Czy wy nie zauważyliście podobieństwa tych dwóch aktorów, bo ja ich nie rozrużniam:)
Przyznam szczerze, że jeszcze niedawno myliłem ich obydwóch,a nawet myślałem, że to jedna i ta sama osoba...
Ja dawno zauważyłem podobieństwo tych dwóch aktorów ale z tym iż Chris Tucker jest lepszym aktorem komediowym ( te jego wytrzesz gałek ocznych wymiata wszystko ) a Chris Rock ma lepszy głos ( w bajce Madagaskar jako zebra był genialny ) i za krótki wątek w filmie Jay i Cichy Bob jako reżyser odgrywanego filmu w filmie :D. Obydwoje dostali 10/10
A tam są całkiem inni! Rock ma większe wargi i bardziej okrągłą twarz i jest drobniejszy! Chris Tucker jest zdecydowanie przystojniejszy chociaz Rock tez niezły!
Ja też ich nie odróżniam. Obaj piszczą, stroją takie same miny, z wyglądu też są do siebie nieco podobni. Jeden z nich jest jakby ciemniejszy, ale nie potrafię powiedzieć jak ma na nazwisko.
Witam,
Moim zdaniem byli podobni dopóki Chris Tucker nie przytyl:) Graja jednak podobnie i maja takie same ruchy:)
ich wspole zdjecie dla porownania:
'' http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/new_line_c inema/rush_hour_3/_group_photos/chris_tucker20.jpg ''