Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 223 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Dziewczyny poszukajmy sobowtórów Charliego:P może jest chociaż garstka chłopaków tak super przystojnych jak on:D kto sie przyłącza??

Och, jak ja bym chciał by wszystkie kobiety były piękne jak jedna taka, niestety to nie możliwe.

gucia_3

Wow...ale sie dzis rozpisałam:P dlatego będe jutro na forum,może ktoś powie mi cos ciekawego na temat sobowtora:P i dzieczyny wypowiadajcie sie na temat jego byłej żony,jak myślici co było powodem ich rozwodu:P oto jej fotka http://www.imdb.com/gallery/granitz/1699/Events/1699/KatharineT_Grani_664916_400 .jpg?path=pgallery&path_key=Towne,%20Katharine [www.imdb.com/gallery/gr...]

gucia_3

dziekuje za pzdr i nawzajem:D i pzdr dla wszystkich fanek CH i GSH:D

użytkownik usunięty
gucia_3

oho, to wygląda jak prywatna rozmowa :) tak cichutko doradze: może warto by się przenieść na gg ? chyba wygodniej :) ja np. sobie czasem pogadam z Agą, niestety była fanką, bo już...hm..."przerzuciłą" się na innego aktora :(
co do tego sobowtóra obstaje przy swoim, że nie znajdziecie i tak ,
pozdro :)

Dziekuje bardzo za rade:D no troche sie chyba zapomnialysmy ze jestes,y na forum:P mam nadzieje wszystkie fanki Charliego nam wybacza:) uuu....to szkoda ze sie przezuciła,a mozna wiedziec na jakiego aktora??pzdr

użytkownik usunięty
gucia_3

ależ jasno że wybaczą :) przerzuciłą się na filmowego Malfoya, proszę Cibie... straszne ;p

o jeku...no trudno może jeszcze powróci do Charliego:)

gucia_3

oglądałyście dziś serial studenciaki z Charlie?? ja tak i powiem że nawet przystojny z tymi dłuższymi włoskami:P

gucia_3

Ale szybka jesteś, z dłuższymi włosami jest najpiękniejszy :d

Charlies_own_

Charlie's own : no ładny jest z tymi włoskami w studencikach ale i tak nie zminie zdania co do tego że wole go w krótkich:D

gucia_3

to efekt tego ze ma ladny ksztal glowy :P ja nie lubie gosci tak krotko ostrzyzonych, preferuje dluuuuuuugie wlosy. ale fakt faktem, ze jemu najbardziej pasuja krotkie wlosy, coz :P...

użytkownik usunięty
gucia_3

no oglądałam i przyznam Ci racje Gucia, tak jakos inaczej wygląda i chyba o wiele lepiej :) ( ale w krótkich tez fajnie) hehehehe,całkiem inaczej, moze tak poważniej??niewiem:)

tzn Aska* i tak w krótkich go uwielbiam:D

gucia_3

Dziewczyny a co powiedzie na temat jego byłej żony?? ja osobiście uwazam ze Charlie nie ma za fajnego gustu do dziewczyn ale może i dobrze bo woli naturalne niż lalki barbie:) a co do Charliego to nadal szukam w moim mieście chłopaka podobnego do niego:P

gucia_3

mój sąsiad jest całkiem podobny :) i nawet z nim troche kręciłam na wakacje ale on teraz studiuje i nic z tego narazie nie będzie...ale wszystkie wiemy że niema drugiego takiego Charliego..on jest jedyny i niepowtarzalny(wiem to dobijajace dlatego przeprowadzamy sie do Stanów albo gdzies gdzie on teraz mieszka :) )

June_2

(lol) to super:) no jasne ze Charlie nie zastapiony :D bo on jest taki jedyny sliczny i seksowny:D ale mudze zobaczyc jak wygladaja chlopaki podobni do Charliego:) pzdr

gucia_3

czy ktos moglby mi opowiedziec dzisiejszy odcinek Studenciakow??bo bylam w szkole:((( i nie obejrzalam:(((

użytkownik usunięty
gucia_3

hejio!! dzisiaj znowu widziałam koniec studenciaków!!! (chyba sie pochlastam) ale maiałam szczęscie bo byl tam akurat Charlie:) (kto widzial ten wie) jak byly juz napisy :'(

ja dzis ogladalam i nawey smieszny byl odcinek ale Charliego było mało wie duzo nie straciłaś:)

użytkownik usunięty
gucia_3

no to fajnie, wiesz co wkurza mnie troche w tym serialu ten Steven :) taki glupi jest hehheeh.... ja niestety znam podobnych młotków do niego ( oczywiscie nie obrazam aktora tylko jego postać).... zmieniam troche temat :D

