przepraszam ze Justynko ze zakladam nowy temat na ta wspaniałą informację ale sądzę ze zasługuje ona na osobny temat ;)
bo juz od 9 maja od pon do pt o godz.15.35 na tvn7 rozpocznie sie emisja serialu Studenciaki!!!!!!! a kto tam gra?? ;) no kto?? CHARLIEEE!!!!!!!!!!!!!!!! jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
suuuper! teraz juz nie bede musiala ogladac co jakis czas Hooligans bo bede Charliego miala praktycznie na codzień!
czy to nie wspaniala wiadomosc????
:)
w ogole to wlasnie zauwazylam ze zle napisalam angielska nazwe tego serialu bo powinno byc Undeclared ale w sumie to jest malo wazne :P wazne ze serial juz niedlugo w tvn7.....
:)
Cholera!
A ja w poniedziałek, środe i piątek o 17 kończe lekcje...
Ej a ile ten serial tak trwa około? Pół godzinki?
Super!
nie ma za co przepraszać :)
a ja nie posiadam TVN7, więc nie mam z czego się cieszyć :)
chyba, ze z tego, ż eszybciej go od Was obejrze, bo ruszył mi komp, i mam już dużo, za pare dni, będę mieć CAŁĄ SERIĘ :) jeszcze tylko skombinować napisy i LUZ :)
oczywiście wyśle tej osobie, której obiecałam, natychmiast :D
pozdrawiam :)
Jak będę już mieć dam, znać, i moge wysłać, zapodasz mi adres, ale to za jakiś czas, bo jeszcze się ściąga :(
też sie zastanawiam czy by sobie nie sciągnąć ale póki leci w telewizji to będe oglądać :) dzisiaj pierwszy raz obejrze Studenciaki i niemoge sie juz doczkać(teraz siedze w szkole i jest straszna zmuła...)mam takie pytanko-czy Charlie tam dużo wystepuje czy tylko takie epizody co jakis czas, bo w sumie to nic niewiem o tym serialu..miłego oglądania :) Charlie :*
ale ja to by dla ciebie nie był problem to moze w jak będziesz miała czas to i mi wyślesz??? :) byłoby super!!
no to fajnie, wlasnie o to mi chodziło :) dla niego rezygnuje z innego serialu ktory leci w tym czasie a oglądam go od pół roku, ale co tam dla Charliego warto to poswięcic :P