Blond ,blaue augen und hässlich
ich hasse sie .
Sie ist kein engel und auch kein super model so wie Heidi Klum .SIE DENKT SIE IST DIE BESTE UND ALLE MUSS IMMER LEHNER WEIL LANGEWEILE SIND und kann nicht bewegen .
a kobiety piekne slawne to sa te tu wymienione -dlatego ze zaruwno jak i z make -up jak i bez sa piekne moga spoko wyjsc bez tapety i nie sraja wyzej niz maja a teraz czekam na nasranie na moim profilu :
jessica alba
kristen stewart
angelina jolie
rihanna
christina miliam
ashley olsen
eva longoria
a co do mojej obsesji na punkcie Kristen ona jest zajebista jej zycie mnie fascynuje , i leci na nia facet z 3 najpiekniejszych kolesi na ziemi ;
a ci kolesie to
Tom Kaulitz
Bill Kaulitz
Robert Pattinson
wiec wasza zazdrosc jest chora ;
ale polacy to najbardziej nietolerancyjny kraj 2 po niemcach wiec moze dlatego jest ich tu tylu bo fajnie sie piwko pije na sozialu albo idzie za 1.500 euro do Frauentauschen .
Tak pzypadkiem trafilem na twoj post. Pod koniec piszesz tu, ze Polacy sa najbardziej nietolerancyjnym narodem po Niemcach. Tak sie sklada, ze mieszkam w Niemczech od 80-tych lat i zareczam cie, ze Niemcy wedlug innych krajow sa bardzo toleancyjni. A wiem, co pisze, bo troche swiata zjechalem. O jakotakiej tolerancji mozesz dopiero mowic, jak poznasz inne nacje kolego.