hmmm...steven??a który to??bo nie kojarze:P

użytkownik usunięty
gucia_3

to ten co ma czarne włosy i stad dzieczyna sie bzy..., a potem wszystkim mowil, ze to jego dizewczyna a i nasz Lyod mu doradzał cos...itd możesz spr. na stronie :)

aha dzieki,takmzslalm ze o niego chodzi ale nie bylam pewna...ja tam wszytkich lubie a najbardziej takiego blondyna....Charliego!!hehe

użytkownik usunięty
gucia_3

Nie szalejcie Guciu i asiu, nie szalejcie...
;p

hehe...my szalejemy?my tylko....sie romazamy jak piszemy o charlim=) spoczko i tak jest cuuudowny wymiata w koncu to juz 11 stron=) pzdr

gucia_3

Dziewczyny mam szalony pomysl!!! poszukajmy takiego chlopaka co ma cialko jak Charlie zna ktoras takiego??ale mi odbija dzis to przez te cieplo...hehe

gucia_3

piszecie, że charlie nie ma gustu jeśli chodzi o dziewczyny;)
ale mi sie wydaje, że on ma dobry gust:)- tz. oczywiste jest to, że mógłby mieć jakieś laleczki z silikonami, ale wydaje mi sie, że on patrzy na coś więcej
a poza tym spotykał się z anne hathaway, a przecież to jest śliczna dziewczyna;))

karolka_a

Tak całkowicie sie z toba zgadzam,pewnie że woli takie normalne dziewczyny a nie barbie:) a jeśli chodzi o Ane to uważam że jest śliczna bo taka dziewczęca i ładniejsza od jego byłej żony :) pzdr

gucia_3

Dziewczyny opiszcie mi jak powinno wyglądac Hooligans 2:P bo fajnie by było jakby zrobili:D:D:D oto moje Hooligans 2 w skrócie:okazuje sie że Pete żyje ale jest w śpiączce,Major powraca do rodziny,Matt kończy Harvard i wraca do Angli,a po jakimś czasie pete sie budzi i pragnie zemsty na Tommy:D hmm...a dalej to jakoś samo by sie potoczyło:D ważne zeby Pete przezył:) piszcie jak dla was wygladalby Hooligans2:)

gucia_3

jesteś krejzi;))

no to, bawimy sie, dziewczyny-
a więc...Pete to twardziel, wcale nie umarł, jaja sobie robił- druga część zaczyna sie tak, że kiedy wszyscy sie nad nim pochylają on nagle zrywa sie, uśmiecha, mówi swoje "ajjjj, ajjjj- to było zajebiste";d, i idzie do baru, na piwko... (tego frajera tonego zamykają w domu wariatów, bo to psychol przecież jest...)...no, i wiecie, zrobiło sie lato (bo pierwsza część to był marzec-kwiecień), więc nasz kochany śmiga bez koszuki, w kusych spodenkach, chodzi sobie na basenik, i wogóle cud-miód...

kuźde, późno jest, nie wiem co dalej;) może jakiś watek miłosny...z piękną polką, co? co to ją napadli, a on ją wybronił...

karolka_a

Wow!!!bardzo fajna druga część Hooligans'ów:D lepsza od mojej:) a jesli chodzi o lato to zgadzam sie w 10000000%,i ta jego klata byłaby ciagle na wierzchu:P a jesli chodzi o watek miłosny to polka byłaby najlepsza:D w koncu polki sa fajne i ładne :D pzdr dla ciebie i dzieki za wymyslenie fajnej historyjki:D dalej dziewczyny a wy jak wyobrażacie sobie Hooligans 2???piszcie:)

gucia_3

Dalej dziewczyny,do dzieła:D wymyslajcie Hooligans 2,a pozniej zagłosujemy która historyjka jest najlepsza i wyłonimy zwyciesce:D a nagroda jest......bycie największa fanka Charliego:P no chyba że macie lepszy pomysł na nagrode:P a wiec piszcie,bo narazie jak najlepsza druga czesc Hooligansów nalezy do karolka.a@...:D bo jest fajnie ubarwiona:D:D:D

użytkownik usunięty
gucia_3

No to ja coś wymyślę:

