tego narazie nie będzie...ale wszystkie wiemy że niema drugiego takiego Charliego..on jest jedyny i niepowtarzalny(wiem to dobijajace dlatego przeprowadzamy sie do Stanów albo gdzies gdzie on teraz mieszka :) )
(lol) to super:) no jasne ze Charlie nie zastapiony :D bo on jest taki jedyny sliczny i seksowny:D ale mudze zobaczyc jak wygladaja chlopaki podobni do Charliego:) pzdr
czy ktos moglby mi opowiedziec dzisiejszy odcinek Studenciakow??bo bylam w szkole:((( i nie obejrzalam:(((
hejio!! dzisiaj znowu widziałam koniec studenciaków!!! (chyba sie pochlastam) ale maiałam szczęscie bo byl tam akurat Charlie:) (kto widzial ten wie) jak byly juz napisy :'(
no to fajnie, wiesz co wkurza mnie troche w tym serialu ten Steven :) taki glupi jest hehheeh.... ja niestety znam podobnych młotków do niego ( oczywiscie nie obrazam aktora tylko jego postać).... zmieniam troche temat :D
to ten co ma czarne włosy i stad dzieczyna sie bzy..., a potem wszystkim mowil, ze to jego dizewczyna a i nasz Lyod mu doradzał cos...itd możesz spr. na stronie :)
aha dzieki,takmzslalm ze o niego chodzi ale nie bylam pewna...ja tam wszytkich lubie a najbardziej takiego blondyna....Charliego!!hehe
hehe...my szalejemy?my tylko....sie romazamy jak piszemy o charlim=) spoczko i tak jest cuuudowny wymiata w koncu to juz 11 stron=) pzdr
Dziewczyny mam szalony pomysl!!! poszukajmy takiego chlopaka co ma cialko jak Charlie zna ktoras takiego??ale mi odbija dzis to przez te cieplo...hehe
piszecie, że charlie nie ma gustu jeśli chodzi o dziewczyny;)
ale mi sie wydaje, że on ma dobry gust:)- tz. oczywiste jest to, że mógłby mieć jakieś laleczki z silikonami, ale wydaje mi sie, że on patrzy na coś więcej
a poza tym spotykał się z anne hathaway, a przecież to jest śliczna dziewczyna;))
Tak całkowicie sie z toba zgadzam,pewnie że woli takie normalne dziewczyny a nie barbie:) a jeśli chodzi o Ane to uważam że jest śliczna bo taka dziewczęca i ładniejsza od jego byłej żony :) pzdr
Dziewczyny opiszcie mi jak powinno wyglądac Hooligans 2:P bo fajnie by było jakby zrobili:D:D:D oto moje Hooligans 2 w skrócie:okazuje sie że Pete żyje ale jest w śpiączce,Major powraca do rodziny,Matt kończy Harvard i wraca do Angli,a po jakimś czasie pete sie budzi i pragnie zemsty na Tommy:D hmm...a dalej to jakoś samo by sie potoczyło:D ważne zeby Pete przezył:) piszcie jak dla was wygladalby Hooligans2:)
jesteś krejzi;))
no to, bawimy sie, dziewczyny-
a więc...Pete to twardziel, wcale nie umarł, jaja sobie robił- druga część zaczyna sie tak, że kiedy wszyscy sie nad nim pochylają on nagle zrywa sie, uśmiecha, mówi swoje "ajjjj, ajjjj- to było zajebiste";d, i idzie do baru, na piwko... (tego frajera tonego zamykają w domu wariatów, bo to psychol przecież jest...)...no, i wiecie, zrobiło sie lato (bo pierwsza część to był marzec-kwiecień), więc nasz kochany śmiga bez koszuki, w kusych spodenkach, chodzi sobie na basenik, i wogóle cud-miód...
kuźde, późno jest, nie wiem co dalej;) może jakiś watek miłosny...z piękną polką, co? co to ją napadli, a on ją wybronił...
