Chris TuckerI

Christopher Tucker

8,3
9 440 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chris Tucker

Czy wy nie zauważyliście podobieństwa tych dwóch aktorów, bo ja ich nie rozrużniam:)

Kacperr

Jest podobieństwo ;) ale Chris rock i Chris Tucker sie jednnak różnią

Kacperr

Przyznam szczerze, że jeszcze niedawno myliłem ich obydwóch,a nawet myślałem, że to jedna i ta sama osoba...

Kacperr

Ja dawno zauważyłem podobieństwo tych dwóch aktorów ale z tym iż Chris Tucker jest lepszym aktorem komediowym ( te jego wytrzesz gałek ocznych wymiata wszystko ) a Chris Rock ma lepszy głos ( w bajce Madagaskar jako zebra był genialny ) i za krótki wątek w filmie Jay i Cichy Bob jako reżyser odgrywanego filmu w filmie :D. Obydwoje dostali 10/10

Kacperr

A tam są całkiem inni! Rock ma większe wargi i bardziej okrągłą twarz i jest drobniejszy! Chris Tucker jest zdecydowanie przystojniejszy chociaz Rock tez niezły!

Kacperr

Ja też ich nie odróżniam. Obaj piszczą, stroją takie same miny, z wyglądu też są do siebie nieco podobni. Jeden z nich jest jakby ciemniejszy, ale nie potrafię powiedzieć jak ma na nazwisko.

Kinokio

To prawda. Są bardzo podobni. Można by powiedzieć, że są braćmi. :P

Kacperr

jeśli nie przeczytam obsady filmu to nie wiem który z nich gra bo są cholernie podobni :D

Kacperr

Witam,
Moim zdaniem byli podobni dopóki Chris Tucker nie przytyl:) Graja jednak podobnie i maja takie same ruchy:)

ich wspole zdjecie dla porownania:
'' http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/new_line_c inema/rush_hour_3/_group_photos/chris_tucker20.jpg ''

Kacperr

na tym zdjęciu z prawej to wogole nie jest podobny do nikogo z nich, a ten z lewej to Chris Rock

Kacperr

Dla mnie bardzo mało podobieństwo. Nawet nie pomyślałem, że mogą być podobni.

Meru0

Mi u obydwóch tych aktorach, podoba się ich styl gadania. Zajebisty jest xD
A podobieństwa zewnętrznego jakoś nie za bardzo dostrzegam. xD No, ale i tak spoko. xD