Okazuje się, że Pete ma takie zdolności jak Neo z Matrixa, więc ożywa, oczywiscie po jakimś czasie, konkretnie tuż przed zamknięciem trumny. Wtedy z tłumu wylatuje dziewczyna, której nikt nie zna (oczywiście polka, wysoka, ciemnowłsa-no wykapana ja), i całuje go namiętnie. On bardzo zdziwiony pyta kim jest dzieczyna ze swoim cudwnym uśmiechem , i okazuje się, że ona zakochała się w nim podczas meczu, i na dodatek zobaczyła jego zdolności, a teraz musi mu coś wyjaśnić. Opowiada mu, że świat jest zagrożony (jak to w matrixie), a on zgadza się pomóc (skoro jest wybrany), i razem ratują świat od złowrogich maszyn, Charlie pięknie walczy, strzela i wogle - przystojny supermen. kiedy już panuje pokój, postanawia oddać się swej pasji - piłce i zostaje...trenerem młodzieżówki - ma przeciez podejście do dzieci-pracował w szkole. Jednym z uczniów jest jego syn- a wiadomo skąd się dzieci biorą :) Charlie z Polką są po ślubie, mają wspaniałego syna, razem chodzą na mecze, Tommy za zabójstwo(prawie) poszedł siedzieć Matt z Shannon [ którą opierdolił za głupotę], żyją z willi obok, i wszyscy sa szczęśliwi, czasem Charlie chodzi z kolegami na piwko, anawet należy jeszcze do swej ekipy, lecz żona się o niego nie boi, bo zna kunk-fu, karate, sumo i wszystko inne :) POtem Charlie żeni się z kolejnymi Polkami, bo jest bigamistą, ale żadna o tym nie wie, wiec żyja sobie te Polski w błogiej nieświadomości :)

dziewczyny, puściłam totka;)
do wygrania duża kasa;]- jak wygram to idziemy wszystkie na wielkie ciuchowe zakupy, do fryzjera, kosmetyczki- a później lecimy pierwsza klasą do anglii, na polowanie na charliego;)))

wiecie co, tak sobie myśle, że on wcale nie jest tak przystojny (nie bijcie;p), tz. chodzi o to, że nie ma tak idealnych, regularnych rysów jak np. brat pitt, zęby ma tak za bardzo wysunięte...ale to sprawa że jest strasznie męski, nie taki wymuskany- a jeżeli dodamy sposób jego poruszania sie, uśmiech i te inne;)- no to mamy symbol seksu;)

karolka_a

Do JustIne:świetna historyjka:D:D:D powiem szczerze że mnie rozbawiła:) naprawde fajna jest:) taka fantazy:P a naprawde tak sobie wyobrazasz druga czesc?bo wiesz Hooligans i moce z matrixa to taka wybuchowa mieszanka:P ale fajna:) a moze powiesz nam cos powazniejszego:P taka no wiesz:P

gucia_3

Do karolka.a@... wow!!!chetnie sie pisze na to wszystko a szczegolnie na poszukiwania Charliego,w koncu tyle nas jest ze damy rade:D a wiesz w sumie masz rcje jesli chodzi o Charliego,bo np filmie Wzgorze Nadziei tak slicznie nie wyglada,niestety musze to przyznac:/ ale w Hooligans to mniam mniam:P moze dlatego ze starszy??a wtey taki dojrzalszy i ładnijeszy??:P ale jedno jest pewne to musi byc symbol seksu:)))) pozdro

gucia_3

Hejjjjjjjj!!! powiem wam szczerze ze najbardziej spodobala mi sie ( jak narazie) historyjka karolki , nie jestem dobra w wymyslaniu ale wlasnie mysle ze tak powinien wygladac Hooligans 2,Charlie latem, bez koszulki i jakis watek milosny hehe (cfaniak)

Tak na marginesie mnie Charlie podoba sie najbardziej w krotkich wlosach,sama slodycz!!

MrooffkaZ

Do MrooffkaZ:popieram:D a w krotkich wlosach jest zaj....y :) a moze jednak wymyslisz jakos historyjke??to fajna zabawa a do tego do wygranaia jest cenna nagroda:zostanie najwieksza fanka Charliego:)

gucia_3

Macie racje dziewczyny, w krótkich włosach jest za***bisty!!! Pozdro
:D

Agusia_38

tak tak ,krotkie włosy Charliego to jest to:D dalej dziewczyny piszcie jak wg was powinn awygladac druga czesc Hooligans:D

gucia_3

Wlasciwie powtorzylabym to samo co napisala karolka , ze Pete nie umiera,ale jest w bardzo ciezkim stanie,Shanonn czuje sie winna ( i bardzo dobrze bo to przez nia...wrrr)i naklania Steve'a do tego aby pomcil Pete'a i zaczyna sie polowanie na Tommy'ego,ale pozniej wszyscy rozumieja ze to do niczego nie prowadzi,Tommy szczerze zaluje tego co zrobil i rozumie ze to nie GSE zabilo jego chlopca tylko on sam,blaga o wybaczenie Pete'a aon jako cudowny i wspanialy czlowiek okazuje mu wspolczucie i zrozumienie czlowiekowi niespelna rozumu i wszyscy zyja dlugo i szczesliwie :-)))

ale nie rozwinelam watku milosnego....

