Charlize Theron

8,3
71 121 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlize Theron
Mr_MarQx

troszke :P :P szcególnie nosek i oczy :)

Mr_MarQx

Trochę tak, ale jest ktoś, kto bardziej przypomina Scorupco, tylko teraz zapomniałam kto :)
Ładnie wygląda na tym nowym zdjęciu. Chociaż uważam, że takich nie powinno się dodawać na filmwebie.

Mr_MarQx

Ja uważam, że jest znacznie ładniejsza od Scorupco. A w kwestii aktorskiej to już w ogóle nie ma co porównywać :)

Kung_Fu_Master

Może tyci tyci jest podobna, ale bo ja wiem.. W każdym razie bardzo ją lubię, jest świetną aktorką, najbardziej podoba mi się w Zonie Astronauty i Adwokacie Diabła, świetnie gra dramatyczne sceny.

bs85

Hmm.. Nie zwrocilem na to uwagi. Ale faktycznie moe triche podobna.

Mr_MarQx

Ani trochę... Charlize duuużo ładniejsza

budzik_

według mnie też nie jest podobna- ale cóż to jest każdego subiektywne zdanie:) za to na pewno jest lepszą aktorką od pani scorupco

muszyna

http://stars.hitflip.de/Charlize_Theron_HF_L_2_48087_1959.gif

http://thumbs.filmstarts.de/wallpaper/IzabellaScorupco_01.jpg

Porównajcie sobie:)

Mr_MarQx

Jak dla mnie to są zupełnie inne :)

Mr_MarQx

Otóż Izabella Scorupco jest naturalnie piękna a więc jeśli zmyje z siebie całkowicie makijaż i nawet ogoli głowę to będzie nadal piękna i pociągająca i to jest właśnie fenomen jej urody. Natomiasy Charlize wygląda ładnie tylko kiedy jest odpowiednio wystylizowana,z odpowiednim wizażem itp. Jesli zmyjesz z niej makeup będzie wyglądała zupełnie nie atrakcyjnie, po prostu kiepsko, jak taka baba bazarowa. Taka jest prawda.

eurocorpsyndicate

Baba bazarowa? Gdyby tak wyglądały wszystkie "baby bazarowe" Ziemia byłaby rajem na Ziemi...taka jest prawda!!!

marekesh

I pewnie tak by było, nie przeczę temu i powiedziałbym nawet że gdyby taka Charlize przyszła do mnie na golasa to bardzo bym się ucieszył ale nie w tym rzecz, po prostu widziałem w życiu takie piękne dziewczyny przy których Charlize wypada conajmniej blado.

eurocorpsyndicate

mi tam bardziej Annę Samusionek przypomina :) Charlize genialna była w Monsterze

Joe_Black1

no na pewno czesto widujesz obie bez makijazu i najlepiej wiesz co sobie tam one robia z tym swoim wygladem

Mr_MarQx

mi ona niezmiennie przypomina [a zwłaszcza we wczoraj oglądanym "trapped"] katherine heigl. albo na odwrót- niemniej jednak są do siebie bardzo podobne, nawet głosy!