Jak nie ma makijażu i jak nie jest odpowiednio "zrobiona" wymodelowana to niestety wygląda bardzo przeciętnie. Ogólnie Charlize brzydka nie jest, ma tylko trochę pyzatą buźkę ;)
Każda kobieta gdy "nie jest odpowiednio "zrobiona" wymodelowana to niestety wygląda bardzo przeciętnie".
Faktycznie w większości przypadków tak jest ale niektóre typy urody nie wymagają jakiegoś dodatkowego upiękrzania makijażem bo po prostu z natury są piękne, no ale to są rzadkie przypadki.
dlatego właśnie kobieta najlepiej wygląda naturalnie... tak w delikatnym makijażu np tylko żeby rzęsy pomalować... zauważcie że są gwiazdy które praktycznie w ogóle się nie malują i co do buzi nikt ich się nie czepia... są i takie gwiazdy które wiecznie się malują i to mocno a jak raz się nie pomalują to od razu widać jakimi są potworami wręcz... bo to oczywiste że makijaż dodaje blasku i wdzięku więc jeśli kobieta np Doda która jest wiecznie umalowana osłupiła wszystkich kiedy gdzieś tam na lotnisku pojawiła się bez tego swojego charakterystycznego makijażu została za to nieźle skarcona ;)) dlatego ja preferuję naturaaal ;DDD o ile ktoś rozumie o co mi chodzi ;) buźki ;*
Jak to jest przeciętną aktorką? A Adwokat diabła, Żona astronauty, Słodki listopad, Monster, Głowa w chmurach, Daleka północ... Te doskonałe role zaprzeczają temu co powiedziałaś. Charlize jest zdecydowanie jedną z najlepszych aktorek swojego pokolenia i na palcach jednej ręki można wymienić aktorki, które jej dorównują.
Jej uroda jest taka sama jak aktorstwo czyli wyśmienita. I mówie to z perspektywy kobiety :D
jak ma makijaż to może być? ona jest przepiękna...a są takie panie, które niewiadomo co nałożą na gębę i tak średnio wyglądają...
a bez makijązu wygląda jak wygląda, czyli tak jak każda blondynka o delikatnej urodzie...nijako, zresztą to zależy od człowieka jedne wyglądają lepiej inne gorzej
Tak czy siak jest bardzo kobieca, nie za chuda, nie za gruba i z małym biustem...jest jedną z najpiękniejszych aktorek Hollywood
a widzialas jej zdjecia bez makijazu??? ja widzialem i wiem ze na taka laske nawet bym nie spojrzal, zwykla szara mysz. Majac tyle kasy, majac takie zaplecze wizazystow, stylistow, fryzjerow itd z co drugiej polskiej dziewczyny bys zrobila gwiazde...