a teraz to przeczytalam i stwierdzam ze wyszedl mi melodramat heheh

MrooffkaZ

WOW!!!to jest lepsze niz karolka.a@...na serio!!jesli rowinierz watek milosny to masz ogromne szanse wygrac:) konkurs trwa do 17maja wiec tego dnia wylonie zwycisze jak narazie na 1 miejscu jest MrooffkaZ,gratulacje:))) a tuz za nia karolka.a@...

gucia_3

http://www.arsenal.com/UserIncludes/docs/Maidstone_Arsenal_Supporters_Club_-_We_ re_On_Our_Way.mp3 [www.arsenal.com/UserInc...]
To się nazywa przyśpiewka piłkarska:] Go go Arsenal, a nie szmaciarskie west-ham, ole!

użytkownik usunięty
gucia_3

łohohohoh...!!! widze, że jazda na całego!!!! na początek, bo dawno nie zagłądam powiem krótko, Charlie najlepszy jest w krótkich:)( Gucia sie ze mna zgodzi :P) a co do hooligans 2 to musiałabym troche pomysłeć ( chociaz niewiem czy cos wymyśle) ale powiem jedno, że wasze historyjki są super!!!! bravo.... pzdr :D

pewnie ze sie zgadzam:D na krotko wyglada zaj...:D a co do historyjki to musisz sie spieszy bo kunkurs trwa do 17 maja:D napewno cos wymyslisz:)

gucia_3

Yasiu:
Mi sie nie podoba ta przyśpiewka Arsenalu, brzmi jak szanty :D
Wole nasze stare, dobre "I'm forever blowing bubbles... ":)

Pozdrawiam Cie

Charlies_own_

Gucia;d, co to ma znaczyc:)), tak za moimi plecami mi odbierasz tytuł;)))...no to ja to dopracuje;
cd...
Tonny uciekł z domu wariatów, daleko, daleko...Ta informacja dochodzi do Petego, który jak prawdziwy facet chce go pomścić;)) rusza swoim autkiem, razem z ekipą na poszukiwanie tego czuba...W aucie jest goroąco, bo to lato, więc jedzie bez koszulki;))), szukając Tonnego po całej Europie GSH zahacza o Polskie (;d)...chłopcy postanawiają skosztować polskiego browca, więc wstępują do przydrożnego Pubu...Zajęty jest tylko jeden stolik, przy którym siedza młodziutkie, śliczne dziewczyny (dowiadujemy sie, że to spotkanie PEWNYCH;d forumowiczek strony Filmwebu)...Chłopcy są pod wrażeniem ich urody i inteligencji, dlatego proponują im aby były ich towarzyszkami w podróży...Ponieważ one maja wakacje, z chęcią zgadzają sie...
No,a później wiecie---) kiedy chłopcy sie biją, dziewczyny opatruja im rany, robią śniadanka, itd...Tworzą się także pary...

Późiej wymyśle coś jeszcze;))- przed zaśnięciem pomyśle, o zrobić z Tonnym (może zje go niedźwiedź, gdzieś w ukraińskim lesie, albo co), no i co dalej- czy GSH wróci do Londynu, a dziewczyny z nimi, czy może zostana w Polsce, i wszyscy zamieszkają w wielkim domu...
Pomyśle;))

karolka_a

karolka.a@, co miałaś na mysli mówiąc "Tworzą się także pary... " :D
Przeciez to oznacza, że Charlie bedzie miał tylko jedną z nas, a to by było neisprawiedliwe, bo każda chce go posiąść ;););) think about it;)

użytkownik usunięty
Charlies_own_

Nie, nie, przecież Rogue jest na medycynie... sklonuje nam Charliego - będą IDENTYCZNI, i w ten sposób każda z nas będzie miała Charliego dla siebie, i wogle nie będą się różnili...
Nie do końca fajne, ale chyba jedyne rozwiązanie ;)

Do karolka.a@...: no powiem szczerze ze mnie zaskoczylas pozytywnie opowiadanko bardzo fajne i smieszne( z tym niedzwiedziem:P) a jesli chodzi o klonowanie to chetnie sie zgadzam,to swietny pomysl:D ja poprosze 2 modele:P oj dziewczynki trudna bedzie decyzja,wszytskie opowiadana sa super...:D ale jeszcze czekam na jakies:D pozdro:)