Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 223 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Dziewczyny poszukajmy sobowtórów Charliego:P może jest chociaż garstka chłopaków tak super przystojnych jak on:D kto sie przyłącza??

migusia

Migusia a mnie sie wydaje ze oni nie sa podobni do Charliego:)To proste:) Gdyby byli to juz szybko by sie swoimi zdjeciami pochwalili.Pozdrawiam

migusia

Migusia nie wystraszylem sie ciebie , ale faktycznie sytuacji z tym zwiazanej zreszta co by twoi rodzice powiedzieli gdybym im powiedzial ze przyjechalem splodzic waszej corce potomka bo jestem podobny do Hunnama , ciekawe jakby sie to skonczylo :)zreszta jestem podobny do Charliego wygladem z jednego filmu " hooligans" bo jestem tak krotko obciety jak on w tym filmie a z tego co wiem on ma troche dluzsze wlosy .pozdrawiam

rio000

no to swietnie wygladasz:) moimi rodzicami sie nie przejmuj, tata nie zyje czyli nic nie bedzie mowil, a mama powie:''co znowu jej odpier****lo''ale ona jest prawie w pozadku

migusia

To musisz miec fajna mame :) zreszta wszystkie mamy sa fajne , w takim razie nic tylko robic dzidziusia :) Pozdrawiam Mariusz

rio000

no czasami jest fajna, ale tylko czasami. ooo, widze ze dradziles swoje imie:) postep;)

gucia_3

Chyba jestem do niego chodź troche podobny ;)

kickboxingteam

To Ty!!:) w takim razie baaaaaardzo fanie:) jesli naprawde jestes do Niego podobny to podam Ci numer mojego gg;)

migusia

Tylko tak mi się wydaje ;) że jestem chociaż troche

kickboxingteam

Idźcie dzieci do szkoły bo mi Was szkoda...

marta_marta

marta_marta-jak zawsze oszczędnie lecz treściwie. ;D

leewa

też podobno jestem do niego podobny, przynajmniej wszyscy mi tak mówią
różnimy się za to wzrostem - mam 188 cm

gucia_3

Tak troche z innej beczki;) http://www.google.pl/images?hl=pl&q=abraham+taylor&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei= rN81TJOFEMSCOPGXpcUE&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=6&ved=0CDcQsAQwB Q ten aktor strasznie mi go przypomina, szczególnie z roli w GSH, mało jest zdjęć, ale zawsze coś:) Co o tym sądzicie?

gucia_3

Ja jestem całkiem podobny, nawet wzrost identyczny tylko musze sobie brzuch wyrobić jeszcze :)
piszcie na private :D

gucia_3

To może ja się załapie ;) HeHe, jakie tematy

użytkownik usunięty
gucia_3

mi już kilka osób powiedziało, że przypominam im pana Hunnam'a, na pewno nie jestem tak przystojny, gdyby tak było, to nie mógłbym się opędzić od kobiet, ale podobieństwo antropologiczne jest dość duże.

użytkownik usunięty

brat mi się wrąbał na konto i wypisał tu te bzdety, ja nie mam w zwyczaju pier***ić takich głupot... nara