Wow!!!bardzo fajna druga część Hooligans'ów:D lepsza od mojej:) a jesli chodzi o lato to zgadzam sie w 10000000%,i ta jego klata byłaby ciagle na wierzchu:P a jesli chodzi o watek miłosny to polka byłaby najlepsza:D w koncu polki sa fajne i ładne :D pzdr dla ciebie i dzieki za wymyslenie fajnej historyjki:D dalej dziewczyny a wy jak wyobrażacie sobie Hooligans 2???piszcie:)
Dalej dziewczyny,do dzieła:D wymyslajcie Hooligans 2,a pozniej zagłosujemy która historyjka jest najlepsza i wyłonimy zwyciesce:D a nagroda jest......bycie największa fanka Charliego:P no chyba że macie lepszy pomysł na nagrode:P a wiec piszcie,bo narazie jak najlepsza druga czesc Hooligansów nalezy do karolka.a@...:D bo jest fajnie ubarwiona:D:D:D
No to ja coś wymyślę:
Okazuje się, że Pete ma takie zdolności jak Neo z Matrixa, więc ożywa, oczywiscie po jakimś czasie, konkretnie tuż przed zamknięciem trumny. Wtedy z tłumu wylatuje dziewczyna, której nikt nie zna (oczywiście polka, wysoka, ciemnowłsa-no wykapana ja), i całuje go namiętnie. On bardzo zdziwiony pyta kim jest dzieczyna ze swoim cudwnym uśmiechem , i okazuje się, że ona zakochała się w nim podczas meczu, i na dodatek zobaczyła jego zdolności, a teraz musi mu coś wyjaśnić. Opowiada mu, że świat jest zagrożony (jak to w matrixie), a on zgadza się pomóc (skoro jest wybrany), i razem ratują świat od złowrogich maszyn, Charlie pięknie walczy, strzela i wogle - przystojny supermen. kiedy już panuje pokój, postanawia oddać się swej pasji - piłce i zostaje...trenerem młodzieżówki - ma przeciez podejście do dzieci-pracował w szkole. Jednym z uczniów jest jego syn- a wiadomo skąd się dzieci biorą :) Charlie z Polką są po ślubie, mają wspaniałego syna, razem chodzą na mecze, Tommy za zabójstwo(prawie) poszedł siedzieć Matt z Shannon [ którą opierdolił za głupotę], żyją z willi obok, i wszyscy sa szczęśliwi, czasem Charlie chodzi z kolegami na piwko, anawet należy jeszcze do swej ekipy, lecz żona się o niego nie boi, bo zna kunk-fu, karate, sumo i wszystko inne :) POtem Charlie żeni się z kolejnymi Polkami, bo jest bigamistą, ale żadna o tym nie wie, wiec żyja sobie te Polski w błogiej nieświadomości :)
dziewczyny, puściłam totka;)
do wygrania duża kasa;]- jak wygram to idziemy wszystkie na wielkie ciuchowe zakupy, do fryzjera, kosmetyczki- a później lecimy pierwsza klasą do anglii, na polowanie na charliego;)))
wiecie co, tak sobie myśle, że on wcale nie jest tak przystojny (nie bijcie;p), tz. chodzi o to, że nie ma tak idealnych, regularnych rysów jak np. brat pitt, zęby ma tak za bardzo wysunięte...ale to sprawa że jest strasznie męski, nie taki wymuskany- a jeżeli dodamy sposób jego poruszania sie, uśmiech i te inne;)- no to mamy symbol seksu;)
Do JustIne:świetna historyjka:D:D:D powiem szczerze że mnie rozbawiła:) naprawde fajna jest:) taka fantazy:P a naprawde tak sobie wyobrazasz druga czesc?bo wiesz Hooligans i moce z matrixa to taka wybuchowa mieszanka:P ale fajna:) a moze powiesz nam cos powazniejszego:P taka no wiesz:P
Do karolka.a@... wow!!!chetnie sie pisze na to wszystko a szczegolnie na poszukiwania Charliego,w koncu tyle nas jest ze damy rade:D a wiesz w sumie masz rcje jesli chodzi o Charliego,bo np filmie Wzgorze Nadziei tak slicznie nie wyglada,niestety musze to przyznac:/ ale w Hooligans to mniam mniam:P moze dlatego ze starszy??a wtey taki dojrzalszy i ładnijeszy??:P ale jedno jest pewne to musi byc symbol seksu:)))) pozdro
Hejjjjjjjj!!! powiem wam szczerze ze najbardziej spodobala mi sie ( jak narazie) historyjka karolki , nie jestem dobra w wymyslaniu ale wlasnie mysle ze tak powinien wygladac Hooligans 2,Charlie latem, bez koszulki i jakis watek milosny hehe (cfaniak)
Tak na marginesie mnie Charlie podoba sie najbardziej w krotkich wlosach,sama slodycz!!
