Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 571 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

przepraszam ze Justynko ze zakladam nowy temat na ta wspaniałą informację ale sądzę ze zasługuje ona na osobny temat ;)

bo juz od 9 maja od pon do pt o godz.15.35 na tvn7 rozpocznie sie emisja serialu Studenciaki!!!!!!! a kto tam gra?? ;) no kto?? CHARLIEEE!!!!!!!!!!!!!!!! jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
suuuper! teraz juz nie bede musiala ogladac co jakis czas Hooligans bo bede Charliego miala praktycznie na codzień!
czy to nie wspaniala wiadomosc????

:)

Fluorescent

w ogole to wlasnie zauwazylam ze zle napisalam angielska nazwe tego serialu bo powinno byc Undeclared ale w sumie to jest malo wazne :P wazne ze serial juz niedlugo w tvn7.....

Fluorescent

Cholera!
A ja w poniedziałek, środe i piątek o 17 kończe lekcje...

Ej a ile ten serial tak trwa około? Pół godzinki?

Super!

Tara_3

nie wiem ile trwa ale znając zycie to wlasnie okolo pół godzinki

Fluorescent

no własnie sprawdzilam - dokladnie 30 minut na odcinek przypada

użytkownik usunięty
Fluorescent

nie ma za co przepraszać :)
a ja nie posiadam TVN7, więc nie mam z czego się cieszyć :)
chyba, ze z tego, ż eszybciej go od Was obejrze, bo ruszył mi komp, i mam już dużo, za pare dni, będę mieć CAŁĄ SERIĘ :) jeszcze tylko skombinować napisy i LUZ :)
oczywiście wyśle tej osobie, której obiecałam, natychmiast :D
pozdrawiam :)

Ten, komu obiecałaś napewno nie jest mną, niesety. WYŚLESZ MI TEEEEEEEŻŻŻŻŻŻŻŻ?????????????? ???

użytkownik usunięty
Charlies_own_

Jak będę już mieć dam, znać, i moge wysłać, zapodasz mi adres, ale to za jakiś czas, bo jeszcze się ściąga :(

użytkownik usunięty
Fluorescent

słyszałam o tym i koniecznie patrze :)pzdr

też sie zastanawiam czy by sobie nie sciągnąć ale póki leci w telewizji to będe oglądać :) dzisiaj pierwszy raz obejrze Studenciaki i niemoge sie juz doczkać(teraz siedze w szkole i jest straszna zmuła...)mam takie pytanko-czy Charlie tam dużo wystepuje czy tylko takie epizody co jakis czas, bo w sumie to nic niewiem o tym serialu..miłego oglądania :) Charlie :*

June_2

ale ja to by dla ciebie nie był problem to moze w jak będziesz miała czas to i mi wyślesz??? :) byłoby super!!

June_2

Raczej Charlie na ekranie jest przez większość czasu... ;*
Dzięki, JustIne.

Charlies_own_

Charlie ja bym powiedziała że jest praktycznie non stop na ekranie :D

Fluorescent

no to fajnie, wlasnie o to mi chodziło :) dla niego rezygnuje z innego serialu ktory leci w tym czasie a oglądam go od pół roku, ale co tam dla Charliego warto to poswięcic :P

użytkownik usunięty
June_2

Jak będę miała to Wam dać znać, o ile do tego czasu serial nie skończy się już w tv :/ bo mój komp to taki ślimak-cielak :(