Christian Bale

Christian Charles Phillip Bale

8,8
147 281 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christian Bale

coś jak Tom Hanks nie ma nic w sobie.....tylko rzemiosło

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
sulpiryt

Pobieżnie tylko spojrzałem na listę ocenionych przez ciebie filmów i myślę, że gdybyś obejrzał więcej filmów z jego udziałem spojrzałbyś na niego zupełnie inaczej. Bale nie jest po prostu dobrym aktorem. Jego role w 'Fighterze', czy 'American Psycho' to moim zdaniem jedne z najlepiej wykreowanych postaci. Nie oglądałem jeszcze 'Mechanika' ale z pewnością to nadrobię. Co do twojej oceny nowego Terminatora.. Connor w wykonaniu Bale'a to charyzmatyczny dowódca, którego brakowało w poprzedniej częsci. Nie podobała mi się za to jego gra w 'Wrogach Publicznych', dziwna to była rola. Rewelacyjnie wypadł jeszcze w '3:10 do Yumy' i 'Imperium Słońca'.

Nick_

agree,to za Imperium powinien dostac jakąś nagrodę,spoko też zagrał w "Rescue Dawn"

Nick_

Według mnie genialny aktor. Umiałby zagrać kogokolwiek. Świetna rola w Mechaniku czy też w Batmanie.

sulpiryt

myślę,że jako dziecko grał lepiej ...może nie lepiej ,a inaczej co nie znaczy,że teraz gra źle ale jednak widać różnicę,nie wiem czy to zależy od ról czy od wieku ,a może jeszcze od czegoś innego