Do MrooffkaZ:popieram:D a w krotkich wlosach jest zaj....y :) a moze jednak wymyslisz jakos historyjke??to fajna zabawa a do tego do wygranaia jest cenna nagroda:zostanie najwieksza fanka Charliego:)
tak tak ,krotkie włosy Charliego to jest to:D dalej dziewczyny piszcie jak wg was powinn awygladac druga czesc Hooligans:D
Wlasciwie powtorzylabym to samo co napisala karolka , ze Pete nie umiera,ale jest w bardzo ciezkim stanie,Shanonn czuje sie winna ( i bardzo dobrze bo to przez nia...wrrr)i naklania Steve'a do tego aby pomcil Pete'a i zaczyna sie polowanie na Tommy'ego,ale pozniej wszyscy rozumieja ze to do niczego nie prowadzi,Tommy szczerze zaluje tego co zrobil i rozumie ze to nie GSE zabilo jego chlopca tylko on sam,blaga o wybaczenie Pete'a aon jako cudowny i wspanialy czlowiek okazuje mu wspolczucie i zrozumienie czlowiekowi niespelna rozumu i wszyscy zyja dlugo i szczesliwie :-)))
ale nie rozwinelam watku milosnego....
a teraz to przeczytalam i stwierdzam ze wyszedl mi melodramat heheh
WOW!!!to jest lepsze niz karolka.a@...na serio!!jesli rowinierz watek milosny to masz ogromne szanse wygrac:) konkurs trwa do 17maja wiec tego dnia wylonie zwycisze jak narazie na 1 miejscu jest MrooffkaZ,gratulacje:))) a tuz za nia karolka.a@...
http://www.arsenal.com/UserIncludes/docs/Maidstone_Arsenal_Supporters_Club_-_We_ re_On_Our_Way.mp3 [www.arsenal.com/UserInc...]
To się nazywa przyśpiewka piłkarska:] Go go Arsenal, a nie szmaciarskie west-ham, ole!
łohohohoh...!!! widze, że jazda na całego!!!! na początek, bo dawno nie zagłądam powiem krótko, Charlie najlepszy jest w krótkich:)( Gucia sie ze mna zgodzi :P) a co do hooligans 2 to musiałabym troche pomysłeć ( chociaz niewiem czy cos wymyśle) ale powiem jedno, że wasze historyjki są super!!!! bravo.... pzdr :D
pewnie ze sie zgadzam:D na krotko wyglada zaj...:D a co do historyjki to musisz sie spieszy bo kunkurs trwa do 17 maja:D napewno cos wymyslisz:)
Yasiu:
Mi sie nie podoba ta przyśpiewka Arsenalu, brzmi jak szanty :D
Wole nasze stare, dobre "I'm forever blowing bubbles... ":)
Pozdrawiam Cie
Gucia;d, co to ma znaczyc:)), tak za moimi plecami mi odbierasz tytuł;)))...no to ja to dopracuje;
cd...
Tonny uciekł z domu wariatów, daleko, daleko...Ta informacja dochodzi do Petego, który jak prawdziwy facet chce go pomścić;)) rusza swoim autkiem, razem z ekipą na poszukiwanie tego czuba...W aucie jest goroąco, bo to lato, więc jedzie bez koszulki;))), szukając Tonnego po całej Europie GSH zahacza o Polskie (;d)...chłopcy postanawiają skosztować polskiego browca, więc wstępują do przydrożnego Pubu...Zajęty jest tylko jeden stolik, przy którym siedza młodziutkie, śliczne dziewczyny (dowiadujemy sie, że to spotkanie PEWNYCH;d forumowiczek strony Filmwebu)...Chłopcy są pod wrażeniem ich urody i inteligencji, dlatego proponują im aby były ich towarzyszkami w podróży...Ponieważ one maja wakacje, z chęcią zgadzają sie...
No,a później wiecie---) kiedy chłopcy sie biją, dziewczyny opatruja im rany, robią śniadanka, itd...Tworzą się także pary...
Późiej wymyśle coś jeszcze;))- przed zaśnięciem pomyśle, o zrobić z Tonnym (może zje go niedźwiedź, gdzieś w ukraińskim lesie, albo co), no i co dalej- czy GSH wróci do Londynu, a dziewczyny z nimi, czy może zostana w Polsce, i wszyscy zamieszkają w wielkim domu...
Pomyśle;))
karolka.a@, co miałaś na mysli mówiąc "Tworzą się także pary... " :D
Przeciez to oznacza, że Charlie bedzie miał tylko jedną z nas, a to by było neisprawiedliwe, bo każda chce go posiąść ;););) think about it;)
Nie, nie, przecież Rogue jest na medycynie... sklonuje nam Charliego - będą IDENTYCZNI, i w ten sposób każda z nas będzie miała Charliego dla siebie, i wogle nie będą się różnili...
Nie do końca fajne, ale chyba jedyne rozwiązanie ;)
Do karolka.a@...: no powiem szczerze ze mnie zaskoczylas pozytywnie opowiadanko bardzo fajne i smieszne( z tym niedzwiedziem:P) a jesli chodzi o klonowanie to chetnie sie zgadzam,to swietny pomysl:D ja poprosze 2 modele:P oj dziewczynki trudna bedzie decyzja,wszytskie opowiadana sa super...:D ale jeszcze czekam na jakies:D pozdro:)